Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 26, 2013

Θέμις Σκορδέλη: "Τιμή μου οι ειροπέδες για τα Πιστεύω μου από το ανθελληνικό καθεστώς"


Τιμή μου οι χειροπέδες για τα Πιστεύω μου και όχι για τα κακουργήματα των πολιτικάντηδων

γράφει η Θέμις Σκορδέλη

"Δεν βρέθηκα φυλακισμένη για ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ και ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ όπως η ΚΟΡΗ του ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, δεν βρέθηκα σε αναρχικό τρομοκρατικό στέκι ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΟΠΩΣ τα παιδιά ΤΟΥ ΝΙΩΤΗ, πρώην προέδρου της Βουλής, δεν βρέθηκα με ΜΟΛΟΤΩΦ στα χέρια να καίω την Αθήνα όπως τα ΠΑΙΔΙΑ του ΚΟΥΡΑΚΗ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν βρέθηκα να ΛΗΣΤΕΥΩ ΤΡΑΠΕΖΑ όπως ο γιος του ΒΟΥΤΣΗ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν βρέθηκα να ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΩ όπως ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατηγορήθηκα ότι ανήκω σε τρομοκρατική οργάνωση όπως ο γιος του ΧΑΡΙΣΗ, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της ΠΟΕ ΟΤΑ και της ΠΟΥΛΟΥ, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λοιπόν ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ και η ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΓΑΔΑ γιατί είναι για.....
τα ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ και ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ – ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ που βαραίνουν στελέχη του αντισυνταγματικού τόξου"

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ BLOGGERS 
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν κάνουν τον κόπο να φιλοξενήσουν τις απαντήσεις μου σε αντίθεση με τον ενθουσιασμό που έδειξαν να με λασπολογήσουν, οπότε ο μόνος δρόμος είναι η ελεύθερη φωνή των Ελλήνων ιστολόγων. 
Προς όλους τους πρασινοκόκκινους  υπαλλήλους που υπηρετούν το ψέμα, την λάσπη και τα “φράγκα”. Όμως πριν από όλα οφείλω να ξεκαθαρίσω  αυτά που λέγονται, όχι για να αποποιηθώ των ευθυνών μου, αλλά για να επιμερίσω και να απονείμω  την επιτυχία της ΔΡΑΣΗΣ των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα σε ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ μου. Ήταν και είναι τιμή για εμένα, που βρέθηκα με ανθρώπους που δεν “κότεψαν”, δεν φοβήθηκαν, δεν τρομοκρατήθηκαν, αλλά όλοι μαζί, μια ομάδα 10 ανθρώπων, στήσαμε αυτό που όλοι ξέρετε. Άνθρωποι από όλα τα κόμματα, από όλες τις ηλικίες, ανταμώσαμε με την απόλυτη δημοκρατία να διαπνέει κάθε μας συντονιστική δράση και συζήτηση και που είχαν ξεκινήσει αυτές τις διαμαρτυρίες  πριν από εμένα.  Άνθρωποι που μέχρι χθες κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου, εφησυχασμένοι με τους πολιτικούς, που καθένας από εμάς ψήφιζε και δε φανταζόμασταν το μέγεθος της προδοσίας τους και της πολιτικής τους αλητείας. Γείτονες που θυσιάσαμε 5 χρόνια τώρα, την προσωπική μας ζωή για να διαμαρτυρόμαστε σε Διαμερισματικά και Δημοτικά Συμβούλια, σε συνεδριάσεις Επιτροπών και να τρώμε την κοροϊδία και την χλεύη αυτών (ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ; =ΦΑΣΙΣΤΑΣ) των πολιτικών που κατέστρεψαν την Χώρα μας και συνεχίζουν να την καταστρέφουν.
ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ “ΟΧΙ” στον ΝΑΪΜ ΕΛΓΑΝΤΟΥΡ, πρόεδρο της Μουσουλμανικής κοινότητας, όταν μας πρότεινε να σταματήσουμε τις διαμαρτυρίες και θα πάρουν τους λαθρομετανάστες από την περιοχή μας και θα τους διασπείρουν σε όλη την Αθήνα ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠ. ΔΗΜ. ΤΑΞΕΩΣ ΚΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ. ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ “ΟΧΙ” ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ: Ή ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ Ή ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ (ΑΠΕΙΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ) ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ  ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΥΛΑΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 24 ΩΡΕΣ. ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ “ΟΧΙ” ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) που μας ΑΠΕΙΛΗΣΕ ότι αν κάνουμε την πρώτη μας συγκέντρωση θα κατεβάσει απέναντί μας 3.000 Αφγανούς (και το έκανε).
Η σύμπνοια κάνει θαύματα και ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ, Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ. Υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες και τώρα πια εκατοντάδες  χιλιάδες να συνεχίσουν τον αγώνα για αυτήν την χώρα. Όμως οφείλω να πω ότι αν δεν ήταν η “Χρυσή Αυγή” να στηρίξει τις κινητοποιήσεις μας, θα είχαμε φάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ από το ΣΚΥΛΟΛΟΪ (όπως λέει και ο Φ. Κρανιδιώτης) ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και τους μπράβους τους, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
 “ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ – ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ”
Θα  ξεκινήσω  από τα πρόσφατα γεγονότα και το κατηγορητήριο, με το οποίο με παραπέμπουν στο δικαστήριο.
Οι 147.000 Ευρώ ήταν δραχμές και ΟΧΙ ΕΥΡΩ! Η εγγραφή αφορούσε κατάθεση του 1998 και ο συγκεκριμένος λογαριασμός έκλεισε το 2003. Αλλά η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας βιάστηκε να το δημοσιοποιήσει με επίσημο Δελτίο Τύπου, πάνω στην φούρια της να στήσει δικογραφία, και που σύσσωμα τα ΜΜΕ δεν το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ (παρά την βεβαίωση της Τράπεζας), όπως άλλωστε κάνουν  με κάθε μέλος-υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής
-Για τις τσάντες και τα DVD που κατέσχεσαν από το σπίτι μου, κατηγορούμαι ότι τα ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑ, ότι δηλαδή εγώ ΕΦΤΙΑΧΝΑ τις τσάντες και τα σηματάκια τους, καθώς και τα DVD.
-Όσο για τα πασχαλιάτικα δυναμιτάκια, μάλλον τα εντάσσουν στο κρυμμένο οπλοστάσιο της “Χρυσής Αυγής” και για αυτό με συνέλαβαν. Τότε κύριοι των Εσωτερικών Υποθέσεων, θα έχετε πάρα πολύ  δουλειά κάθε Μεγάλο Σάββατο, καθώς  όλοι οι προαύλιοι χώροι των Εκκλησιών γίνονται ΚΟΥΓΚΙ, κατά το έθιμο.
Κύριοι, απαντώ ότι οι  αφρικανοί και Πακιστανοί με ανταγωνίζονται και δεν μπορώ  να συναγωνιστώ το κόστος παραγωγής  και εμπορίας τους. Ξέρετε, είναι αυτοί που κάνουν το Παραεμπόριο που αντιστοιχεί σε 20 δις τζίρο ετησίως και που οδηγεί σε αντίστοιχη αιμορραγία από φόρους και δασμούς. Αλλά για αυτούς δεν υπάρχει πόρισμα εισαγγελέα. Υπάρχει όμως για ανύπαρκτα ΤΑΝΚΣ, ανύπαρκτα ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΑ, ανύπαρκτα ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ, ανύπαρκτα ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!! Επίσης, που να τρέχω να φτιάχνω τσάντες και σηματάκια,  μιας και όπως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ξέρετε, ΠΡΙΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΤΕ κάποιον, ότι επί 31 (τριάντα ένα) χρόνια υπήρξα Τραπεζικός Υπάλληλος και ΟΧΙ ΑΝΕΡΓΗ, κα ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ, κε ΚΟΤΤΑΡΙΔΗ και λοιποί …”κύριοι και κυρίες”, οπότε και δεν την κατέχω την τέχνη.

Όσον αφορά την δήθεν συμμετοχή μου στο μαχαίρωμα Αφγανού, οφείλετε να περιμένετε την έκβαση της δίκης.
Για την ιστορία σας ενημερώνω ότι προσήλθα αυτοβούλως στις 9 η ώρα εκείνης της νύχτας, να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης για τον φερόμενο ως δράστη και παρέμεινα ΜΠΡΟΣΤΑ στο Αστυνομικό Τμήμα ΜΕΧΡΙ Τις 4 το πρωί της επομένης (δηλαδή 7 ώρες έξω ακριβώς από το τμήμα), οπότε και μπήκα μέσα για να καταθέσω. Εκείνη την στιγμή ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ο ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΛΘΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, καθ’ υπόδειξη της δικηγόρου του ΣΥΡΙΖΑ κας Ευγενίας ΚΟΥΝΙΑΚΗ (η οποία μου έχει κάνει άλλες 2 μηνύσεις και μαζί με την μήνυση του Αλαβάνου έχω σύνολο ΑΛΛΕΣ 3 μηνύσεις από τον Σύριζα) και του Αφγανού διερμηνέα, ΑΛΛΑΖΕΙ την ΚΑΤΑΘΕΣΗ του και λέει: και η κυρία με κυνήγησε,  όταν τους πετάξαμε ένα ΓΕΜΑΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΠΥΡΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
Για να το καταλάβουμε δηλαδή, όταν κάποιος πάει να σε σκοτώσει, να σε τραυματίσει, να σε χτυπήσει, να σε βιάσει, να σε ληστέψει, να παρανομήσει γενικώς, ΕΣΥ πρέπει να ΚΑΤΣΕΙΣ ΗΣΥΧΑ ΗΣΥΧΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΕΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ,  ΔΙΑΦΩΝΩ!
Όσο για τις 7 αναβολές, μια μόνο με αφορά, καθώς όλο το ΣΚΥΛΟΛΟΪ (όπως λέει και ο Φ. Κρανιδιώτης) του Σύριζα και των αναρχικών από την κατάληψη της Βίλας Αμαλίας -ξέρετε αυτοί οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ που θέλουν να επιβάλλουν την άποψή τους με το έτσι θέλω- είχαν αφισοκολλήσει ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, από τα Χανιά μέχρι την Καβάλα, με ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ, οπότε και ναι, δεν ήμουν στην καλύτερή μου ψυχολογική κατάσταση.
Για να μην πω ότι, στα δικαστήρια μαζεύονται κάθε φορά 500 “ευπατρίδες” του αναρχικού χώρου, μαζί με τον κο Αλαβάνο (πρώην ΣΥΡΙΖΑ και νυν κάτι άλλο), Πορτάλιου (ΣΥΡΙΖΑ), Κούρκουλα (ΣΥΡΙΖΑ),  Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ ΑΝ ΜΑΣ ΑΘΩΩΣΟΥΝ, με αποτέλεσμα να πηγαίνουμε στην αίθουσα με 3 διμοιρίες των ΜΑΤ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ!!!! (ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΗ;;;)
Όσον αφορά τον ΑΔΩΝΙ που ενημέρωσε τον κόσμο ότι τους κοροϊδεύω, του απαντώ: O κος Γεωργιάδης ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, όταν σαν μέλος του ΛΑΟΣ μάζευε το κόμμα του ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ για να ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για το ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΉ ΟΧΙ. Και καλά θα κάνει να θυμηθεί τις εκατοντάδες υπογραφές που μάζευα και έστελνα στο γραφείο του και στου κου Πλεύρη το γραφείο, προκειμένου ο αρχηγός του να τις καταθέσει. ΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ 600.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ; ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ; ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΔΩΝΙ;
Συμπατριώτες μου…
Αν και μου έκαψε το μηχανάκι, παραμονές των εκλογών, ένας Αλγερινός (που με ήξερε;;;), αν και μου επιτέθηκαν αναρχικοί σε μαγαζί στα Πατήσια, αν και με έχουν στοχοποιήσει, στην προσπάθειά τους να με εμποδίσουν να ΖΗΣΩ, ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. Και ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ είμαι, και ΚΑΤΟΙΚΟΣ της περιοχής είμαι, και ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑ ΕΙΜΑΙ, και όλους τους τίτλους τους φέρω με τιμή.
Και αμφιβάλλω αν ένας, έστω και ένας από αυτούς, τους ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ και πασών των χρωμάτων ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥΣ ΝΕΡΟ), θα ήταν κάτω από την βροχή, με κρύο και αέρα ή κάτω από τον ήλιο με 45 βαθμούς, να κάνει διανομή τροφίμων και ρούχων, όπως κάναμε εμείς οι Χρυσαυγίτες, παραμονή Χριστουγέννων, έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ή έξω από την Τοπική της Αθήνας το καλοκαίρι. Όμως, όταν 6.000 άνθρωποι περιμένουν μια σακούλα τρόφιμα μέσα στο κρύο και την βροχή ή τον καύσωνα, ΕΣΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΣΥ, ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΩΝ.
Τους είναι αδιανόητο να πιστέψουν πως κάθε συναγωνιστής, υποστηρικτής, μέλος της “Χρυσής Αυγής”,  στελεχώνει τις Τοπικές Οργανώσεις, συμμετέχει σε δράσεις διανομής εφημερίδων, τροφίμων, ρούχων ΑΜΜΙΣΘΙ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
Όσον αφορά το ΘΕΑΜΑ με τις ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ. Δεν βρέθηκα φυλακισμένη για ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ και ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ όπως η ΚΟΡΗ του ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, δεν βρέθηκα σε αναρχικό τρομοκρατικό στέκι ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΟΠΩΣ τα παιδιά ΤΟΥ ΝΙΩΤΗ, πρώην προέδρου της Βουλής, δεν βρέθηκα με ΜΟΛΟΤΩΦ στα χέρια να καίω την Αθήνα όπως τα ΠΑΙΔΙΑ του ΚΟΥΡΑΚΗ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν βρέθηκα να ΛΗΣΤΕΥΩ ΤΡΑΠΕΖΑ όπως ο γιος του ΒΟΥΤΣΗ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν βρέθηκα να ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΩ όπως ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατηγορήθηκα ότι ανήκω σε τρομοκρατική οργάνωση όπως ο γιος του ΧΑΡΙΣΗ, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της ΠΟΕ ΟΤΑ και της ΠΟΥΛΟΥ, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λοιπόν ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ και η ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΓΑΔΑ γιατί είναι για τα ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ και ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ – ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ που βαραίνουν μέλη και στελέχη του “Συνταγματικού Τόξου”.
Επίσης θέλω να δηλώσω ότι δεν είμαι ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ, ούτε φασίστρια. Με υπερηφάνεια τιμώ τον πατέρα μου, που πολέμησε στον Ιερό Λόχο στην Μέση Ανατολή και παρασημοφορήθηκε. Δεν είμαι ούτε εγώ, ούτε εκατομμύρια Έλληνες, ούτε το κίνημα στο οποίο συστρατευθήκαμε και παλεύουμε για μια ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Και τέλος, πληροφορώ άπαντες ότι ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ούτε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  μέσω της “Χρυσής Αυγής” όπως πολλοί και μάλιστα  συνδικαλιστές, που ΑΦΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑ, έχουν μεταπηδήσει σε διάφορα κόμματα  για να συνεχίσουν το ΦΑΓΟΠΟΤΙ. Τον κύκλο μου επαγγελματικά και την καταξίωσή μου την απέκτησα μετά από 31 χρόνια σκληρής δουλειάς και όχι συνδικαλιστικής τεμπελιάς και κοροϊδίας. Δεν φιλοδοξώ να γίνω ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ Ή ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΑΛΛΑ να κάνω κάτι καλό για την πατρίδα μου και αντί να φωνάζω σαν την τρελή, να λειτουργώ θεσμικά. Αλλά και πάλι συνεχίζω τον αγώνα, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ!
Η “Χρυσή Αυγή” για κάθε Έλληνα είναι  ο ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΘΟΣ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΘΑΡΗ  από πολιτικούς που βιάζουν το Σύνταγμα κατά πως τους συμφέρει, από πολιτικούς που κλέβουν, λοιδορούν τον ελληνικό λαό, τον κοροϊδεύουν, που τρώνε και πίνουν ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ 4.000 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ και που ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ακόμα ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ, από πολιτικούς που δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΧΩΜΑ. 
Η “Χρυσή Αυγή” είναι σαν την ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ (ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ) ΜΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ, ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΥΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ. ΕΔΩ στην ΕΛΛΑΔΑ και ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ, με ΣΕΒΑΣΜΟ στους προγόνους μας, αλλά και στους απογόνους μας.

Η “Χρυσή Αυγή” απέδειξε ότι είναι το ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ “ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ” μα όλων ανεξαιρέτως, που συστρατεύθηκαν εναντίον της και οι οποίοι είναι αυτοί οι ίδιοι ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, (όπως καταδεικνύουν  οι δημοσκοπήσεις που δεν τολμούν να δημοσιεύσουν).
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ… ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους ξένους δυνάστες.
Και όπως λέμε εμείς, ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
Με τιμή στους συμπατριώτες μου
ΘΕΜΙΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΚΟΡΔΕΛΗ
ΥΓ: Αυτόν τον ωραίο αγώνα για μια ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, που δεν πρόλαβαν να δώσουν τα δυο παιδιά ο Μάνος και ο Γιώργος που έφυγαν άδικα, συνεχίζεται από εμάς, τα λόγια φτωχά για τις δυο οικογένειές τους, όμως η οργή μεγάλη, μαζί και ο θρήνος, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!! Και φυσικά καμιά κουβέντα δεν περίσσεψε από τον “πρωθυπουργό” του Ονικετοκούμπο και τον “Πρόεδρο της Δημοκρατίας” για αυτές τις δυο μανάδες που είναι το μοιρολόι τους βουβό, με αξιοπρέπεια, μακριά από την ετσιθελική δημοσιότητα των κομμουνιστών Σταύρου Θοδωράκη και Παύλου Τσίμα.

5 σχόλια:

  1. Η Συναγωνίστρια Θέμις Σκορδέλη είναι υπόδειγμα Ήθους και Αγωνιστικότητας.

    Σε αντίθεση με πολλούς δήθεν "άντρες", αυτή φοράει Παντελόνια !

    Υπομονή Συναγωνίστρια, πλησιάζει η ώρα της δικαίωσης.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΜΙΣ.ΠΑΛΗΚΑΡΙ,ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ.ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΦΥΓΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ26 Νοεμβρίου 2013 στις 10:42 μ.μ.

    ΑΞΙΑ..ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια πολύ μεγάλη αγωνίστρια! Μια δεύτερη Μπουμπουλίνα. Μία γυναίκα εύψυχη, λεβέντισσα, μια ψυχάρα! Επεσε πάνω της όλο το ανθελληνικό σκυλολόι των γραικύλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ- ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ μαζί με τους ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΙΞΟΒΑΡΒΑΡΟΥΣ για να την διασύρουν, να την απειλήσουν να την εκφοβίσουν, να την συκοφαντήσουν.
    Μια μόνη γυναίκα! και χωρίς βοήθεια ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!
    Και δεν το μπόρεσαν οι αλλότριοι να λυγίσουν το Ελληνορθόδοξο φρόνημά της
    ΚΑΙ ΣΥΝΕ΅ΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΑ, ΠΕΡΗΦΑΝΗ και προπαντός ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΖΩΝΤΑΝΗ!
    Τα ανθελληνικά βρωμερά κωλόσκυλα γύρω της γαυγίζουν, αλλά αυτή δεν πτοείται από τίποτε!
    Αποτελεί παράδειγμα θάρρους και για εμάς τους άντρες του εθνικισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών