Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 22, 2013

Μια αποκαλυπτική έρευνα για το πως γιγαντώθηκε η ΧΑ

Η ανάδειξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως καταλύτη των πολιτικών εξελίξεων οδηγεί εδώ και αρκετό καιρό σε διάφορες μελέτες, οι οποίες προσπαθούν να εξετάσουν και να επεξηγήσουν το πώς γιγαντώθηκε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Μια τέτοια ακόμη έρευνα είναι και αυτή του Πανεπιστημίου Πειραιά με τίτλο: «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η λειτουργική αξιοποίησή της στη Ρητορική του Φόβου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.»

Η έρευνα αυτή εστιάστηκε σε 115 δελτία τύπου των κομμάτων της συγκυβέρνησης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) και της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ) για την χρονική περίοδο μεταξύ 12 Σεπτεμβρίου 2012 και 2 Μαΐου 2013. Στην έρευνα αυτή εξετάστηκαν οι επιθέσεις εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και το πώς στο πλαίσιο αυτών των επιθέσεων, τα συστημικά κόμματα...
προσπάθησαν να την χρησιμοποιήσουν για να χτίσουν «φοβικά επιχειρήματα».

Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα αυτή θεωρήθηκε καταρχάς ότι η ΝΔ, ως βασικός κυβερνητικός εταίρος, δεν χρησιμοποιεί φοβικά επιχειρήματα σε κανένα δελτίο τύπου. Επειδή η έρευνα είναι μέχρι τις αρχές Μαΐου του παρόντος έτους, αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι η ΝΔ χρησιμοποίησε κανονική βία πριν από λίγο καιρό, διαλύοντας κάθε ψευδεπίγραφη επίφαση νομιμότητας, με τις απαράδεκτες από κάθε άποψη προφυλακίσεις του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και δυο ακόμη Βουλευτών του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Από τα (μη) λόγια η ΝΔ πέρασε στα έργα, με την ανήθικη και παράνομη προσπάθεια καταστολής της έντιμης και της νόμιμης πολιτικής λειτουργίας και δράσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Στο ΠΑΣΟΚ η έρευνα αποδίδει «υψηλή κινητικότητα αναφορικά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Σύμφωνα με την έρευνα, το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι «απόδοση αιτιότητας ανόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην οικονομική κρίση, όχι στις δομικές αδυναμίες του πολιτικού συστήματος». Θεωρεί επίσης ότι στόχος των επιθέσεων στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν η έμμεση αντιπαράθεση κυρίως με τον ΣΥΡΙΖΑ και λιγότερο με την ΝΔ.

Για την ΔΗΜΑΡ παρατηρείται «υψηλή κινητικότητα αναφορικά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Στόχος της ήταν να θολώσει τα νερά σχετικά με την δική της συμμετοχή και συνέργεια στην μνημονιακή συγκυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, χρησιμοποιεί την ρητορική κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προκειμένου να επιτεθεί ευθέως στην κυβέρνηση με φόντο την μνημονιακή πολιτική της, την οικονομική κρίση, αλλά και την παρουσίαση των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως συναδέλφων (!) και συνεργατών (!!) της κυβέρνησης. Το γνωστό παραλήρημα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο δεν βασίζεται σε καμία υπαρκτή βάση. Το χειρότερο γι’ αυτούς είναι ότι θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα, όταν μετά τις επόμενες εκλογές θα γίνουν αυτοί οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες της κυβέρνησης, ως συμμετέχοντες μαζί με την ΝΔ στη νέα συγκυβέρνηση.

Η έρευνα του Πανεπιστημίου Πειραιά τελειώνει υποστηρίζοντας ότι: «οι διαφορετικές προσεγγίσεις των κομμάτων του “συνταγματικού - δημοκρατικού τόξου” και η χρήση φοβικών επιχειρημάτων με σκοπό την αποδόμηση άλλων πολιτικών υποκειμένων πέραν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το «συνταγματικό - δημοκρατικό τόξο» χαρακτηρίζεται από το φαινόμενο “Granfallon”, χαρακτηρίζεται δηλαδή ως μια ομάδα της οποίας οι ενωτικοί δεσμοί μεταξύ των μελών της είναι πλασματικοί. Η τεχνική  “Granfallon” χρησιμοποιείται για την επίτευξη στρατηγικών στόχων. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί την χρήσιμη απειλή – φόβητρο, την βολική ετερότητα που εξαγνίζει την ταυτότητα.»

Το πολιτικό σύστημα αποτελείται από μια σειρά κομμάτων, τα οποία παρά τις φαινομενικές τους διαφορές έχουν κοινή προσήλωση σε μια σειρά «αξιών». Ο εθνομηδενισμός είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό αυτών των κομμάτων, ανεξαρτήτως της κλίμακας με την οποία εμφανίζεται σε κάθε κόμμα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί τον συνδετικό κρίκο που ενώνει τις ετερόκλητες αυτές πολιτικές δυνάμεις, ώστε να αποκτήσουν έναν κοινό εχθρό.

Πολεμούν από κοινού την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , εξ’ ου και ο αδόκιμος – απαράδεκτος όρος του «συνταγματικού – δημοκρατικού τόξου» που εκφράζει ακριβώς αυτή την «ανίερη» συμμαχία μεταξύ των κομμάτων που εκφράζουν την καθεστωτική αντίληψη του ανθελληνισμού και της υποτέλειας. Συκοφαντώντας το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τον κόσμο να ξεχαστεί από τα προβλήματα που όλοι τους δημιούργησαν. Στην πραγματικότητα, όμως, αναδεικνύουν την Μοναδική Έντιμη και Αμόλυντη Πολιτική Δύναμη, η οποία εναντιώνεται στην κοινή τους συστημική πορεία.

Βοηθούν, άθελά τους, να φανερωθεί ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εναντίον όλων, αλλά και όλοι είναι εναντίον της, ακριβώς επειδή είμαστε το μόνο κόμμα που εκφράζει έμπρακτα με τους Αγώνες της την Πίστη στις Αξίες της Πατρίδας και του Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών