Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 22, 2013

ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΦΡΟΥΡΟΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΕΠΟΥΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ!

Την ίδια ώρα που όλο και περισσότεροι Έλληνες πεινάνε και κρυώνουν, ενώ έρχονται ακόμη χειρότερα μέτρα δυστυχίας για το λαό. τα παπαγαλάκια του φον Αντωνάκη, που έχουν αναλάβει εργολαβικά να κάνουν το μαύρο-άσπρο, αναγγέλλουν ότι ο δικός τους ετοιμάζει… αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, από το… πρωτογενές πλεόνασμα!!! Να αν δεν μας πιστεύεται τι έγραφαν εχθές τα parapolitika.gr:

«Ετοιμάζει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις ο Σαμαράς!
Για που προορίζεται το πρωτογενές πλεόνασμα!

Εδώ και πολύ καιρό ο Σαμαράς...
επαναλαμβάνει πως με την πρώτη ευκαιρία “θα απακατασταθούν οι αδικίες”. Την φράση αυτή ο πρωθυπουργός την έχει πει ουκ ολίγες φορές τον τελευταίο ένα χρόνο, τονίζοντας πως αυτή η κυβέρνηση επιδιώκει να βγάλει το καράβι από την φουρτούνα όσο πιο ομαλά μπορεί και μετά να αρχίσει η ανάκαμψη.

Οι πληροφορίες λένε πως ήδη με το πρώτο πρωτογενές πλεόνασμα που έχει συμφωνηθεί με την Τρόικα, ύψους περίπου 700 εκατ. ευρώ, το Μαξίμου σχεδιάζει την ερχόμενη άνοιξη να δώσει μια ανάσα στους χαμηλοσυνταξιούχους και τους ένστολους, κάνοντας πράξη τα όσα έχει πει».

Προφανώς, νομίζουν ότι απευθύνονται σε κορόιδα. Έλα, όμως, που ο κοσμάκης ξύπνησε! Σας παραθέτουμε μερικά αιχμηρά σχόλια αναγνωστών τους, που αποδεικνύουν ότι ο ελληνικός λαός δεν τρώει κουτόχορτο:
Σχόλιο 1ο:

«Καλά ρε για χαζούς μας έχετε; Αφού υπάρχει μνημόνιο και λέει ότι σε περίπτωση πλεονάσματος τότε αυτό θα κατευθυνθεί για την αποπληρωμή του χρέους. Αρκετά η κοροϊδία, ο προδότης τελειώνει με 12% το πολύ, είναι από μυστικές δημοσκοπήσεις. Άντε γεια…».

Σχόλιο 2ο:

«Μωρή κουφάλα το κάνεις γιατί έρχονται εκλογές και νομίζεις ο κόσμος θα σε πιστέψει λαμόγιο».

Σχόλιο 3ο:

«Ας δώσει τα προνοιακά επιδόματα στην ώρα τους και ας αφήσει τις αυξήσεις ο προδότης».

Σχόλιο 4ο:

«Για πόσο ηλίθιους μας έχετε; Τα 700 εκ. θα τα δώσει ο γονυπετής πρωθυπουργός όταν υπάρξει πλεόνασμα του πλεονάσματος! Όταν δηλαδή αυτός θα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα και η πλειοψηφία των Ελλήνων θα έχει μεταναστεύσει. Μήπως να μην μας δουλεύετε;

Σχόλιο 5ο:

«Και εμένα γι’ αυτό μου κόβει το μέρισμα αναδρομικά από 1-1-2013; Μην ανακατεύετε τον Ολυμπιακό μας με τον μ… τον Σαμαρά. Ο γκαβός δεν θα είναι εσαεί πρωθυπουργός».

Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε; Φωνή λαού, οργή Θεού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών