Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 13, 2013

Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ – “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ” ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ …ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ…

antifathess_425x
Την ώρα που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μετά την άνανδρη και εν ψυχρώ δολοφονία των δύο μελών της, Γιώργου και Μάνου, και τον τραυματισμό ενός ακόμη, του Αλέξανδρου, έξω από τα πολιτικά γραφεία του Κινήματος συνιστά “ΗΡΕΜΙΑ – ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ” κάποιοι εξακολουθούν να πυροδοτούν το μίσος.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία, έγινε απόψε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αίτημα το κλείσιμο των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε από την “Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή”, με τη συμμετοχή εκπροσώπων σωματείων, φορέων και πολιτών. (Σωματεία, φορείς, συλλογικότητες και πολίτες… Πσσσσσσσ! Λογικά μιλάμε για χιλιάδες λαού… 63 όλους και όλους μετρήσαμε…). 
Οι “διαδηλωτές” συγκεντρώθηκαν στην οδό Εγνατία, στο ύψος της......
πλατείας Αριστοτέλους και στη συνέχεια κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Δημοκρατίας, επιχειρώντας να φτάσουν μέχρι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην περιοχή δικαστηρίων κάτι που δεν κατάφεραν και έτσι οι διαδηλωτές διαλύθηκαν, ΕΥΤΥΧΩΣ χωρίς να γίνουν επεισόδια.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η “Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή” “οι συλλήψεις ορισμένων ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν θα πρέπει να εφησυχάζουν τους πολίτες, ενώ ζητά να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, τα οποία χαρακτηρίζει “ως ορμητήρια εγκληματικών επιθέσεων” και “πυρήνες δολοφονικής δράσης”.
Στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, του Σαμαρά, του Δένδια και του Βενιζέλου”ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΛΙΘΙΕ” αυτή που γράφει την ιστορία!
Η πολλαπλά ηττημένη, η πολλαπλά εθνοπροδότρα, η πολλαπλά ανίκανη να αρθρώσει λόγο και κυρίως θέσεις, εκείνη που περιορίζεται να ψελλίσει τρύπιες από τον χρόνο και την αποτυχία θεωρίες που δεν εφαρμόζει πουθενά – ακόμη και ή μάλλον ΕΙΔΙΚΑ όταν η ίδια είναι στην θέση της εργοδοσίας, η πολλαπλά βολεμένη παντού, η πολλαπλά βολεμένη αριστερά του δημοσίου χρήματος μέσω των ΜΚΟ.
Να πω κι άλλα;… Άσε… Είπαμε… Αριστεροί είναι, δεν ξέρουν τι κάνουν…
ΥΓ. “Στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο συμμετείχαν το ΕΚΘ, η ΕΔΟΘ, τα σωματεία εργαζομένων της ΕΥΑΘ και του ΨΝΘ, η Γ΄ και η Δ΄ ΕΛΜΕ, η ΚΕΕΡΦΑ, η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία, σύλλογοι φοιτητών και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ” Μην ψαρώνετε… Μεγάλες ονομασίες, μικρό κακό! Όλοι αυτοί οι “φορείς” (ασθενειών) είναι οι ίδιοι 30 – άντε 40 – ανθέλληνες, με τις ίδιες εθνοπροδοτικές θέσεις.
Μαζέψαν και καμια ντουζίνα λαθρομετανάστες και εντάξει… Το έκαναν το καθήκον τους… Μπορούν να εισπράξουν τώρα τα φράγκα μέσω των ΜΚΟ τους από τους κολλητούς Υπουργούς… Για να ξέρουμε και τι λέμε… Ε κ. Κωνσταντίνου…

5 σχόλια:

  1. Οι ΠΑΝΤΕΣ στην υπηρεσία της συγκυβέρνησης!!! Να φανταστείτε σήμερα η φυλλάδα του Τσίρυζα (όσοι έχουν απομείνει να γράφουν μετά τις απολύσεις και τους αναγκαστικούς εκβιασμούς για τους οποίους η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΕΣΗΕΑ δεν παίρνει θέση ΠΟΤΕ!!) η Αυγή έγραψε άρθρο - ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στα χρονικά της τέτοιο άρθρο - περί μυστικών δημοσκοπήσεων σύμφωνα με τις οποίες το κόμμα του Τσίπρα είναι στην πρώτη θέση και η Χρυσή Αυγή αγγίζει (!!!) το διψήφιο.. Γιατ'ι δεν τις δημοσιοποιεί αφού και η Κουμουνδούρου κάνει συχνά - πυκνά δικές της δημοσκοπήσεις;;; Ας τη δημοσποιήσει, αφού την συμφέρει πρακτικά λίγες μέρες μετά το φιάσκο της πρότασης μομφής, για να μας πει και την πηγή;;; Ένα ακόμη δείγμα της ΑΜΕΣΗΣ συνεργασίας του Τσιπρανδρέα που λειτουργεί ΞΑΝΑ ως δεκανίκι της Νου-Δούλας σε μια εποχή όπου ΆΠΑΝΤΕΣ γνωρίζουν πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής αγγίζουν ή και ξεπερνούν το 20%... Για τέτοιο ξεφτυλίκι μιλάμε!! Τέτοιο τρέμουλο τους έχει πιάσει ΟΛΟΥΣ που λίαν συντόμως θα προχωρήσουν από τις "μυστικές τους σημοσκοπήσεις στις ΟΛΟΦΑΝΕΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην εκδήλωση παρευρεθη και ο Παναγιώτης Γκαργκάνας, θείος του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου, πρώτος εξάδελφος του Παναγιώτη Χατζηνικολάου πρώην υπουργού και βουλευτού της ΝΔ. Το κοινό όνομα από τον ίδιο παππού!
    Ο Πάνος Γκαργκάνας γυιός του βιομηχάνου ( Μύλοι Θράκης) Χρήστου Γκαργκανα, βουλευτού της ΕΡΕ, και αδελφός του Νικολάου Γκαργκάνα διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος από 2002 έως 2008, ήταν στέλεχος στο Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα του Πέτρου Κωνσταντίνου, πριν συγχωνευθεί στον ΑΝΤΑRCΙΑ, διευθύνει δε την Εργατική Αλληλεγγύει όργανο του κόμματος. Ο βιομήχανος αγωνιστής του « χωρίς πατρίδα προλεταριάτου»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφέροντα στοιχεία...Είχα επισημάνει την συνωνυμία μεταξύ Γκαργκάνα Ανταρσυανού και Γκαργκάνα Τραπεζίτη, αλλά δεν ήξερα ότι είναι αδέρφια.

      Άλλος ένας "αντιρατσιστής" εργατοπατέρας από την φτωχομάνα Εκάλη...

      Διαγραφή
  3. OΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΓΑΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΣΠΙΤΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΓΛΥΚΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΡΟΦΙΛ.Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΛΕΓΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΚΤΗΜΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ Η ΜΗ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ Η ΣΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝEΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝOΥΝ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝΕ ΟΥΤΕ 1 € ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών