Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 22, 2013

Φάτε Ε.Ε. ρε...φιλελεύθεροι-προοδευτικοί...Μας επιβάλλουν θέλουμε δε θέλουμε την επιμειξία με τους αλλόφυλους!

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έμμεσα προειδοποιεί την Ελλάδα και τη Βουλγαρία να σταματήσουν να κλείνουν τα σύνορά τους με την Τουρκία στους Σύριους πρόσφυγες.

Και οι δύο χώρες έχουν ξεκινήσει την κατασκευή φρακτών στα σύνορά τους με την Τουρκία σε μια κίνηση να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη εισροή μεταναστών που ζητούν άσυλο. Η Ελλάδα έχει ανεγείρει φράκτη 12,5 χλμ. σε ένα κρίσιμο τμήμα των Ελληνοτουρκικών συνόρων κοντά στην πόλη της Ορεστιάδας, ενώ η Βουλγαρία έχει ανακοινώσει σχέδιο για την οικοδόμηση ενός παρόμοιου, φράκτη 30 χλμ. κοντά στην πόλη της Elhovo. 
 
Αλλά ο Μισέλ Τσερκόνε, εκπρόσωπος της αρμόδιας Επιτρόπου για τις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΕ Cecilia Malmström (που ανελλιπώς ζητάει να έρθουν και άλλοι μετανάστες!), είπε στοEurActiv, ότι τον να μην γίνονται δεκτοί οι αιτούντες άσυλο είναι εναντίον της ΕΕ και του διεθνούς δικαίου.

«Οι επαναπροωθήσεις απλά δεν επιτρέπονται. Δεν είναι σύμφωνες με.... τις κοινοτικές και τις διεθνείς υποχρεώσεις. Τα κράτη μέλη δεν μπορούν, δεν πρέπει και δεν θα έπρεπε να προβούν σε οποιαδήποτε επαναπροώθηση», είπε.

Ερωτηθείς πώς οι νόμοι κατά της επαναπροωθήσεων είναι συνεπείς με το γεγονός ότι πολλά κράτη μέλη έχουν ανεγείρει τοίχους ή φράχτες στα σύνορά τους, ο Τσερκόνε παραδέχθηκε ότι οι χώρες της ΕΕ είναι ελεύθερες να αποφασίζουν τα δικά τους μέτρα προστασίας των συνόρων τους.

«Αυτό είναι, φυσικά, η επιλογή τους. Αλλά πάντα λέμε ότι οι τοίχοι δεν λύνουν τα προβλήματα. Αυτό που λύνει τα προβλήματα είναι μια συνεπής διαχείριση των δομών των μεταναστευτικών ροών και των αιτούντων άσυλο», είπε ο Τσερκόνε.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

  1. Αν λοιπόν η ΕΕ θεωρεί οτι δεν έχουμε δικαίωμα να πούμε όχι στους λάθρο, ας πάει στον αγύριστο, τόσους αιώνες μπορούσαμε και μόνοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρέ καλά σας τα είπε ο Νότης Σφακιανάκης.. Δώσε ΠΙΣΤΗ και ΜΑΓΚΙΑ Νότη.. Εσύ που δεν προσκυνάς τα ελεεινά κοπρόσκυλα και έχεις μάθει να ζεις και να μιλάς ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σε αυτή τη χώρα που έχει Εθνικό Ύμνο τον "Ύμνο προς την Ελευθερία" Αυτόν τον ύμνο που εκχώρησαν σε εταιρεία για τα πνευματικά του δικαιώματα (!!) Διαφωνώ μαζί σου στις απόψεις σου περί θρησκείας αλλά τουλαχιστον σου αφηνουν να τις λες.. Τις ιδέες σου για την πολιτική οι ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ δεν θέλουν να τις ακούνε!! Πανικό ΕΣΠΕΙΡΕΣ με τις αλήθειες σου.. ΤΡΟΜΟ στο σάπιο κατεστημένο που εξαθλιώνει μέρα με τη μέρα τον ¨Ελληνα.. Τα χρεωκοπημένα ΜΜΕ σου ξεκινούν πόλεμο σε μια εποχή που θα είναι ήδη ΧΑΜΕΝΑ (γιατί άλλα λεφτά να δωθούν κάτω από τα τραπέζια, μέσα σε πάμπερς, σε χαρτοσακούλες και σε κρυφές χορηγίες του Δημοσίου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) Ήρθε μετά η Δέσποινα Μαλέα (συγγνώμη.. Βανδη) να λύσει τη συνεργασία (παρότι είχε να δουλέψει 3-4 σεζόν) επειδή θίχτηκε.. Δεν θίχτηκε ακόμη το ΣΔΟΕ να της κάνει έλεγχο για τα "μαύρα" ΠΑΧΥΛΑ μεροκάματα που έπαιρνε τόσα χρόνια.. Δεν θίχτηκε το ΣΔΟΕ να τσιμπήσει τον άνδρα της ως ΑΜΕΣΑ συνυπεύθυνο για την διάλυση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τις ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ κινήσεις άνευ παραστατικών επί προεδρίας του (όπως ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ από μεγάλη λογιστική εταιρία που έκανε έλεγχο πριν 3 χρόνια) Δεν θίχτηκε το ΣΔΟΕ να κάνει ακόμη (!!) έλεγχο στην ΑΜΑΡΤΩΛΗ εταιρία empire (κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ οι αμαρτίες της) που αποτελεί σημείο αναφοράς στο ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ που έγινε τόσα χρόνια στην ΑΕΚ του Ντέμη και των λοιπών ΛΑΜΟΓΙΩΝ συνεργατών της εξουσίας και της Νου-Δούλας (Αδαμίδης κ.λ.π.) Δεν θίχτηε ακόμη κανείς στην Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών να προχωρήσει σε ΔΙΩΞΕΙΣ σε ΟΛΟΥΣ τους πρώην προέδρους της ΑΕΚ για την πτώχευση της Εταιρίας (όπως ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τον γράμμα του Νομου) μιας και υπάρχουν ΟΦΕΙΛΕΣ προς το Δημόσιο ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ που πρέπει να ζητηθούν πλέον από τα ΦΥΣΙΚΑ πρόσωπα και όλους όσοι είχαν το δικαιωμα υπογραφής από τότε που ξεκίνησαν οι ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ κινήσεις !! Θίχτηκαν τα ΜΜΕ που ελέγχει άμεσα το σύστημα του Ντέμη (gazzetta.gr, contra.gr .κ.λ.π.) που ΠΑΝΤΑ αποτελούσαν τους ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ πολέμιους της Χρυσής Αυγής.. Κάποια μέρα όμως που θα ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΡΑΤΟΣ όλοι αυτοί οι μισοπεθαμένοι θα νιώσουν την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.. Λίγη υπομονή.. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ευρώπη του τοκογλύφου, παιδόφιλου, κτηνοβάτη, πιθηκολάγνου, ταλμουδο-μπολσεβίκου, πρέπει να βάλει λουκέτο.

    Η Ελλάς είναι λευκή, άνευ τελετουργικής περιτομής και η Ευρώπη Ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών