Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2013

Ακόμη και οι δημοσκοπήσεις των κομμουνιστών της "Εφημερίδας των Συντακτών" το παραδέχονται..."Διψήφια τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής"


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν μπολσεβίκοι (Εφημερίδα Συντακτών), καπιταλιστές (GPO-Mega) και ελαφροδεξιοί (Rass) δείχνουν ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ούτε στο ελάχιστο το ποσοστό του Εθνικιστικού Κινήματος αυτό δείχνει ότι ο Λαός μας έχει Τιμή και Αρετή...Και η Χρυσή Αυγή δεν θα τον προδώσει ΠΟΤΕ! 

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» έχει πολλάκις αποδείξει ότι είναι στην πρωτοπορία του αντιχρυσαυγίτικου αγώνα. Είναι η εφημερίδα που παρουσίασε ακόμα και φωτομοντάζ, προκειμένου να λασπολογήσει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Έχει επίσης πολλάκις αποδείξει ότι πρόσκειται ανεπιφύλακτα στον χώρο του αριστερισμού, επιδεικνύοντας μία απερίφραστη στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στις πιο ακραίες συνιστώσες του εν Ελλάδι αριστερισμού. Συνεπώς, μπορούμε ευκόλως να συμπεράνουμε ότι μία δημοσκόπηση που έχει παραγγείλει η εν λόγω εφημερίδα θα είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Και σε αυτό το σημείο είναι που......
τα πάσης φύσεως παπαγαλάκια, γίνονται παντελώς ρεζίλι, αφού αποκαλύπτεται ότι η Χρυσή Αυγή δεν κάμπτεται ούτε καν σε μία δημοσκόπηση τόσο εχθρική. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Pulse για την «Εφημερίδα των Συντακτών», η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με ένα ποσοστό, το οποίο μετά την αναγωγή είναι 10,5%. Σε σύγκριση με την προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρίας, που είχε διενεργηθεί για την εφημερίδα «Το Ποντίκι», η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή την ίδια ώρα που όλα τα κόμματα καταποντίζονται.
Πριν δούμε επακριβώς τα ποσοστά να τονίσουμε ότι οι τίτλοι που σχετίζονται με την εν λόγω δημοσκόπηση στο σύνολο του διαδικτύου, μιλάνε για «πτώση της Χρυσής Αυγής». Όμως από ότι μπορούμε να δούμε η Χρυσή Αυγή είχε λάβει 10,5% και πριν ένα μήνα από την ίδια εταιρία. Σας παραθέτουμε τα ποσοστά που δίνει η εταιρία για την «Εφημερίδα των Συντακτών» και σε παρένθεση σας παραθέτουμε τα ποσοστά της ίδιας εταιρίας, πριν ένα μήνα.
ΝΔ 23,5% (25%)
ΣΥΡΙΖΑ 24,5% (24%)
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10,5% (10,5%)
ΠΑΣΟΚ 7,5% (8%)
ΚΚΕ 6%(5%)
ΑΝΕΛ 5%(6,5%)
ΔΗΜΑΡ 3,5% (4,5%)

Προηγούμενη δημοσκόπηση της Pulse 12 Σεπτεμβρίου 2013 

1 σχόλιο:

  1. Χρυσή αυγή δημοσκόπηση χωρίς νούμερα: ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ.
    Αν τολμήσουν για εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών