Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 03, 2013

Έσταξαν χολή ΑΝΤ1- MEGA για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ντελίριο συκοφαντιών και ψεμάτων επιδόθηκαν ακόμη μια φορά τα τσοντοκάναλα με αφορμή τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα.

Αδυνατώντας να κρύψουν το μέγεθος και τον παλμό της διαδήλωσης αναγκάστηκαν να επικεντρώσουν σε όλα τα.... "σημαντικά" όπως, "τα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη", το "Εγέρθητι του Γ. Γερμενή", το "Θα μπούνε φυλακή όλοι οι κλέφτες" του Ηλία Κασιδιάρη για στάξουν τη...χολή τους για το Εθνικιστικό Κίνημα.

Εν τέλει βέβαια η σύγκριση των χιλιάδων Ελλήνων να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο με μια "αγέλη" δικαστών να δέχεται τις υποδείξεις του....Υπουργού της σκευωρίας (Αθανασίου) μόνο ως η... επερχόμενη επικήδειος του σάπιου μνημονιακού καθεστώτος μπορεί να χαρακτηριστεί!

Δείτε το βίντεο και πώς... "λύσσαξαν" τα φερέφωνα του συστήματος...

2 σχόλια:

  1. ολα αυτα τα μουνια θα δικαστουν απο ανεξαρτητους δικαστες οταν θα φυγει η χουντα απο την Ελλαδα και θα πανε στη θεση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι σαφές ότι προσπαθούν να χειραγωγήσουν οι δήθεν "δημοκράτες" του MEGA και των λοιπών λαμόγιων μιντιαρχών μαζί με τους συνεργάτες τους δωσίλογους πολιτικούς που εκχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία στους ξένους, την δικαιοσύνη και να υποδείξουν στους ειδικούς ανακριτές, ποιον από επόμενους βουλευτές της ΧΑ "πρέπει" να προφυλακίσουν άμεσα, επειδή -δήθεν- "προκλητικά επιτέθηκε" στη δικαιοσύνη", όπως είπε ο βαλτός παρουσιαστής του mega Στραβελάκης.... Από τα ονόματα χρυσαυγιτών που κατά σειρά ανέφεραν οι αλήτες του ΜEGA, υποδείχνουν ποια είναι η επόμενη σειρά βουλευτών που θέλουν κατά σειρά να προφυλακιστεί βάσει ίσως της σειράς "απολογιών" που θα ακολουθήσει: Γερμενής (κυρίως), Κασσιδιάρης (κυρίως), Παναγιώταρος (κυρίως), Αρβανίτης αλλά ακόμη και αυτή.... Ζαρούλια -για το μπλουζάκι που φορούσε!- είναι οι επόμενοι στόχοι προφυλακίσεως και την υποδεικνύουν στη.... δικαιοσύνη!
    Οποιος -είτε από τον ελληνικό λαό είτε από τους έντιμους δικαστές της ασχολούμενης με την υπόθεση δικαιοσύνης που ακόμη θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν στους κόλπους της- δεν έχει ΑΚΟΜΗ καταλάβει αυτή την άκρως σιωνιστικής-μασσονικής εμπνεύσεως συστηματική τακτική των τηλεοπτικών μιντιαρχών του άθλιου κατεστημένου να επιλέγουν "εικόνες" με αποσπάσματα, δήθεν... "βίαιων ομιλιών" χρυσαυγιτών, με παράλληλη προβολή αντίθετων εκόνων των ήρεμων (δήθεν!) ομιλιών των δωσίλογων πολιτικών του.... "συνταγματικού τόξου" περί... "δημοκρατίας" και.... "προστασίας του έργου της δικαιοσύνης" (όπως εν προκειμένω τα, εκ του πονηρού, επί τούτω, "καλοπιάσματα" του Αθανασίου προς την Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδας) και να τα παρουσιάζουν με τον δικό τους τρόπο είτε σαν, δήθεν, "απειλητικές επιθέσεις της ΧΑ προς ολόκληρη την δικαιοσύνη" είτε σαν "απειλές πραξικοπήματος" και "κατάλυσης (δήθεν) της δημοκρατίας" κ.ο.κ., κάθε φορά που έρχεται η ώρα των (μεθοδευμένων προφυλακίσεων των βουλευτών της ΧΑ, είναι απλά βλαξ ή εν επιγνώσει συνεργός του καθεστωτικού δωσιλογισμού της μνημονιακής χούντας που μας κυβερνάει!
    Ακόμη και τον Σφακιανάκη στοχοποίησε η μιντιακή χούντα των μεγαλοκαναλαρχών μόνον και μόνον επειδή τραγούδια του ακούστηκαν σε συγκέντρωση της ΧΑ -εν γνώσει της ότι έτσι τον καθιστούν ίσως τον επόμενο στόχο των σκοτεινών τρομοκρατών του αναρχικού -αλλά συνεργαζόμενου με το κράτος!- παρακράτους των Εξαρχείων!
    Εδώ όμως θεωρώ ότι είναι και λάθος η παράλειψη, και της ηγεσίας της Χ.Α αλλά και των δικηγόρων που υπερασπίζονται τους κατηρούμενους υπό απολογία βουλευτές της ΧΑ, ότι κανείς τους δεν βγήκε αμέσως μετά τη συγκέντρωση και μετά την μεθοδευμένη απαράδεκτη παρουσίασή της από τους μεγαλομιοντιάρχες ως δήθεν... "επίθεσης και απειλών καθ' όλης της δικαιοσύνης", να εκδώσουν μια κομματική ή μια δικηγορική ανακοίνωση ώστε να αποκαλύψουν προς τους έντιμους δικαστές τον άθλιο ρόλο των μιντιαρχών μαζί με τους ξεπουλημένους του σαμαροβενιζελοδωσιλογισμού, δηλαδή την καταφανή προσπάθεια από κοινού χειραγώγησης κατευθείαν της επιληφθείσας δικαιοσύνης στο θέμα των επόμενων προφυλακίσεων!
    Αμα το ίδιο το προσεχές θύμα δεν καταγγέλλει τις άθλιες προσπάθειες χειραγώγησης της δικαιοσύνης το ίδιο, πως περιμένει μετά ότι ο (έντιμος) δικαστής που έχει τυχόν επιληφθεί θα το κάνει υπέρ του από μόνος του ο ίδιος;;;;
    Ερωτώ και παρακαλώ, ας το σκεφτούν λίγο έτσι οι υπεύθυνοι εκεί στη ΧΑ, μήπως πρέπει να εκδώσουν κάποια σχετική ανακοίνωση, ΠΡΙΝ την ώρα των απολογιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών