Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 31, 2013

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Ποιο είναι το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα των λυσσαλέων διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής και της φυλάκισης του Αρχηγού και δύο βουλευτών του Κινήματος; Σίγουρα εμείς θα είμαστε υποκειμενικοί στην κρίση μας, οπότε ας αφήσουμε καλύτερα να μας απαντήσουν οι ασυμφιλίωτοι εχθροί της Χρυσής Αυγής και συνοδοιπόροι (και σε πολλές περιπτώσεις πρωτοπόροι…) των διωκτών της! Σας μεταφέρουμε, λοιπόν, αυτούσιο δημοσίευμα της αριστερίστικης «Εφημερίδας των Συντακτών» (της ομάδας του «Ιού»), με τον… απογοητευτικό (γι’ αυτούς) τίτλο «Ο φασισμός έχει ριζώσει για τα καλά…», χωρίς να παραλείπουμε ούτε μια λέξη:...

«Ούτε οι αποκαλύψεις για τις εγκληματικές δραστηριότητες, ούτε οι διώξεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής έχουν επηρεάσει κατ’  ελάχιστον τους οπαδούς και ψηφοφόρους της στον Άγιο Παντελεήμονα.
Οι…. μπόμπιρες που παίζουν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα δεν είναι πάνω από δέκα χρόνων. Είναι απογευματάκι Σαββάτου, οι αντιφασιστικές παρεμβάσεις έχουν τελειώσει, η… μάχη της παιδικής χαράς έχει λήξει κι η ζωή επιστρέφει στην «κανονικότητά» της.
 
Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν πάρει φωτιά: το αντιφασιστικό κίνημα πανηγυρίζει για άλλη μια νίκη, ποστάροντας αλλεπάλληλα φωτογραφίες της «απελευθερωμένης» παιδικής χαράς, η οποία ξαναμανταλώθηκε μόλις οι ακτιβιστές έστρεψαν την πλάτη τους. Εν τω μεταξύ, το χάσμα στη γειτονιά βαθαίνει και καταπίνει ακόμα και τα πιτσιρίκια.
 
Όποιος ευελπιστούσε ότι οι πρόσφατες συνταρακτικές αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής θα έφερναν αλλαγές στην καθημερινή ζωή και τις αντιλήψεις των κατοίκων του 6ου Διαμερίσματος, απλώς δεν έχει μπει στον κόπο να περάσει χρόνο μαζί τους.

Μέχρι αργά το βράδυ σε μπαρ, καφενεία, καφετέριες, πλατείες και μαγαζιά, η συζήτηση δεν ήταν άλλη από τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Μπορεί οι περισσότεροι κάτοικοι να φοβήθηκαν να κατέβουν, αλλά ήταν στους δρόμους, στα γύρω στενά: γιαγιάδες και παππούδες, μεσήλικοι με μαύρες μπλούζες και «μαρίδα» που φωτογραφιζόταν δίπλα στα ΜΑΤ»
.

3 σχόλια:

  1. Πάρτε κι ένα δείγμα της ανάπτυξης του Σαμαρά.. Μόνον κάποιο Πασόκοι και κάποιοι εκκολαπτόμρνοι αριστεροί θα του μείνουν να τον ψηφίσουν.. Δείτε "ανάπτυξη" με στοιχεία : Eπιχειρήσεις που σχετίζονται με τη διασκέδαση και όχι με την παραγωγή άνοιξαν κυρίως κατά τη διάρκεια του 2012, γεγονός απογοητευτικό και ανησυχητικό αφού η ανάγκη εξόδου από την κρίση μπορεί να εξυπηρετηθεί με άλλου τύπου επιχειρηματικότητα. Σϋμφωνα με έρευνα της Εndeavor Greece, από τις 42.347 εταιρείες που άνοιξαν την τελευταία χρονιά, οι 10.003 ανήκουν στον κλάδο μαζικής εστίασης.

    Με τον τρόπο αυτό αναπαράγεται το παραδοσιακό μοντέλο επιχειρηματικότητας που κυριαρχεί από παλιά στη χώρα μας και δεν δημιουργούνται οι συνθήκες μετάβασης στη νέα εποχή

    Πηγή: Η Ελλάδα της κρίσης: Το 90% των νέων επιχειρήσεων είναι μπαρ, εστιατόρια καφέ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/128436#ixzz2jM4SUB2Z

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολη η Ελλάδα, σαν τον Α. Παντελεήμονα είναι.
    Η Χ.Α , είναι πλέον πρώτη παντού. Ψάχνουν τρόπο το πρώτο κόμμα να μην πάρει 50 έδρες μπόνους, και να εφαρμόσουν άμεσα την απλή αναλογική.
    με λίγα λόγια , ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑ, αφού και οι ίδιοι οι "αντιφασίστες" της εφημερίδας των Συντακτών ομολογούν ότι έκαναν μια τρύπα στο νερό, φανταστείτε τι γίνεται !

    Σαρώνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παντού, πάμε γερά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών