Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 24, 2013

Ξεφτυλίστηκε πάλι ο Μπόμπολας και το "ΕΘΝΟΣ" με τον "Ταγματάρχη εκπαιδευτή Χρυσαυγιτών" και θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη...

Το “Έθνος” στα πλαίσια της συκοφαντικής εκστρατείας επικοινωνίας - προπαγάνδας με στόχευση την ποινικοποίηση της εικόνας, του πολιτικού λόγου και της νόμιμης πολιτικής δράσης της Χρυσής Αυγής δημοσιεύει συκοφαντικό ρεπορτάζ που υπογράφουν οι “έγκριτοι” Μαρία Ψαρά και Λευτέρης Μπιντέλας, που ισχυρίζεται ψευδώς ότι ο συγκεκριμένος Ταγματάρχης ήταν δήθεν “εκπαιδευτής χρυσαυγιτών της Μαγνησίας στα όπλα και στη σκοποβολή” και ότι δήθεν διατηρούσε “στενή σχέση” με τον βουλευτή Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλο.

Άμεσα ο Συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος προσέφυγε στην .....ποινική δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση εις βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας προκειμένου να συλληφθούν με την διαδικασία του αυτοφώρου για τα αδικήματα της “συκοφαντικής δυσφήμισης δια του Τύπου” και της “διασποράς ψευδών ειδήσεων”.

Οι συκοφάντες θα λογοδοτούν στην Δικαιοσύνη! Από δω και πέρα θα προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη ακόμα και εις βάρος των Αρχών που θα δημοσιοποιούν φωτογραφίες με λογότυπα του κόμματός μας ως εγκληματικά πειστήρια. Η ανοχή στις πρακτικές συκοφάντησης των Αστυνομικών Αρχών εις βάρος της Χρυσής Αυγής έχει τελειώσει. Γιατί αυτές οι δόλιες πρακτικές “οπλίζουν” την τρομοκρατία και τροφοδοτούν την αιματηρή βία.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Επειδή οι "επαναστάτες" κατά του "φασισμού" (τατσόπουλος ο,, επιβήτωρ της πλατείας Κουμουνδούρου και αναμορφωτής του Νεο--πασοκ κατά δήλωσή του, Ακρίτα η "σοσιαλίστρια" με το σύζυγό της να ψηφίζει ΝΑΙ στα μνημόνια και "συντρόφισσα" Βανδή με τις βίλες που αγόρασε στον Κοκκιναρά από τις αρπαχτές του άνδρα της στην ΑΕΚ) αξίζει να παρακολουθήσετε ένα ωραίο βίντεο από τις εποχές που η κυρία Δέσποινα Μαλέα (συγγνώμη.. Βανδή) τα οικονομούσε από τις δουλειές της νύχτας από τα μυθικά συμβόλαια (με κρυφά και φανερά εκατομμύρια).. Σε αυτό το αφιέρωμα ακούμε το πως η αντιφασίστρια και αντιρατσίστρια πλακώθηκε στο ξύλο (!!) με έναν πακιστανό επειδή πουλούσε λαθραία CD της.. ΟΙ ΙΔΙΟΙ το λένε, αυτή και ο άνδρας της (παρολίγον υποψήφιος στα ψηφοδέλτια του Γιωργάκη με την κ. Αλεξάνδρα Μπακογιάννη - κόρη της Ντόρας βεβαίως, βεβαίως να είναι ΕΠΙΣΗΜΑ η image maker και υπεύθυνη επικοινωνίας του στις εποχές των μεγάλων αρπαχτών του στην ΑΕΚ - και προσεχώς στα ψηφοδέλτια του Σύριζα!!!) Δείτε το :
    http://www.youtube.com/watch?v=yjS5rBjfrsI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών