Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 03, 2013

Σαμαροφρουροί: Η Χρυσή Αυγή βγήκε κερδισμένη από τις διώξεις... Πάνω από 13% στα μυστικά γκάλοπ

«Χοντρό» παραμύθι (πολλαπλάσιο του φυσικού βάρους του «εταίρου πλήρης ευθύνης» Βαγγέλη Βενιζέλου) φαίνεται ότι τρώει ο Αντώνης Σαμαράς από τους συμβούλους του. Τον παραμυθιάζουν ότι η ΝΔ θα βγει πρώτο κόμμα με μεγάλη διαφορά στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Είναι οι ίδιοι που τον διαβεβαιώνουν ότι «θα έλιωνε» άνετα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τώρα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Δεν παραλείπουν, εννοείται, να τον «γλείφουν» πατόκορφα και να τον ταράζουν στις κολακείες για το «ανυπέρβλητο πολιτικό του μέγεθος».

Τόσο το χειρότερο γι’ αυτόν, μόλις ξυπνήσει. Επ’ αυτού «το Παρόν» λέει τα εξής πολύ ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία και σας παραθέτουμε:

«Αυτοί που παραπλανούν τον Σαμαρά είναι οι ίδιοι που τον διαβεβαιώνουν ότι με το σόου της σύλληψης...
και τις χειροπέδες στον Μιχαλολιάκο και στους υπασπιστές του η ΝΔ θα κέρδιζε το λιγότερο δύο μονάδες. Σήμερα τι έχουν να πουν, που όχι μόνο δεν ανέβηκε το ποσοστό της ΝΔ, αλλά η Χρυσή Αυγή βγήκε κερδισμένη και στα μυστικά γκάλοπ καταγράφεται γύρω στο 13%, ίσως και παραπάνω;

Κόντρα σε αυτήν τη βεβαιότητα ότι η ΝΔ πάει πολύ καλά (δεν ρωτάνε τους βουλευτές, πρωτευουσιάνους και επαρχιώτες, αν έχουν την ίδια εκτίμηση, για να δουν μήπως ζουν σε γυάλινο κτίριο;), υπάρχουν κάποιοι άλλοι από τους συνεργάτες του πρωθυπουργού που έχουν εντελώς διαφορετική πληροφόρηση και, κατ’ επέκταση, άποψη. Και μεταφέρουν στον πρωθυπουργό τις εκτιμήσεις τους, οι οποίες είναι δυσάρεστες, όμως κάθε άλλο παρά είναι βέβαιο ότι εισακούονται ή λαμβάνονται υπόψη. Και τούτο γιατί η απέναντι πλευρά συνεχίζει να παρουσιάζει στον πρωθυπουργό μια πλαστή εικόνα, μέχρι το σημείο να του λέει ότι θα καταγραφεί ως μεγαλύτερος και από τον Ελευθέριο Βενιζέλο ηγέτης που πέρασε από την Ελλάδα!

Να σημειωθεί ότι οι συνεργάτες αυτοί που δεν συμφωνούν με τα λόγια τα μεγάλα ήταν αντίθετοι με το σόου της σύλληψης των ηγετικών στελεχών της ΧΑ όπως και με τον χαρακτηρισμό της ως εγκληματικής οργάνωσης. Είχαν την άποψη ότι έπρεπε να μείνουν στη δολοφονία του Φύσσα, πλην όμως επεκράτησε πλήρως η γραμμή Δένδια, που στην πορεία όμως θα αντιμετωπίσει δυσκολίες».

Χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο; Το κείμενο μιλάει από μόνο του για την πραγματική ροή των γεγονότων και όχι όπως θέλουν τα «παπαγαλάκια» του αποτυχημένου Σαμαρά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

3 σχόλια:

  1. 13% είχε πέρισυ την άνοιξη... τώρα έχει διπλάσιο ποσοστό.. γιατί ντρέπονται να το πούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Τελικά αυτοί οι κωλοδεξιοί της καρπαζιάς είναι χειρότεροι από τους εθνοπροδότες της αριστεράς.

    Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα της εξουσίας, κι ας καταστραφεί η Ελλάδα.

    Αν ξανακούσω κανέναν ηλίθιο να λέει ότι είναι "δεξιός πατριώτης" και ψηφίζει Σαμαρά, θα τον φτύσω στα μούτρα.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συναγωνιστή οι μόνοι που αυτοαποκαλούνται "δεξιοί πατριώτες" και ψηφίζουν Σαμαρά, είναι κάτι βολεμένοι χουντόγεροι που έχουν πάρει σύνταξη από τα 45 και έχουν 500 σπίτια που τα νοικιάζουν (ίσως και σε Πάκι) και είναι πραγματικά στο στοιχείο τους, αφού έχουμε χούντα επι της ουσίας!

      Το υπόλοιπο πενιχρό ποσοστό της νουδούλας είναι οι υπάλληλοι και οι αυλικοί του Μπεν Χιράμ και της κουστωδίας του, φλωροι ΔΑΠιτες και ξέκωλα ΔΑΠιτισσες, 85+ γέροι με άνοια που νομίζουν οτι ακόμα πρόεδρος της ΝΔ είναι ο κουφός και καλομαθημένοι αστούληδες και μεγαλοαστούληδες που τους νοιάζει να βολέψουν το κωλαράκι τους, και οι άλλοι ας πάνε να πνιγούν.

      Πόσο λες βγάζει σύνολο η νουδούλα?

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών