Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 03, 2013

Ντροπή..Το καθεστώς απέρριψε την αίτηση της αποφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής..

mixaloliakos-xrusi-augi-gada__article
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ' ελεύθερον το εύψυχον".. Μαζί μέχρι την Τελική Νίκη..Ζήτω ο Αρχηγός!

Το συμβούλιο εφετών απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, που παραμένει όμηρος ενός ανθελληνικού καθεστώτος χωρίς κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο. Μοναδικό του έγκλημα η εναντίωσή του στη δικτατορία των διεφθαρμένων. Δυστυχώς για τους ανθέλληνες της μνημονιακής χούντας, η σκευωρία τους έχει καταπέσει στη συνείδηση του ελληνικού λαού και η Χρυσή Αυγή έχει καθιερωθεί ως η μοναδική εστία εθνικής αντίστασης ενάντια σ’ αυτούς που ξεπουλούν τη χώρα.
Η αιτιολόγηση της απόφασης θα μας γνωστοποιηθεί αύριο, οπότε και....
το νομικό τμήμα του Κινήματος θα απαντήσει με βάσιμα νομικά επιχειρήματα στην πιο βρώμικη σκευωρία της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας.
Έτσι ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εξακολουθεί να κρατάει τα “σκήπτρα” του να είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος στην Ευρώπη, που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές ενός καθεστώτος γελοίου και ανύπαρκτου. Σύντομα θα κληθούν οι υπαίτιοι να απολογηθούν που εξακολουθούν να κρατούν έγκλειστο τον Αρχηγό του κόμματος των Εθνικιστών, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ λόγω πολιτικής δειλίας των δοσίλογων της συγκυβέρνησης.
Ντροπή! Τα συμπεράσματα δικά σας…

12 σχόλια:

  1. Ο λαος ομως ανταμειβει τον αρχηγο με συνεχη αυξηση της δημοφιλιας του !! Ακομα και η αδελφη Πρετεντερη το ομολογησε, στενοχωρημενος...Και ο αρχηγος το ξερει αυτο, καιξερει τι πολιτικη επενδυση για το μελλον ειναι αυτη....Οσο μεγαλωνει η αδικια , τοσο και θεριευει το ποσοστο της δικης του δημοφιλιας , και της Χ.Α. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περίμενε κανείς να αφήσει ελεύθερο τον Μιχαλολιάκο η χούντα Σαμαροβενιζέλου; Αν το κάνουν, έχουν πέσει επιτόπου. Αν μπορέσουν, θα τον κρατήσουν μέσα τουλάχιστον μέχρι τις Ευρωεκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς έτσι είναι, αν είναι κάτι να γίνει πρέπει εμείς ο λαός της ΧΑ να τους αναγκάσουμε να το κάνουν.. ακόμα και υπογείως.

      Διαγραφή
    2. Τον λαό (και πόσο μάλλον τον λαό της ΧΑ) τον έχουν χεσμένο οι προδότες - για να μην πω οτι τον ΜΙΣΟΥΝ. Και 3 εκατομμύρια (και οχι μονο ΧΑτες) να βουλιάξουν το Σύνταγμα, εφόσον τους τσιπροσαμαρέλους στηρίζουν τα εβραιο-λόμπι και οι Ευρω-πέη δεν θα κουνηθεί φύλλο. Θυμήσου τι έλεγε ο Πάγκαλος για τους αγανακτισμένους, οτι ήταν ό,τι καλύτερο γιατί ξεθύμαινε ανώδυνα ο κόσμος. Αλλαγή μπορεί να έρθει μόνο, δυστύχως, ή με πραξικόπημα, ή με δημοκρατική εκλογή της ΧΑ με αυτοδυναμία - ακόμα και με τα μισά στελέχη φυλακή. Αλλιώς, δεν γίνεται τίποτα. Και θα πιάσουμε πάτο. Πραγματικό. Ουτε κάν Βουλγαρίες και Ρουμανίες, χειρότερα...

      Διαγραφή
  3. οι τρεις εξουσιες, ειναι η εξης μια..η κυβερνηση..ψηφιζει, εκτελει τους νομους και δικαζει η ιδια...ξεχναει ομως οτι εχει πισω της ενα λαο, που θα αποδωσει την δικαιοσυνη στις εκλογες...οσο για τις προφυλακισεις, θα καταπεσουν στο δικαστηριο ανθρωπινων δικαιωματων που θα καταφυγει η χα αμεσα, αφου επρεπε να προηγηθει η αιτηση αποφυλακισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τό καθεστώς τήν απέριψε ..?? ή οί εντολείς του οί Περιούσιοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παδιά, μην έχετε αυταπάτες. Η δικτατορία δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει τη Χρυσή Αυγή να της χαλάσει τα σχέδια.
    Θα δικάσουν τα στελέχη του κινήματος, και θα βγάλουν το κίνημα εκτός νόμου πάση θυσία ακόμα και με κατασκευασμένα στοιχεία.
    Θα δείτε πως όταν έρθει η ωρα της δίκης, αυτή θα γίνει κεκλισμένων των θυρών ώστε να μην μάθουμε ποτέ τίποτα.
    Η δικαιοσύνη δεν είναι απλά εξαρτώμενη από την δικτακτορική κυβέρνηση αλλά είναι η άλλη της όψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δικτατοριες των κλεφτων και των αμαρτωλων, παντα πεφτουν... Μην ανησυχεις... Ειναι θεμα χρονου....

      Διαγραφή
    2. Για αυτό πρέπει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι... ψυχικά για εκείνη την ώρα.
      Δυστηχώς απο τον καναπέ μας, δεν πέφτει το καθεστώς.

      Διαγραφή
  6. Η ανώτατη "δικαιοσύνη", συτή των "συμβουλίων επικρατείας", "συμβουλίων εφετών" και των κοτζαμπάσηδων κουτζαμανοβουρλιώτηδων είναι χειραγωγούμενη και απολύτως εξαρτημένη από τις μνημονιακές επιλογές. Το έχουν "αποδείξει" άλλωστε: Tόσα αντισυνταγματικά μνημόνια και τόσα παράνομα χαράτσια (ΔΕΗ, αναδρομικές κρατήσεις κ.ά), τόσες περικοπές των ήδη πενιχρών συντάξεων και μισθών και τόσες δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στον ιδιωτικό και εφεδρείες στον δημόσιο τομέα έκριναν τελεσίδικα στις δικαστικές της αίθουσες ως "συνταγματικές", παρά την εξουδένωση του λαού, τις διαμαρτυρίες στην Πλ. συντάγματος, τις χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων οικογενειαρχών με παιδιά, παρά την ανεργία που φθάνει στο 50% κ.λπ.
    Μάλιστα, δεν ξέρω καν, ποιος την ελέγχει πιο πολύ, η τρόϊκα, δηλαδή οι ξένοι απευθείας, ή οι εγχώριοι προδότες που μας κυβερνούν ως -υποτίθεται- "εκλεγμένοι" από το λαό....!
    Προσωπικά από τη στιγμή της μαζικής σύλληψης εκλεγμένων βουλευτών της ΧΑ με εντάλματα σύλληψης τέτοιων.... "δικαστών" και "εισαγγελέων" και με τη τάχιστη μεταβίβαση της υπόθεσης σε "ειδικές" ανακρίτριες-εφέτες (!!!) δεν έτρεφα καμμία αυταπάτη ότι και στην περίπτωση αίτησης αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου ή κάποιου άλλου από τη Χ.Α θα ενεργούσε αλλιώς...
    Ο λαός εδώ και χρόνια φτύνει (και) τέτοιους έτσι δρώντες "δικαστές" αλλά αυτοί ψηλά από τις εδράρες τους επάνω νομίζουν ότι κάπου ψιχαλίζει....
    Η ΧΑ έχει να ξεκαθαρίσει πολύ σκατό -και παντού- όταν με το καλό πάρει την εξουσία με τη θέληση του ελληνικού λαού. Αμήν. Γένοιτο!
    Διότι πλέον είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ελπίδα του λαού, σε ένα τόπο όπου παντού μυρίζει σκέτος βόθρος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα και ξέχασα ότι η ίδια ... δικαιοσύνη είχε διώξει πειθαρχικά ακόμη και τους ελάχιστους θαρραλέους δικαστές ή συνδικαλιστές δικαστές που τόλμησαν να καταγγείλουν ότι τα μνημόνια και οι "κυβερνήσεις" των μνημονίων δρούσαν αντισυνταγματικά και ως χούντα....
      Αυτές τις διώξεις να μην τις ξεχνάτε..... δεν ήταν αριστεροί -ή έστω μόνον αριστεροί- οι τίμιοι δικαστές που τα έλεγαν και καταδιώχτηκαν.

      Διαγραφή
    2. Το μνημόνιο είναι μια καλή πρόφαση για την κατάλυση του πολιτεύματος που έχει λάβει χώρα, διότι αποδεικνύεται και ιστορικά ότι αλλαγές γίνονται πιο εύκολα σε μια έκρυθμη κατάσταση. Όμως, υπάρχουν και άλλα στοιχεία για την περίπτωσή μας που λένε ότι η μειοψηφία που κυβερνά στοχεύει τους Έλληνες και όχι τους ξένους. Επομένως, δεν έχουμε κυβέρνηση που απλώς θέλει την εξουσία, αλλά Εθνοκτόνα κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία μάλιστα με την Αριστερά. Μάλιστα, η αδιαφορία ΟΛΩΝ αυτών για τις αντιδράσεις των Ελλήνων ψηφοφόρων σημαίνει επίσης ότι ο ψηφοφόρος τους ΔΕΝ είναι πλέον ο Έλληνας!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών