Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 13, 2013

Η ελίτ της Νέας Τάξης προωθεί τον περιορισμό της ελευθερίας έκφρασης


Η ελίτ της Νέας Τάξης προωθεί τον περιορισμό της ελευθερίας έκφρασης

Η ελίτ των ψευτοσοφών της εποχής μας, πλήρως υποταγμένη στις απαιτήσεις της σιωνιστικής Νέας Τάξης , διοργανώνει debate με ένα θέμα το οποίο καθώς ισχυρίζονται, προβληματίζει ιδιαιτέρως την ελληνική κοινωνία.
Συγκεκριμένα, το ετήσιο British Parliamentary Style Debate των συλλόγων αποφοίτων των πανεπιστημίων του Κέιμπριτζ, Χάρβαρντ, Οξφόρδης, Πρίνστον και Στάνφορντ, θα έχει το εξής θέμα:
«Κάποιες φορές οφείλουμε να περιορίσουμε την ελευθερία έκφρασης και δράσης, ώστε να προστατευθεί η δημοκρατία»! Το θέμα, όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, φωτογραφίζει επί της ουσίας το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή και τη νόμιμη πολιτική του δραστηριότητα. Ταυτόχρονα, καθίσταται ξεκάθαρο, πως επιχειρείται η νομιμοποίηση των αυθαιρεσιών και παρανομιών της κυβέρνησης εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, υπό το πρόσχημα της «προστασίας της δημοκρατίας».
Πέραν των κομματικών και οικονομικών συμμοριών οι οποίες έχουν κάθε λόγο να χαίρονται με τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις της Χρυσής Αυγής, η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και κυρίως, νομικοί κύκλοι κάθε πολιτικής και ιδεολογικής απόχρωσης έχουν εκφράσει δημοσίως και κατηγορηματικά πως οι συγκεκριμένες διώξεις ήταν κατεξοχήν πολιτικές και έγιναν κατά τρόπο ο οποίος συνιστά συνταγματική εκτροπή. Η κυβέρνηση και μαζί η αξιωματική αντιπολίτευση, αφενός μεταχειρίζονται αντιδημοκρατικές μεθόδους για την αντιμετώπιση του μεγάλου πολιτικού τους αντιπάλου και αφετέρου, κατηγορούν τον πολιτικό τους αντίπαλο ως φορέα και εκφραστή αυτών των αντιδημοκρατικών μεθόδων, οι οποίες απειλούν, καθώς ισχυρίζονται, την δημοκρατία.
Επιπλέον όμως, καλλιεργείται ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα από τους μηχανισμούς του Καθεστώτος, δολίως και συστηματικά, η αναγκαιότητα του περιορισμού της ελεύθερης έκφρασης και δράσης, γεγονός που αντιβαίνει στο ίδιο το Σύνταγμα και τις ελευθερίες των Ελλήνων που απορρέουν εξ' αυτού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τούτου, είναι η παράνομη απαγόρευση στον Αρχηγό και τους δύο ακόμη προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μεταβούν στη Βουλή των Ελλήνων προκειμένου να ασκήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα βουλευτικά τους καθήκοντα(καταφανής και πρωτόγνωρη απαγόρευση της ελευθερίας έκφρασης) και επιπλέον η απαγόρευση από την αστυνομία της νόμιμης πολιτικής δράσης- διανομής φυλλαδίων από τη Χρυσή Αυγή στους σταθμούς διοδίων Ελευσίνας και Αφιδνών(καταφανής απαγόρευση της ελευθερίας δράσης).
Με πολύ απλά λόγια, είναι ξεκάθαρη η καταστρατήγηση του Συντάγματος από την κυβέρνηση της χώρας, καταστρατήγηση που συνιστά σαφέστατη εκτροπή και απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος. Κι όλα αυτά συμβαίνουν υπό το πρόσχημα της «προστασίας της δημοκρατίας», οπότε αυτομάτως εγείρεται το ερώτημα: «ποιος θα μας προστατέψει από τους ψευτοδημοκράτες»;
Όλα τα ανωτέρω συνηγορούν στο να μην υφίσταται η παραμικρή αμφιβολία για το ποια είναι η πραγματική εγκληματική οργάνωση στη πολιτική ζωή της Ελλάδος. Είναι εκείνη η οποία εξουσιάζει, σπέρνοντας την πολιτική τρομοκρατία των παράνομων και αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων του πολιτικού της αντιπάλου, εκείνη που εξυπηρετεί τα συμφέροντα ξένων δυνάμεων εξαθλιώνοντας τους Έλληνες, εκείνη που σκοπεύει να περιορίσει την ελευθερία του λόγου και της πολιτικής δράσης, μέσω αντεθνικών και αντισυνταγματικών «αντιρατσιστικών» νόμων.

1 σχόλιο:

  1. «Κάποιες φορές οφείλουμε να περιορίσουμε την ελευθερία έκφρασης και δράσης, ώστε να προστατευθεί η δημοκρατία»!

    ποια δημοκρατια ρε προδοτη του κερατα? την δικια σας δημοκρατια ρεμαλια την εχουμε χεσμενη, αλλα δεν θα γινουν εκλογες, θα γελανε και τα σαλιγκαρια με την καταντια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών