Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 31, 2013

Νέο ανθελληνικό απόσπασμα σε βιβλίο της Γ΄ Γυμνασίου

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι ανθέλληνες οργιάζουν στην εκπαίδευση δηλητηριάζοντας τη νεολαία, είτε κυβερνά η αριστερά, είτε η δεξιά.

Ένα - ένα βγαίνουν τα «μαργαριτάρια» που περιέχονται στα σχολικά βιβλία, όπου ο εθνομηδενισμός και η αποδόμηση της Ελληνικής Ιστορίας κάνουν... «πάρτυ». Από τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού έως την τελευταία τάξη του Λυκείου η υποβάθμιση του Ελληνισμού περνά με ύπουλο τρόπο  μέσα από τις σελίδες των σχολικών βιβλίων.

Ένα ακόμη περιστατικό ανθελληνισμού  και παραχάραξης της Αλήθειας αφορά το βιβλίο της Νεοελληνικής Γλώσσας της Γ΄ Γυμνασίου, στο οποίο γράφονται τα εξής εξωφρενικά πράγματα:...
«Όταν η Διεθνής Αμνηστία και το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι καταγγέλλουν παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία, γράφουμε την είδηση στην πρώτη σελίδα. Όταν οι ίδιες οργανώσεις διαμαρτύρονται για καταπίεση των Μαρτύρων του Ιεχωβά, των Σλαβόφωνων ή των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα είναι ανθελληνικές και πληρωμένες από ξένα κέντρα. Ουσιαστικά μας ενοχλεί η ανεξαρτησία τους: Θα τις θέλαμε με το μέρος μας (όπως και όλες τις άλλες εξουσίες) και ξεχνάμε ότι αυτό θα καταργούσε αυτόματα το διεθνές τους κύρος».

Το απόσπασμα αυτό είναι από κείμενο το οποίο περιέχεται στην 6η ενότητα του βιβλίου με θέμα «Ενεργοί πολίτες για την υπεράσπιση οικουμενικών αξιών». Συγγραφέας του είναι ο γνωστός για τις αντεθνικές του απόψεις Νίκος Δήμου. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο συνεπής αυτός εκφραστής του απάτριδου φιλελευθερισμού υποστηρίζει, με εξυπνακίστικο υφάκι, ότι στην Ελλάδα υπάρχει καταπίεση των Μαρτύρων του Ιεχωβά, των σλαβόφωνων και των μουσουλμάνων! Ταυτόχρονα, θεοποιούνται ύποπτες οργανώσεις, όπως το γνωστό «Παρατηρητήριο του Ελσίνκι», του οποίου προΐσταται ο ανθέλληνας Παναγιώτης Δημητράς. Και όλες αυτές οι αθλιότητες δεν κυκλοφορούν ως οι ανυπόστατες θέσεις κάποιας ολιγομελούς περιθωριακής αντεθνικής ομάδας, αλλά φτάνουν στα χέρια όλων των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου.

Η «πολιτική ορθότητα» του σύγχρονου πολιτικού συστήματος κάνει για μια ακόμη φορά αισθητή την παρουσία της, προσπαθώντας να δηλητηριάσει τις ψυχές των Ελλήνων εφήβων με ανθελληνικά κηρύγματα. Αλήθεια, όλοι αυτοί που πολύ εύκολα βασιζόμενοι στις τερατολογίες των ψευδομαρτύρων ομιλούν για «εσχάτη προδοσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» τι έχουν να πουν (και) για αυτή την ξεκάθαρη πρόκληση εναντίον της Χώρας και των Εθνικών συμφερόντων; Ή μήπως η «πρεμούρα» τους για την ενοχοποίηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με ψευδή στοιχεία δεν τους αφήνει να δουν τι εστί στ’ αλήθεια εσχάτη προδοσία;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. τα παιδιά σε αυτή την ηλικία είναι πιο έξυπνα στις παρούσα γεννιά. Ψάχνοναι. Παρ'ολα αυτά είναι εγκληματικό σε επίσημα σχολικά βιβλία της Γ λυκείου, να περνάνε τα μηνύματα των εκφυλισμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών