Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 22, 2013

Δήλωση του Νότη Σφακιανάκη προς τα ΜΜΕ: "Επιβάλλεται να στηρίξετε την Χρυσή Αυγή - Παράνομα προφυλακισμένοι οι βουλευτές της! ΒΙΝΤΕΟ

Η προτροπή του Νότη Σφακιανάκη προς τους σαστισμένους δημοσιογράφους να προβάλλουν την πραγματική εικόνα των γεγονότων για τις πολιτικές και άδικες διώξεις της Χρυσής Αυγής έφερε την αναμενόμενη αμηχανία....

Ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να ψελλίσει το παραμικρό...

Δείτε το βίντεο....

20 σχόλια:

  1. Άρχοντας ο Σφάκας!
    Είσαι παλικάρι ρε, δεν μασάς ΤΙΠΟΤΕ!
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ, ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε σύ Πασπαρτού, βάλε σε παρακαλώ και αυτό το βίντεο που έχει πιο ολοκληρωμένες τις δηλώσεις, στο τέλος τους στέλνει τους πολιτικούς να πά να γαμηθούν... χαχαχα ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΛΕΜΕ!!!!!!
      Ακόμα σκουπίζεται η δημοσιογράφος απο τα ψωλοχύματα του Σφάκα στην μούρη!

      http://www.youtube.com/watch?v=8bE30mS55bI

      Διαγραφή
  2. Θέλει μεγάλα @@ να πεις αυτά που είπε ο Νότης στην αδερφοκρατούμενη "politically correct" ελλαδική τηλεόραση.

    Μπράβο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σφάκας τους γαμεί ότι έχουν αγάμητο, ξέρει που τους πονάει...
      ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΣ... τι να λέμε...
      Και επειδή είναι λαϊκός τύπος και κάθε μέρα έρχεται σε επαφή και αυτός με την νεολαία πιάνει καλύτερα απο όλους τον παλμό που συγκλονίζει την Ελληνική κοινωνία.
      ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

      Διαγραφή
  3. Ευγε Νότη Σφακιανάκη. Είσαι μεγάλος Ελληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα θά τού στείλουνε τό ΣΔΟΕ όπως καί μέ τόν Πλούταρχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπει ο κόσμος όμως και αντιλαμβάνεται τις διώξεις της χούντας.

      Διαγραφή
  5. εισαι μαγκας Νοτη μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2.13 και 2.17 επειδή είσαι η γνωστή αδερφή ψυχή, και πρέπει να κάβλωσες με τον σφακιανάκη, τράβα να σου βάλει το μικρόφωνο στο κώλο παλιοπονήρο μπας και βρεις χαρά στα σκέλια σου.. παλιοβρωμιάρη που δεν σεν γαμάνε πλέον ούτε οι αφγανοί στην κουμουνδούρου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑχααχααα ΘΕΟΣ ο 2:47!!!
      Ρε σύ διαχειριστή μη τα σβήσεις τα ξεκολιάσματα στον τράβελο, άσε να γελάμε με τα καθυστερημένα...

      Διαγραφή
  7. Γιατί "τσιμπάτε" στα προβοκατόρικα σχόλια αυτού του υποκειμένου και χάνετε το χρόνο σας απαντώντας στις ηλιθιότητες του; Αγνοείστε τον!! Ο σκοπός του είναι αυτός, να ασχολούμαστε με ότι γεννάει η άρρωστη σκέψη του και όχι με την ουσία της ανάρτησης. Και έτσι αισθάνεται ότι εκπληρώνει την αποστολή του. Τα σκουλήκια ή τα αγνοούμε ή τα πατούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτιμώ να τα δολώνω για να τυρανιούνται στα βάθη της θάλασσας συναγωνιστή.

      Διαγραφή
    2. 4:02 μ.μ. Φιλε δεν τσιμπαμε !! Ο τραβελος ΖΕΙ εδω μεσα !! Τον πηδαμε ( πνευματικα) για την πλακα μας...Αλλωστε ψαξε και θα δεις οτι η παρουσια του εχει κανει μεγαλο καλο στο σαιτ, και στην σωστη διαχειριση των Εθνικιστικων συναισθηματων.....Γι αυτο και πιστευω οτι δεν πρεπει να μπλοκαριστει η παρουσια του εδω....Ειναι συνδυασμος τερπνου και ωφελιμου ( το τελευταιο σκεψου το, δεν θελω να το αναλυσω δημοσιως..)...

      Διαγραφή
  8. Ο Νότης ποτέ δεν προσκύνησε το μεταπολιτευτικό καλλιτεχνικό κατεστημένο του Μίκυ Μάους...ποτέ δεν υπέγραψε δήλωση μετάνοιας στα καλλιτεχνικά κατεστημένα στερέωματα της αριστεράς και γενικώς επειδή τους έχει γραμμένους όλους αυτούς στα παπάρια του βγαίνει ευθαρσώς και λέγει το αυτονόητο για τη σωτηρία της πατρίδος...
    Ότι επιβάλλεται όλοι να υποστηρίξουν τη Χρυσή Αυγή...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Αντιγνώμων, δες και το δεύτερο βίντεο που έβαλα, αλλά προσοχή γιατί θα έχεις σηκωμάρες μετα :)

      Διαγραφή
  9. Δώσε ΠΙΣΤΗ και ΜΑΓΚΙΑ Νότη.. Εσύ που δεν προσκυνάς τα ελεεινά κοπρόσκυλα και έχεις μάθει να ζεις και να μιλάς ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σε αυτή τη χώρα που έχει Εθνικό Ύμνο τον "Ύμνο προς την Ελευθερία" !! Διαφωνώ μαζί σου στις απόψεις σου περί θρησκείας αλλά τουλαχιστον σου αφηνουν να τις λες.. Τις ιδέες σου για την πολιτική οι ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ δεν θέλουν να τις ακούνε!! Πανικός ΕΣΠΕΙΡΕΣ με τις αλήθειες σου.. ΤΡΟΜΟ στο σάπιο κατεστημένο που εξαθλιώνει μέρα με τη μέρα τον ¨Ελληνα.. Τα χρεωκοπημένα ΜΜΕ σου ξεκινούν πόλεμο σε μια εποχή που θα είναι ήδη ΧΑΜΕΝΑ (γιατί άλλα λεφτά να δωθούν κάτω από τα τραπέζια, μέσα σε πάμπερς, σε χαρτοσακούλες και σε κρυφές χορηγίες του Δημοσίου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) Ήρθε μετά η Δέσποινα Μαλέα (συγγνώμη.. Βανδη) να λύσει τη συνεργασία (παρότι είχε να δουλέψει 3-4 σεζόν) επειδή θίχτηκε.. Δεν θίχτηκε ακόμη το ΣΔΟΕ να της κάνει έλεγχο για τα "μαύρα" ΠΑΧΥΛΑ μεροκάματα που έπαιρνε τόσα χρόνια.. Δεν θίχτηκε το ΣΔΟΕ να τσιμπήσει τον άνδρα της ως ΑΜΕΣΑ συνυπεύθυνο για την διάλυση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τις ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ κινήσεις άνευ παραστατικών επί προεδρίας του (όπως ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ από μεγάλη λογιστική εταιρία που έκανε έλεγχο πριν 3 χρόνια) Δεν θίχτηκε το ΣΔΟΕ να κάνει ακόμη (!!) ΄λεγχο στην ΑΜΑΡΤΩΛΗ εταιρία empire (κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ οι αμαρτίες της) που αποτελεί σημείο αναφοράς στο ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ που έγινε τόσα χρόνια στην ΑΕΚ του Ντέμη και των λοιπών ΛΑΜΟΓΙΩΝ συνεργατών της εξουσίας και της Νου-Δούλας (Αδαμίδης κ.λ.π.) Δεν θίχτηε ακόμη κανείς στην Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών να προχωρήσει σε ΔΙΩΞΕΙΣ σε ΟΛΟΥΣ τους πρώην προέδρους της ΑΕΚ για την πτώχευση της Εταιρίας (όπως ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τον γράμμα του Νομου) μιας και υπάρχουν ΟΦΕΙΛΕΣ προς το Δημόσιο ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ που πρέπει να ζητηθούν πλέον από τα ΦΥΣΙΚΑ πρόσωπα και όλους όσοι είχαν το δικαιωμα υπογραφής από τότε που ξεκίνησαν οι ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ κινήσεις !! Θίχτηκαν τα ΜΜΕ που ελέγχει άμεσα το σύστημα του Ντέμη (gazzetta.gr, contra.gr .κ.λ.π.) που ΠΑΝΤΑ αποτελούσαν τους ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ πολέμιους της Χρυσής Αυγής.. Κάποια μέρα όμως που θα ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΡΑΤΟΣ όλοι αυτοί οι μισοπεθαμένοι θα νιώσουν την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.. Λίγη υπομονή.. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! Γαμάτος ο Νότης ! Στ'αρχίδια του όλοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ακόμα και στο διαδύκτιο προβάλλουν με χαρά τις απόψεις της ηθοποιού (αλήθεια είναι ακόμη;) Σίλβιας Ακρίτα που ειρωνεύεται τον Σφακιανάκη.. Προφανώς δεν αναφέρουν πως είναι σύζυγος βουλευτή της ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ) έχοντας στο παρελθόν ΑΡΜΕΞΕΙ και η αφεντιά της την ΕΡΤ που πληρώνει ο κοσμάκης για να τρώνε τα ΛΑΜΟΓΙΑ!! Να την χαίρονται οι κοπριίτες της πολιτικής και ας την περιθάλψουν στη Συγγρού ή την Κουμουνδούρου.. Αλήθεια είναι τυχαία η επιλογή των συγκεκριμένων τοποθεσιών για τα γραφεία της Νου-Δούλας και του Νεο-Πασοκ;;Το ένα μέρος έγινε γνωστό για την πιάτσα των τραβεστί που τώρα έχει ως μια μορφή οικονομικής ανάπτυξης τα στριπττιζάδικα και το άλλο είναι πιάτσα για πούστηδες!!! Τυχαίο;; Όχι ασφαλώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών