Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 24, 2013

Και "κλάμα" ο Μπόμπολας.....ΕΘΝΟΣ: "Ο εφιάλτης επιστρέφει: Η Χρυσή Αυγή γιαγαντώνεται" - Αύξηση 33% του ποσοστού του Εθνικιστικού Κινήματος σε ένα μήνα!

Με τίτλο "Δημοσκόπηση - Σήμα Κινδύνου: Η Χρυσή Αυγή επιστρέφει" το "Έθνος" του μεγαλοεργολάβου - mediaρχη και προσφάτως υπεύθυνου ανέγερσης του τζαμιού στην Αθήνα, Γ. Μπόμπολα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς όλα....τα πρόβατα και το καθεστώς όσο αναφορά τη Χρυσή Αυγή.

Στη δημοσκόπηση που παρουσιάζει η εταιρεία Metron Analysis το Εθνικιστικό Κίνημα εκτινάσσεται από το 7,6% στο 10% ήτοι αύξηση 33%!!! μέσα σε μόλις ένα μήνα.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση μάλιστα του "Έθνους" είναι πρώτη είδηση με σαφές υποδείξεις προς τις....."δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου - κόμματα και πολίτες" να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να αναχαιτιστεί η Χρυσή Αυγή.

Στο ρεπορτάζ ομολογείται επίσης ότι.....
η προπαγάνδα για τη "εγκληματική δράση των νεοναζί" κατέρρευσε και το εκλογικό σώμα στρέφεται μαζικά στο πλευρό της, ενώ στο τέλος του αφήνονται υπονοούμενα - υποδείξεις για νέες συλλήψεις και νέες πολιτικές διώξεις μήπως και σταθούν ανάχωμα στην γιγάντωση του Εθνικού Κινήματος.

Υ.Γ.
Μα γιατί έντρομοι οι "δημοκράτες" καλούν σε συστράτευση για ένα.... 10% όταν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται να έχουν 60% μαζί;!;! Μήπως κάποια νουμεράκια είναι...πειραγμένα;!

Υ.Γ.2
Για να δείχνει ο Μπόμπολας 33% άνοδο της Χρυσής Αυγής σε ένα μήνα σημαίνει με απλά λόγια πως......

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

2 σχόλια:

  1. Βέβαια ΕΝΤΕΛΩΣ πονηρά η φυλλαδα του ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ αναφέρει για νέα στοιχεία που υποπτεύομαι πως οι Δένδιας - Αθανασίου τους πάσαραν αφού πρώτα τα έστειλα με τους ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ σε ξεπουλημένους ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.. Μην γελιώμαστε, έχει ακόμη δρόμο ο αγώνας αφου τα ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ με συκοφαντίες και άλλα ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ συνεχίζονται και θα συνεχιστούν γνωρίζοντας ΑΠΑΝΤΕΣ που το ποσοστό τηγς Χρυσής Αυγής ΑΓΓΙΖΕΙ ή και ξεπερνά το 20%.. Μιλάμε για τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.. Αυτό θέλουν να πολεμήσουν και συνεχίζουν να χτυπούν με κάθε τρόπο οι ΔΥΝΑΣΤΕΣ του τόπου μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα καλοπροαίρετο ερώτημα έχω να υποβάλω στο ιστολόγιο: Ο Α. Καλέντζης γιατί τυχγάνει δημοσιότητας(Σταθμός ΑΛΦΑ, εφημερίδα Έθνος) αυτός και τα λεγόμενα του εναντίον της Χ.Α.; Τι λόγους έχει ο Καλέντζης να λέει αυτά που λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών