Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 13, 2013

Κοινή κάθοδος Καμμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές για να αποφύγει τη συντριβή - Μαζική φυγή ψηφοφόρων προς τη Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αντίοχος

Σε «αντιμνημονιακό μέτωπο» (για να μην πει τον όρο «Λαϊκό Μέτωπο», που είναι ιστορικά φορτισμένος…) κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ (ευθέως) και το ΚΚΕ (εμμέσως πλην σαφώς) ο αριστερός βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του "κόμματος" Ν. Μαριάς, εκ μέρους του προέδρου Πάνου. Η πρόταση ισχύει για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μη γίνει η αρχή…

Η επίσημη πρόταση έγινε μέσω του ΣΚΑΪ, ως εξής:...


«Έχουμε πει και έχουμε δηλώσει ότι είμαστε ανοιχτοί στη συγκρότηση αντιμνημονιακού πατριωτικού, δημοκρατικού μετώπου – ψηφοδελτίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ, και άλλες δυνάμεις».

Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις παρουσιάστηκε ως τετελεσμένο γεγονός: «Θα έχουμε συνάντηση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο για ενδεχόμενη συνεργασία σε επίπεδο δήμων».
Η έκκληση για «συνεργασία» και κοινή κάθοδο του κόμματος του προέδρου Πάνου προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει τα αδιέξοδα του συνονθυλεύματος «ΑΝΕΛ», λόγω της δημοσκοπικής καθίζησής του στα όρια του 3% (που δεν αποτυπώνεται επακριβώς στις ψευτοδημοσκοπήσεις). Προσφέρονται να γίνουν ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ακόμα κι αν βρουν υποψηφίους για να κατέβουν μόνοι τους (πράγμα αδύνατον…) θα ξεφτιλιστούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών