Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2013

Το κόμμα του Καμμένου διαλύεται και τα στελέχη που αποχωρούν δηλώνουν θαυμαστές της Χρυσής Αυγής και του Κασιδιάρη..

 Η εξέλιξη της αποχώρησης ακόμη 35 πολιτευτών από το (από)κομμα του Καμμένου δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά έναν ακόμη σπασμένο κρίκο στην αλυσίδα της πνευματικής - ιδεολογικής σκλαβιάς που προσπάθησε να βάλει το καθεστώς στους υγιώς σκεπτόμενους πατριώτες..

Όσο και να προσπαθεί να κρύψει την αιτία της απόσχισης του πατριωτικού μέρους του κόμματος του ο Καμμένος, με την αμέριστη συμπαράσταση των ΜΜΕ βεβαίως η αλήθεια είναι απλή.

Οι αγνοί άνθρωποι που πιστεύουν σε αξίες όπως η "Τιμή", η "Πατρίδα", "Κοινωνική Δικαιοσύνη" στρέφονται στη μόνη Δύναμη ανατροπής. Τη μόνη Εθνική Ελπίδα.
Τη Χρυσή Αυγή!

Αναπαράγουμε λοιπόν το κείμενο - non paper που μοίρασε στους δημοσιογράφους ο σκαφάτος Πρόεδρος:

ΑΤΥΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 

Από το ..... περιβάλλον του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ γίνονται γνωστά τα εξής:... 

 Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είχαν εντοπίσει εδώ και καιρό τα .......
στοιχεία που λειτουργούσαν ως «Δούρειοι Ίπποι» εντός του Κινήματος, τους είχαν υπό επιτήρηση, οι ίδιοι το γνώριζαν, όπως γνώριζαν ότι επίκειται η αποπομπή τους. (ΣΗΜ. Που όμως ΠΟΤΕ δεν έγινε) Είχαν αρχίσει άλλωστε οι διαγραφές τους από την επιτροπή δεοντολογίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και μπροστά στις εξελίξεις προχώρησαν σε δήθεν ηρωική έξοδο (σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά δεν προσκομίζεται καμιά εντολή της επιτροπής δεοντολογίας για να στηριχθεί το παραπάνω). Πρόκειται για ακροδεξιά στοιχεία και θιασώτες της θεωρίας των δυο άκρων, τα οποία εδώ και καιρό είχαν διαχωρίσει τη θέση τους και είχαν απομονωθεί. Ασπάστηκαν θέσεις ακροδεξιές, αντίθετες με τις αρχές του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, επικροτώντας ακόμη και εκπροσώπους του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, παρασύροντας και κάποιους συναγωνιστές.  Ο Μανώλης Γιαλούρης που υπογράφει πρώτος την επιστολή είναι παλαιό στέλεχος του ΛΑΟΣ.  Η Πένη Κοντέα σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο δηλώνει θαυμάστρια του Κασιδιάρη. Στη βιασύνη τους να προλάβουν τις εξελίξεις ανέφεραν στην επιστολή που συνέταξαν και ονόματα που δεν έχουν καμιά σχέση με αυτούς και καμιά διάθεση να απομακρυνθούν από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Πρόκειται για τον Χρήστο Κόλλια, ο οποίος όταν είδε το όνομα του στη λίστα, διέψευσε κατηγορηματικά ότι συνυπέγραψε κείμενο αποχώρησης από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Υ.Γ.
Με τους .... κομμουνιστές Μαριά και Δημαρά θα μείνει  στο τέλος ο Πρόεδρος

6 σχόλια:

  1. Μα τα κόματα του Καμμένου και του Νικολόπουλου έγιναν για να αρπάξουν πατριωτικούς και Χριστιανικούς ψήφους αντίστοιχα και να τους μεταφέρουν στο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στις επομενες εκλογες δεν θα υπαρχει κομμα Καμμενου

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι όπως πάνε αυτοί, το επόμενο συνέδριό τους θα γίνει στο...σκάφος του Καμμένου !!

    Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...19 Οκτωβρίου 2013 στις 8:25 μ.μ.

    Μα ο Καμμένος δεν είναι πραγματικός πατριώτης!!! Πουλημένος είναι κι αυτός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλοδεχούμενοι όλοι όσοι αφυπνιστούν και μετανιώσουν και είδαν την αλήθεια . Αυτοί γίνονται οι καλύτεροι πατριώτες μπράβο . Κάθε μέρα που περνά η Χ.Α γιγαντώνεται . Ελάτε φίλοι της πατρίδας ας ενωθούμε μια φορά ακόμα εναντίον του εχθρού του Χριστού και του Έθνους .
    Δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός ο εχθρός ; Το διαλαλούν τα εκατομμύρια νεκροί μας στην πάροδο των αιώνων , και τα εκατομμύρια των αποδείξεων τις κατάστασης που μας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο οι περιμένουν ακόμα τον Μεσια να τους δόσει την απόλυτη εξουσία στη ΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΜΜΑ ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ..ΙΔΡΥΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΗ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΒΓΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΩΜΜΑ ΑΝ.ΕΛ. , ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΤΕ ..................?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών