Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 03, 2013

Ο Τ(Σ)ατσόπουλος αποδίδει τα εύσημα στην "ελαφροδεξιά-ΝΔ": «Μόνο η ΝΔ μπορούσε να χτυπήσει αποφασιστικά την Χρυσή Αυγή»!

Το καλό (αν μπορεί κανείς να το κατονομάσει έτσι) με τον Τατσόπουλο είναι ότι μέσα από την «τρέλα» που τον βολοδέρνει βγάζει ειδήσεις, ακριβώς επειδή δεν κατανοεί ότι κάποια πράγματα αποτελούν επτασφράγιστα κομματικά μυστικά. Πριν από λίγο καιρό είχε πει σχεδόν ευθέως ότι πρέπει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστούν μετά τις επόμενες εκλογές για να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τώρα, με συνέντευξή του στην «Καθημερινή» της Κυριακής, ουσιαστικά συγχαίρει την ΝΔ για την παράνομη και ανήθικη δίωξη εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Λέει χαρακτηριστικά ο Τατσόπουλος: «Όταν ξεκίνησε η νομική δίωξη της Χρυσής Αυγής, κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ είπαν ότι αυτή ήταν μια ιδιοτελής κίνηση της Ν.Δ.».
Ακολουθεί στην συνέχεια ερώτηση της εφημερίδας και απάντηση του ιδίου: «Είπαν επίσης ότι δημιουργήθηκε προηγούμενο για να.....
πληγούν στο μέλλον κάθε λογής συλλογικότητες.» «Αυτό ας πούμε ότι είναι απότοκο του ζαχαριαδικού παρελθόντος. Ένας ψιλοπαρανοϊκός φόβος. Διότι έχει τόσες παραμέτρους το νομοσχέδιο, που για να στοχοποιηθεί μια αριστερή κίνηση θα πρέπει να έχουμε φτάσει στα πρόθυρα του πραξικοπήματος. Λοιπόν: ας δεχθούμε ότι ο Σαμαράς κέρδισε ψήφους. Θα έχουμε, όμως, βγάλει από τη μέση τον παράγοντα «παραφροσύνη» και θα έχουμε μια πιο καθαρή σύγκρουση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. Το νομικό χτύπημα στη Χ.Α. μονάχα η Δεξιά μπορούσε να το κάνει και μάλιστα τόσο αποφασιστικά. Η Αριστερά δεν θα μπορούσε διότι θα την κατηγορούσαν για ρεβανσισμό, ότι ξεκινάει εμφύλιο κ.λπ.»
Τι λέει ουσιαστικά ο Τατσόπουλος; Ότι η αριστερά δεν έχει κανένα φόβο με το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ακριβώς γιατί δεν αποτελεί μια υπαρκτή απειλή για το σύστημα. Ότι το νομοσχέδιο αυτό ποινικοποιεί Ιδέες και όχι πράξεις. Για την ακρίβεια μόνο τις Εθνικιστικές Ιδέες. Ότι με το «να βγει από την μέση» η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η «παραφροσύνη» όπως μας αποκαλεί ο… σώφρων Τατσόπουλος, το στημένο παιχνίδι μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα εξελιχθεί σε μια ελεγχόμενη «σύγκρουση» χωρίς ουσιαστικό κόστος για το σύστημα. Ότι ο θλιβερός αυτός τύπος συγχαίρει (!) την ΝΔ για το «νομικό χτύπημα» στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θεωρώντας μάλιστα ότι η αποφασιστικότητα (διάβαζε: ασυδοσία) αυτού του χτυπήματος θα μπορούσε να δοθεί μόνο από τη ΝΔ, καθώς η αριστερά είναι ανίκανη για κάτι τέτοιο.
Ανεξάρτητα, όμως, από τα όσα λέει ο Τατσόπουλος η ουσία είναι ότι τέτοιες ενέργειες παραπέμπουν ξεκάθαρα σε ρεβανσιστικές τακτικές («κυνηγάμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι γιατί έκανε κάτι, αλλά γιατί μας κόβει ψήφους και έτσι όπως πάει το πράγμα θα μας ξεπεράσει εκλογικά») και υπόγειο εμφύλιο (όταν στοχοποιούνται με την αισχρή λογική της συλλογικής ευθύνης όλοι οι βουλευτές, τα στελέχη, τα μέλη και οι ψηφοφόροι και υποστηρικτές του Κόμματος για μια μεμονωμένη πράξη).
Υπάρχει, άραγε, μεγαλύτερος «φασισμός» απ’ αυτόν; Ο Τατσόπουλος, με την «τρέλα» που κουβαλάει, βγάζει στην φόρα όλο του παρασκήνιο του βρώμικου πολέμου σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και δεν το κάνει από θέση άρνησης ή έστω κριτικής, αλλά από ξεκάθαρη θέση επιδοκιμασίας της απαράδεκτης τακτικής απέναντι σ’ ένα Νόμιμο Πολιτικό Κόμμα και Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Συστημικός κάργα ο Τατσόπουλος, αλλά πάλι έβγαλε είδηση για τον ανίερο πόλεμο που δέχεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών από τους εντολοδόχους των διεθνών τοκογλύφων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών