Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 26, 2013

Μπουχτίσαμε "δημοκρατία"...Η τηλεπερσόνα Φαίη Σκορδά διατάσσει τα κανάλια να μην ξαναπαίξουν τις δηλώσεις Σφακιανάκη για να...μην επηρεαστούν "αρνητικά" οι πολίτες!

Τα σκουπίδια με τα...."σκουπίδια"
Δείτε το βίντεο....

13 σχόλια:

  1. ΕΛΔΥΚ 74 Αν δέν έχεις πολιτικές γνώσεις μωρή ψολού βούλωσέ το καί ξαναγύρνα στά τσιμπούκια,εκεί είσαι θεά,τό βαθύ λαρύγγι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν την υπεράσπιση της...δημοκρατίας αναλαμβάνει η...Φαίη Σκορδά καταλαβαίνει κανείς τι συμβαίνει στον χώρο του αντισυνταγματικού τόξου...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H KYRIA AYTH EINAI KALH ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΝ ΚΑΒΑΛΑ

      Διαγραφή
    2. Αδερφέ, με τέτοια τσυριχτή φωνή και τέτοια ξυνίλα ούτε τον πούτσον μου δεν θα ήθελα να καβαλήσει.
      Υπάρχουν άλλες και άλλες κουκλάρες εκει έξω, τι να μας πει και αυτή.
      Εντωμεταξύ διάβαζα στο εγκληματικότητα, οτι η Σαμπρίνα έκανε δήλωση υπέρ της ελευθερίας έκφραση (και υπέρ του Σφακιανάκη), γενικά πολύ στρωτή και σοβαρή δήλωση, μακράν καλύτερη απο το ξέρασμα της βανδή.
      Τελικά υπάρχουν και άνθρωποι του συγκεκριμένου χώρου που το λέει η περδικούλα τους και αντιτάσονται στο κλεπτοκρατικό σύστημα.

      Διαγραφή
  3. Είναι τιμή για τον οποιονδήποτε να τον κακολογεί το κάθε λογής πορνίδιο !! Εάν δείτε ποιοί είναι αυτοί που αντιδρούν στα λεγόμενα του Σφακιανάκη αντιλαμβάνεστε την ΑΞΙΑ του συγκεκριμένου ανθρώπου και των απόψεων που εκφράζει.. Ας δείχνει τον κώλο και το μουνί της σε Πανελλήνια εμβέλεια με τον άνδρα της (πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ στο νομό Λάρισας) να παίρνει μάτι σε ρόλο νταβατζή, κι ας μην ασχολείται με τέτοια θέματα.. Εξάλλου τα όποια προσόντα της εν λόγω "κυρίας" τα έχουν εκτιμήσει και τα εκτιμούν ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ στο συγκεκριμένο χώρο.. Ας μην ασχοληθούμε παραπάνω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο ένα είδωλο του κάθε λογής τράβελου ο Κωστόπουλος.. Σύμβιος του Λαλιώτη στο Παρίσι (μεγάλο το αμόρε) και μετά ο Λαλιώτης ως στυλοβάτης του πασοκ στα χρόνια των ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΡΠΑΧΤΩΝ του βρήκε βίλα δίπλα στη δικιά του στο Παλιό ψυχικό για να θυμούνται τα "παλιά" με την πρώτη ευκαιρία.. Όντως φίλε.. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ., Εδώ το σύστημα του μάζεψε τα χρέη όταν ήταν στα προθυρα της πτώχευσης όταν πρώτα ο αντεννα και μετά το μεγκα του έδωσαν εκπομπές αφήνοντας εκατοντάδες απλήρωτους στην ΙΜΑΚΟ και τις άλλες εταιρείς τους να κλαίνει με μαύρο δάκρυ.. Ο γκέμπελς (σε κυριλέ ύφος, κλικ, νίτρο κ.λ.π.) της εποχής Παναδρεϊσμου και μετέπειτα του Σημίτη έχει ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ αλλά σε αυτό το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ της πλουτοκρατίας, των μπομπολέων, του προδότη και του γουρουνιού - συνταγματολόγου, σιγά μην βρεθεί εκεί που του αξίζει.. Για τα μάτια του κόσμου και λόγω των επικείμενων εκλογών γίνονται ΟΛΑ.. Για τέτοια ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ μιλάμε!!

      Διαγραφή
  4. Εγώ πιστεύω ότι η σοβαρή πολιτική ανάλυση της έγκριτης τσιμπουκολόγου - συνταγματολόγου Φαίης Σκορδά ήταν ακόμα ένα καίριο πλήγμα κατά του φασισμού...

    Σίγουρα ο Νότης θα τρομοκρατήθηκε από αυτή την καίρια πολιτική παρέμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην βριζετε τις σεξουαλικες πραξεις(στοματικος ερωτας κτλ) δεν εχουν καμια σχεση με το συγκεκριμενο θεμα.Οσο για την γνωμη της συγκεκριμενης παρουσιαστριας σιγουρα θα τρομαξει ο Νοτης.Μην πεφτετε ομως σε παγιδες,οι ιεροδουλες ειναι μια χαρα γυναικες και εθνικιστριες,ξεκολατε απο απαρχαιωμενες νοοτροπιες,κανουν κακο στο εθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράβελε μου έγινες και επιστήμονας και μας κάνεις ανάλυση για την μάνα σου και οτι είναι εθνικίστρια;
      Μα αυτό σου λέμε τόσο καιρό, οι συναγωνιστές που την "αγαπάνε" την έχουν κάνει θρήσκα και εθνικίστρια... είναι που δεν μπορείς να το αντέξεις αυτό και έπεσες στον έρωτα του πακιστανού...

      Διαγραφή
  6. Η τηλεπερσόνα Φαίη Σκορδά διατάσσει τα κανάλια να μην ξαναπαίξουν τις δηλώσεις Σφακιανάκη για να...μην επηρεαστούν "αρνητικά" οι πολίτες!

    Καλά.... Το σύστημα παραπαίει ώς αποκεφαλισμένο κοτόπουλο.
    Το κάθε κάθε τυχαίο σκουπίδι, μεταπράτης της υποκουλτούρας του εκμαυλιστή, διεθνιστή, παιδόφιλου, ταλμουδο-μπολσεβίκου.
    βγαίνει και λέει ότι του καπνίσει εν είδει "Καπετάνιου" και δερβεναγά.
    Βγάλτε διαβατήρια για σομαλία παιδιά .... λήξατε και βρώμισε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κάθε κάθε τυχαίο σκουπίδι.................το σκουπιδι ομως εχει θειο τον μεγα πασοκο Φλωριδη,ετσι μπηκε στην τηλεοραση η ξεκωλιαρα

      Διαγραφή
  7. Καλα ρε παιδια αυτη η σκατοβλαχα η Σκοδρα δεν μπορει να αρθρωσει κουβεντα.
    Πως δουλευει σε τηλεοραση;
    Μαλλον θα εχει τσιμπουκωσει ουκ ολιγους διεθυνταδες.
    Αμ και κεινο το οξυζενε στις καργες της "εκπομπης";


    Θου Κυριε..........




    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολυ ευχαριστως σου τον εδινα....να παιξεις οση ωρα θελεις.φαιη ασε τα πολιτικα και πιασε τα "κουπια"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών