Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 31, 2013

Κεραυνοί Χρήστου Παππά από το "Στόχο"...."Είμαστε οι μοναδικοί αντίπαλοι του συστήματος...Είμαστε οι γνήσιοι εκφραστές του Λαού για αυτό μας πολεμούν"

623-2
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έδωσε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού μια αποκλειστική συνέντευξη στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Στόχος¨.

Ο συναγωνιστής Παππάς δήλωσε ενδεικτικά:
  • “Οι πολιτικές διώξεις που εξαπέλυσε εναντίον μας η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν με εκπλήσσουν.
  • Ο πατέρας μου, ο οποίος πολέμησε και τραυματίστηκε στον συμμοριτοπόλεμο και διακρίθηκε εν συνεχεία ως αξιωματικός του Πυροβολικού, ήταν στην ηλικία μου όταν διώχθηκε από το καθεστώς Καραμανλή.
  • Είμαστε οι..... μοναδικοί αντίπαλοι του συστήματος της κλεπτοκρατίας που λυμαίνεται την χώρα μας και την οδήγησε στη σημερινή κατάσταση και το επερχόμενο χάος όσο παραμένουν κυβέρνηση.
  • Μέσα στον πανικό τους κατέφυγαν στην στέρηση της ελευθερίας μας ως το μοναδικό μέσο για να ανακόψουν την πορεία των Εθνικιστών προς την Εθνική Αντιπολίτευση που ήδη φαινόταν από τις κρυφές δημοσκοπήσεις.
  • Η προπαγάνδα και η τρομοκρατία σοβιετικού τύπου που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση Σαμαρά δεν περνάει πλέον στον ελληνικό λαό”.
Όλη η συνέντευξη του Συναγωνιστή Παππά στον “Στόχο” που κυκλοφορεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών