Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 31, 2013

Απελύθη και ο Μπογιόπουλος. Ποιος έχει σειρά στο ΚΚΕ;

«Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου». Έτσι μπορεί να περιγραφεί η απόλυση του Νίκου Μπογιόπουλου από τον «(β)ριζοσπάστη». Ο αντιπαθέστατος αυτός μπολσεβίκος με το «οργισμένο» υφάκι στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, αφού απέναντί του είχε αστούς «χαλβάδες», είχε προδιαγεγραμμένο το «σουτάρισμα» από τη νέα ηγετική κλίκα του ΚΚΕ, καθώς είχε διαφορετική άποψη απ΄αυτήν του ανεπάγγελτου και παιδιού του κομματικού σωλήνα Κουτσούμπα.
Το όλο σκηνικό έγινε σταδιακά. Ήδη από καιρό ήσαν δυσαρεστημένοι στο....
Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ) μαζί του, επειδή το βιβλίο του «Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε» δεν το κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο του ΚΚΕ αλλά από τις εκδόσεις Λιβάνη. Λόγοι, προφανώς, οικονομικοί αλλά και πολιτικοί, καθώς θεωρήθηκε ότι το βιβλίο αυτό δεν προέβαλλε ορθά την άποψη του κόμματος και δημιουργούσε «σύγχυση στις μάζες».
Στον προσυνεδριακό διάλογο του περασμένου Μαρτίου ο Μπογιόπουλος έκανε το λάθος να μην ταυτιστεί με την επίσημη κομματική γραμμή και από τότε τον είχαν «στην μπούκα». Έτσι, λοιπόν, μόνο ως κεραυνός εν αιθρία δεν μπορεί να θεωρηθεί η απόλυση του Μπογιόπουλου από τον «(β)ριζοσπάστη», με απόφαση μάλιστα της Κεντρικής Επιτροπής. Είχε προηγηθεί το κόψιμο της ημερήσιας στήλης του στην εν λόγω φυλλάδα, οπότε η συνέχεια ήταν αναμενόμενη.
Ο Μπογιόπουλος έφυγε κλοτσηδόν (η πλάκα είναι ότι σημερινός διευθυντής του «(Β)Ριζοσπάστη» είναι κάποιος Κύριλλος Παπασταύρου, ο οποίος ήταν τροτσκιστής παλαιότερα! Ο Τρότσκι εκδικείται τους σταλινικούς μέσα από τον τάφο του…), θα επιζήσει όμως πουλώντας «επαναστατιλίκι» από αστικά μέσα «ενημέρωσης», όπως π.χ. το «σάιτ» του Χατζηνικολάου, αλλά η ουσία βρίσκεται αλλού. Στο γεγονός ότι «το κόμμα του λαού» αποδεικνύεται στην πράξη ο πιο στυγνός εργοδότης και καταπατητής των πιο στοιχειωδών εργασιακών δικαιωμάτων. Το ΚΚΕ ζήτησε από τους εργαζομένους στην επιχείρησή του (γιατί επιχείρηση - μαγαζάκι είναι το ΚΚΕ και όχι κόμμα με Αρχές, Αξίες και Ιδέες) αυτό ακριβώς που υποτίθεται ότι καταγγέλλει σε άλλες επιχειρήσεις. Δηλαδή, τις ατομικές συμβάσεις εργασίας. Το θράσος των καπιταλιστών μπολσεβίκων είναι τέτοιο, ώστε να ζητείται από τους εργαζόμενους στο ΚΚΕ η παραίτησή τους και η υπογραφή ατομικής σύμβασης εργασίας!
Και όμως αυτοί οι ουτιδανοί τσαρλατάνοι, οι βαθύτατα υποκριτές, αυτοί οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες, αυτοί οι άεργοι (με πρώτο και καλύτερο τον Κουτσούμπα, στον οποίο αν του δείξουν οικοδομικό μυστρί αυτός θα το περάσει για σπάτουλα που κόβει το παστίτσιο…) έχουν το απύθμενο θράσος να παριστάνουν τους «ανησυχούντες» και τους «προστάτες» των Εργαζομένων. Το περιστατικό με την απόλυση του Μπογιόπουλου είναι ένα ακόμη τούβλο στο σπίτι της ψευτιάς και της πολιτικής ανηθικότητας που με θαυμαστή συνέπεια χτίζει το ΚΚΕ.
Υ.Γ. Βέβαια, ο Μπογιόπουλος θα πρέπει να είναι ευγνώμων προς τον κ. Κουτσούμπα για την μη ύπαρξη – πλέον – της ΟΠΛΑ, η οποία είχε την ευθύνη «εκκαθάρισης» του εσωκομματικού «εχθρού»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών