Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 24, 2013

Τ(σ)ατσόπουλος στην Ελευθεροτυπία..."Και αν δεν κάνουμε κυβέρνηση με τη ΝΔ θα κάνουμε με ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ"

Μπορεί όλο το προηγούμενο διάστημα συστηματικά να προπαγανδίζοταν από το καθεστώς το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να συμπράξει με τη ΝΔ σε μια μελλοντική ερμαφρόδιτη κυβέρνηση - συνεργασίας εντούτοις η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος και η κατακρήμνιση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι αλλάζουν τη... ρώτα του καθεστώτος...

Σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο Πέτρος Τατσόπουλος ομολογεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός του ότι δεν παίρνει αυτοδυναμία σε καμμια περίπτωση, θα επιδιώξει να κυβερνήσει με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ (που ψήφισαν τα μνημόνια και έφεραν τη δυστυχία στον τόπο μας).

Είναι τέτοια η προσμονή του που βαφτίζει το ΣΥΡΙΖΑ ως το "Νέο -ΠΑΣΟΚ" λέγοντας ότι....
ο ΣΥΡΙΖΑ «θα γίνει το κράτος, θα το εκφράσει» και σημειώνει «θα κάνει αυτό που έκανε το ΠΑΣΟΚ του 1981, χωρίς όμως τα μειονεκτήματα του, ελπίζω»

Φυσικά δεν παραλείπει να υποβάλλει τα σέβη του στους... ΔυΝάσΤες μας λέγοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι μια απλή εναλλαγή, ούτε και επανάσταση, αλλά «μια σοβαρή μετατόπιση, μια στροφή για την κοινωνία αλλά εντός της ΕΕ και του ευρώ».


Υ.Γ.
Ο "λαγός" έκανε ξανά τη βόλτα του στο....δάσος των "προβάτων" αλλά ελπίζουμε να βρήκε αρκετούς....λύκους!

Υ.Γ.2
Τα ποσοστά της ΝΔ για να την απορρίπτει μέχρι και ο.... Τ(σ)ατσόπουλος που έχει πάει με....τόσες μάλλον θα προσεγγίζουν αθροιστικά ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ
 

14 σχόλια:

  1. Ειδικός στις αλλαξοκωλιές ο Τσατσόπουλος....

    Τι να κάνουμε, έκαστος στο είδος του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιγος σεβασμο στον ανθρωπο που εχει παρει την μιση Αθηνα , με την οπισθεν !!

      Διαγραφή
    2. Ναι, ναι , στον σι(-υ)κατο και τον τρισχαριτωμενο !!

      Διαγραφή
  2. Καντε την συγκριση: Απο την μια η πουστρα ο Τσατσοπουλος, να υποστηριζει Συριζα, και απο την αλλη το παλληκαρι ο Νοτης να στηριζει Χ.Α.... Χαρακτηριστικα των δυο χώρων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΝΟΤΗ

      Διαγραφή
    2. Αντι για "Το Γλυκο Πουλι Της Νιοτης" του Τεννεσση Ουιλιαμς, ο Τσατσοπουλος , αλλα και ο Δενδιας με τον Σαμαρελο, απηλαυασαν "το γλυκο πουλι του Νοτη" ( του Σφακιανακη) !!

      Διαγραφή
  3. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ.ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΣΥΡΙΖΟΑΠΟΓΟΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσελσαρα, εγω θα τσονταρω αν μου πει οτι θα το επισημοποιησετε με τον Τσατσοπουλο !! Μαλακα ολοι θα ξηλωθουμε για παρτη σου !!

      Διαγραφή
  4. "Και αν δεν κάνουμε κυβέρνηση με τη ΝΔ θα κάνουμε με ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ"

    Σαφέστατα!!
    Στη σομαλία όμως ... Όχι στην Αγία Ελλάδα θλιβεροί, ταλμουδο-μπολσεβίκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΝΟΤΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο !! Οποιος μπορει ΠΡΕΠΕΙ να παει...Τωρα που το συστημα των κλεφτων θα τον βαλει στο ματι, ΤΩΡΑ θα πρεπει να στηριχτει απο εμας !!

      Διαγραφή
  6. Μεγάλη πουτάνα αυτός ο Τατσόπουλος. Ρίχνει το τυράκι στους χαροκαμένους Πασόκους και τους σκόρπιους της ΡΗΜΑΔ μπας και ρίξουν την κυ΄βέρνηση στα "καυτά" νομοσχέδια που έρχονται.. Τον άφησε σε ρόλο ελεύθερου σκοπευτή ο Τσοπρανδρέας και τώρα αυτός λέει για δήθεν συνεργασίες μπάς και βάλει στη φάκα κάποιους άμεσα.. Βιάζεται να κάνει ότι μπορεί τώρα πριν ανέβει κι άλλο η χρυσή αυγή, ξέροντας πως η ΝΟυ-Δούλα έχει πάρει την κατηφόρα..
    Σου λέει, κι άμα τα ψέυτικα κατηγορητήρια που ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να κατασκευάζουν οι υπάλληλοι της Κομισιόν, των εβραίων και του ΜΠΟΜΠΟΛΑ δεν πιάσουν τόπο ενόψει των ευρωεκλογών, πως θα φτιάξει κατάσταση το ΝΕΟ-πασοκ (που ΕΥΘΑΡΣΩΣ αναφέρει την νέα μορφή του αριστερο-φιλελεύθερου μπουρδέλου της Κουμουνδούρου και των Συνιστώσεων;; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΗΜΕΡΟΙ στην Κουμουνδούρου, μέσω των διαύλων επικοινωνίας με τη Συγγρού για τις επόμενες κινήσες της ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ δικαστικής εξουσίας (καθ' εντολή του ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ) κατά της Χρυσής Αυγής.. Εξάλλου τώρα η Νου-Δούλα και τα αφεντικά της έχουν διαβεβαιώσει τους Νεο-πασόκους πως δεν θα τους πειράξει κανείς εάν δεν πειράξουν κι αυτοί το Μνημόνιο και τα επιχειρηματικά ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ της φουκαριάρας της Ελλάδας.. Είπαμε, έρχονται κι άλλες ΠΟΥΣΤΙΕΣ και πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ και ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ σε οτιδήποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι έγινε; Σταμάτησε ο εν λόγω "κύριος" να "πηδάει τη μισή Αθήνα" και τώρα άρχισε τις πολιτικές δηλώσεις; Mπα, δεν νομίζω ότι του πάει, ας ξαναγυρίσει στο γνωστό του πήδημα....
    Ξέρετε, αυτό με την παλάμη του ολόκληρη στο γνωστό όργανο και πάνω-κάτω, πάνω κάτω, όλη μέρα και όλη νύχτα (σαν εκείνο το γνωστό γιαπωνέζο πρωταθλητή του αυνανισμού...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών