Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 26, 2013

Δεν κρατιούνται στη ΔΗΜΑΡ...."Να κάνουμε βρε παιδιά μια κυβέρνηση του 'συνταγματικού τόξου' να τελειώνουμε"

590_73c325ee4aefdb966d71bb7d02786516
Γράφει ο Αντίοχος.

Συνέντευξη στον «Τύπο της Κυριακής» έδωσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ) –και πρώην βουλευτής του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ- Β. Οικονόμου, στην οποία υποστήριξε ότι «η ΔΗΜΑΡ  δεν πρόκειται να επιστρέψει στην κυβέρνηση, καθώς εφαρμόζει μια πολιτική με την οποία εμείς δεν συμφωνούμε, καθώς θεωρούμε ότι δεν μπορεί να οδηγήσει σε έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια».
Αμέσως μετά, αντιπρότεινε.....
οικουμενική κυβέρνηση σωτηρίας (εννοώντας, σωτηρίας του σάπιου συστήματος…), όλων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου: «Μόνο σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας όλων των κομμάτων εκτός της Χρυσής Αυγής θα μπορούσε να πει ναι η Δημοκρατική Αριστερά».
Πολύ… βιαστικός είναι ο πασοκοδημαραίος σύντροφος! Αμέσως μετά τις προσεχείς εκλογές, θα προηγηθεί η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και μόλις θα βαρέσει… κανόνι, θα ακολουθήσει η οικουμενική όλου του… συνταγματικού τόξου (και με το ΚΚΕ μέσα…), που θα είναι και η τελευταία πριν από την εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής!
(ΥΓ) 1: Πάντως, σε κάθε περίπτωση ας μην κάνουν όνειρα συμμετοχής τους σε κυβερνήσεις οι δημαραίοι, γιατί στις επόμενες εκλογές, τέρμα τα… δίφραγκα, βουλή δεν ξαναβλέπουν ούτε με… κιάλι!
(ΥΓ) 2: Και το ξέρουν αυτό πολύ καλά, γι’ αυτό… βιάζονται. Μπας και προλάβουν να γλύψουν κανένα κοκαλάκι εξουσίας. Αλλά δε φαίνεται φως στο… τούνελ και θα μείνουν με την… όρεξη!

5 σχόλια:

  1. Μήν ξεχάσουν νά πάρουν μαζί τους καί τό Καρατζαφέρη . Ετσι τό εβραικό τόξο θά είναι σέ πλήρη απαρτία ...
    Α !! νά τόν βάλουν Πρωθυπουργό .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΝ 10.36 ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ {ΑΝΤΙ}ΣΥΝΤΑΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 50% ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΡΗΜΑΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O 10.36 είναι γνωστή και μη εξαιρεταία συριζοαναρχική κότα με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο "Τσέλση" που μασκαρεύεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα σε "εθνικίστρια" για να "προκαλέσει" τους αναγνώστες του μπλογκ σκίζοντας τα καλσόν της.

      Μην ασχολείσαι Χρυσαετέ.

      Διαγραφή
    2. Μπορεις και εσυ Χρυσαετε, να γαμησεις τον ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΤΟΥ.... Συνηθισμενος ειναι.....

      Διαγραφή
  3. ΕΛΔΥΚ 74 Κυτάξτε καλά τίς φάτσες τών πέντε ηλιθίων τού αντισυνταγματικού τόξου.Ε γώ πάντως έχω πεθάνει στό γέλιο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών