Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 13, 2013

Ο Χρήστος Παππάς καταθέτει εξώδικο στους προβοκάτορες και ηθικούς αυτουργούς των διώξεων της Χρυσής Αυγής εφημερίδα του κομιστή "Πρώτο Θέμα"


Εξώδικο Συναγωνιστή Παππά στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" σχετικά με την στοχοποίηση βουλευτών και στελεχών του Κινήματος

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του εξώδικου:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Χρήστου Παππά του Ηλία,
Βουλευτή Επικρατείας Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή,
Πολιτικού Κρατουμένου
Προς
Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Πρώτο Θέμα Α.Ε.» που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, επί της οδού Αγράφων αριθ. 5.
***********************
Στο φύλλο της εφημερίδας σας («Πρώτο Θέμα») νο 454 της Κυριακής 3 Νοεμβρίου 2013 στην σελίδα 16-17 με τίτλο «ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» γίνεσθε, προφανώς εν αγνοία σας, κομιστές ψευδών ειδήσεων και ......
συκοφάντησης τόσο του προσώπου μου όσο και του κόμματος της Χρυσής Αυγής του οποίου είμαι Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος.
Αναφέρετε χαρακτηριστικά: «Η επίθεση σε μέλη της Χρυσής Αυγής ήταν μια εξέλιξη που όλοι στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ανέμεναν, γνωρίζοντας παράλληλα ότι είναι πολύ δύσκολο να την αποτρέψουν. Και αν γύρω από τα κορυφαία στελέχη της Χ.Α. είχε στηθεί, ακόμη και τις ημέρες των συλλήψεων, ένα αόρατο τείχος προστασίας, για τα εκατοντάδες άλλα μέλη της οργάνωσης η φρούρηση ήταν πρακτικά αδύνατη.»
Παραλείπετε εσκεμμένα ή πέφτετε θύματα παραπληροφόρησης από τους υπαλλήλους του κ. Δένδια που λειτουργούν επικοινωνιακά με sms και non paper προκειμένου να πλήξουν πολιτικά το κόμμα μας, τον Γενικό Γραμματέα και τους Βουλευτές του κόμματός μας με αποκορύφωμα την άδικη, αντισυνταγματική και παράνομη προφυλάκισή μας.
Είναι γνωστό στην Χρυσή Αυγή από τα μέσα του περασμένου καλοκαιριού ότι η Χρυσή Αυγή και οι βουλευτές της αποτελούσαν στόχο τρομοκρατών. Το συμπέρασμα της στοχοποίησής μας δεν συνάγεται μόνο από πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση μας αλλά και από την κλιμακούμενη στοχοποίηση του κόμματός μας εκ μέρους των ΜΜΕ.
Ήδη από τον Δεκέμβριο του 2012 με έγγραφο που ενεχείρησα ο ίδιος στον Αρχηγό της Αστυνομίας γνωστοποιήσαμε στην Ελληνική Αστυνομία τις απειλές που είχαμε δεχθεί. Αλλά έως και πρόσφατα με έγγραφά μας αναφορικά με την παράνομη αφαίρεση της αστυνομικής προστασίας την οποίαν απεφάσισε ο κ. Δένδιας, γνωστοποιούμε και πάλι τις απειλές που έχουμε δεχθεί και καθιστούμε υπεύθυνους την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ για ό, τι θα μπορούσε να συμβεί εξαιτίας της αφαίρεσης της αστυνομικής προστασίας και την θριαμβευτική δημόσια αναμετάδοση από τον κ. Δένδια που ισοδυναμούσε με πρόσκληση προς τους τρομοκράτες.
Από το εκτενές άρθρο της εφημερίδος σας αποκρύβετε ότι οι αστυνομικοί φρουροί μας αφαιρέθηκαν μετά το επεισόδιο στο Κερατσίνι όπου ένας άγνωστος σε μένα υποστηρικτής του κόμματος ενεπλάκη σε επεισόδιο με άγνωστο σε μένα αριστερό οπαδό, αμυνόμενος ή όχι δεν δύναμαι να γνωρίζω. Αμέσως μετά τον θάνατο Φύσσα υπήρξε προσωπική εντολή του κ. Δένδια και αφαίρεση της αστυνομικής προστασίας από την Χρυσή Αυγή την στιγμή που η φυσική και πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη γνώριζαν ότι η Χρυσή Αυγή στο σύνολό της (γραφεία, μέλη, βουλευτές) θα αποτελούσαν στόχο περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Το αυτό καταγγέλθηκε και μέσω του Τύπου σε συνέντευξή μου όπου ανέφερα ότι οι ενέργειες Δένδια αποτελούν πρόσκληση προς τους τρομοκράτες.
Ανυπόστατα επίσης είναι τα όσα γράφετε ότι δηλαδή «επέστρεψαν στον Αρχηγό και τους περισσότερους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι αστυνομικοί συνοδοί, φρουρούνταν διακριτικά ακόμη και τα γραφεία, εποπτεύονταν οι δημόσιες συγκεντρώσεις των ηγετικών στελεχών, ενώ ακόμη και μετά την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Χρήστου Παππά οι φρουροί παρέμειναν τόσο στη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια όσο και στους άλλους βουλευτές».
«Αόρατο δίχτυ προστασίας» όταν ακόμη και μετά την έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης αυτοβούλως προσήλθαμε στη ΓΑΔΑ τόσον εγώ όσον και οι βουλευτές Μίχος και Παναγιώταρος. Η προστασία ήταν τόσο αόρατος που ήτο ανύπαρκτος. Ανύπαρκτη η προστασία και η φρούρηση των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Πράσινο φως για την δολοφονία δύο Συναγωνιστών μας και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη γενναίου. Και λέω γενναίου γιατί τα λόγια του κατά την μεταφορά του ήσαν «Μάνα μη στενοχωριέσαι, θα γίνω καλά. Ζήτω η Χρυσή Αυγή». Εσείς οι ρεπόρτερ δεν τα γνωρίζετε και γι’ αυτό δεν μεταφέρετε τα παραπάνω στους αναγνώστες σας.
Για τους λόγους αυτούς
Αιτούμαι όπως το παρόν εξώδικο δημοσιευθεί  στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας σας στην ίδια θέση με το προαναφερθέν δημοσίευμα προς αποκατάσταση της αλήθειας".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ejwdiko-sunagwnisth-pappa-sthn-efhmerida-prwto-thema#ixzz2kW6FleDE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών