Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 24, 2013

Οι "σύντροφοι" του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ακόμη μια πρόταση - νόμου με.....νόημα! "Αφήστε τους gay να παντρεύονται ελεύθερα"

424633_171329453033640_1160044474_n
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κρίμα να μη ζει ο "μιζέριας" (Άρης Βελουχιώτης) και οι μαυροσκούφηδές του να ...καμαρώσουν τους...ιδεολογικούς "απογόνους" τους!
Σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών ότι η ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ) είχε… προλάβει τον ΣΥΡΙΖΑ καταθέτοντας τροπολογία σε νόμο για την επέκταση του «συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης» και στα «ομόφυλα» ζευγάρια. Μάλιστα, είχαμε αναφερθεί στη… γκρίνια που έπεσε στο παρδαλό συνονθύλευμα, γιατί χάρη στα αργά αντανακλαστικά ορισμένων συντρόφων πρόλαβαν οι δημαραίοι και τους πήραν τη… μπουκιά από το στόμα και προαναγγείλαμε… ρελάνς του ΣΥΡΙΖΑ, για να αποκατασταθεί η… τάξη.

Έτσι κι έγινε! Πρόταση νόμου, λοιπόν, κι όχι απλή τροπολογία, κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την κατοχύρωση του δικαιώματος των…
τοιούτων στο σύμφωνο συμβίωσης και την εξομοίωση αυτού με τον πολιτικό γάμο.

Στην αιτιολογική έκθεση της πρότασης νόμου, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής: «η σύναψη γάμου ή συμφώνου συμβίωσης στη χώρα μας, νοείται και επιτρέπεται μόνο μεταξύ ετερόφυλων ζευγαριών. Ως αποτέλεσμα, ένας σημαντικός αριθμός προσώπων αποκλείεται στην Ελλάδα από την άσκηση του συνταγματικώς κατοχυρωμένου δικαιώματος στην ιδιωτική και οικογενειακή ζωή, λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού ή της ταυτότητας φύλου».
Την πρόταση νόμου υπογράφουν 46 (!!!) βουλευτές του συνονθυλεύματος, με πρώτον και καλύτερο τον mister Tsipra. Ώρε κουμπαριές που έχουν να κάνουν τα συντρόφια!

5 σχόλια:

  1. Αχ, ναι, ναι , πολλοι "προοδευτικοι" ανακουφιστηκαμε, ρε παιδι μου !! Ας φωναξουμε ολες : ΣΥΚΑΑΑΑ !!! Και τι συκα: Συριζοσυκα !!! ( Πουσαι μωρη Τσατσοπουλε, να φιληθουμε !!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ρε παιδιά; Γιατί να τους εμποδίσουμε να φτιάξουν την ζωή τους; Ο ήλιος καίει και για τους gay! Αφήστε τα παιδιά να εκφραστούν ελεύθερα! Θα πέσει πολύ γέλιο να βλέπουμε και τις Λούγκρες να παντρεύονται. Τους φαντάζεσται με τα άσπρα νυφικούλια τους..... ΈΕ συγνώμη κουστουμάκια τους να παντρεύονται, Ο μωρέ τα πιτσουνάκια μου! Θα είναι τζάμι το θέαμα! Και να τους ράνουν με άνθη συκιάς (με το γάλα επάνω να τους πιάνει και φαγούρα) και μετά να πετάει η ''νύφη'' την ανθοδέσμη και να πηδάει χαριτωμένα ο μουστακαλής φίλος από τους καλεσμένους να την πιάσει για να είναι η ''επόμενη'' που θα καλοπαντρευτεί. Ρέ θα πέσει το γέλιο της αρκούδας σας λέω. Θα γελάνε και τα πόμολα!
    Αμ τι νομίζατε; Έτσι είναι η Δημοκρατία παληκάρια μου, να παντρεύονται και οι ξεφωνημένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΕΣ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΑΡΧΕΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΙΑΡΕΣ ΚΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατόπιν τούτου-και αφού το επιθυμούν οι ίδιοι του ΣΥΡΙΖΑ, εύχομαι στον κύριο Τσίπρα η κόρη του να "παντρευτεί" με τις ευλογίες αυτού και της Περιστέρας του μια λεσβία, να συζούν στο ίδιο σπίτι μαζί του και να ανταλλάσσει (η λεσβία) τακτικά μαζί τους αλλαξοκωλιές, δηλαδή με τον ίδιο, με τη γυναίκα του και με την κόρη του. Όχι τρεις, τους εύχομαι.... τετράδυμες αλλαξοκωλιές! Και σε ανώτερα....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέσα στη οικονομική κατήφεια που επικρατεί,βρέθηκε επιτέλους έν. Κόμμα να καταθέσει και μια σοβαρή πρόταση,που θα συνεισφέρει στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας,και βρεθήκατε όλοι εσείς εδώ να το διακωμοδησετε.Παρ όλα αυτά,πρέπει να παραδεχτείτε ότι ο Τσίπρας έχει πρόταση, σου λέει ο άνθρωπος,η Ελλάδα έχει λύσει όλα της τα προβλήματα,τι μένει ?. Τι να λέμε ρε παιδιά,οι άνθρωποι του Τσίπρα είναι έτη φωτός μπροστά, να δείτε που αυτή η κίνηση θα βοηθήσει την οικονομία,ξέρετε πόσες επιχειρήσεις υπάρχουν,γύρω απ το γάμο,νυφικά μπομπονιέρες,ζαχαροπλαστεία,άσε οι μαναβηδες,το τι ντομάτα θα πέσει,αμ οι φτερούδες ?αυτό Που το πάτε ? ΤΈΛΟΣ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΈΛΟΣ ΠΉΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΊΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών