Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 24, 2014

Νέα Δημοκρατία: Ο Ιούδας της Εθνικής Παρατάξεως των Ελλήνων - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Νέα Δημοκρατία: Ο Ιούδας της Εθνικής Παρατάξεως των Ελλήνων - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Νέα Δημοκρατία γίνεται ο Ιούδας των Εθνικιστών, που καταδιώκει αμείλικτα όσους είναι αντίθετοι στην βρώμικη και διεφθαρμένη κομματική-πελατειακή της πολιτική.
Από το 1974 μέχρι σήμερα και από την "αποχουντοποίηση" μέχρι την φυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής πάντα το ίδιο εχθρική υπήρξε η Ν.Δ. απέναντι στους Εθνικιστές. Ξεκίνησε με την προδοσία του "Η Κύπρος είναι μακριά" του 1974 και κατέληξε στα Μνημόνια της υποταγής στους παγκόσμιους τοκογλύφους των ημερών μας.
Δόλια, ύπουλη και.....
υποκριτική η πολιτική της. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι βουλευτές της άλλοτε ζητούσαν την απελευθέρωση των Αξιωματικών της 21ης Απριλίου και άλλοτε παρίσταναν τους "κομμουνιστοφάγους" σε μνημόσυνα πεσόντων. Έτσι με τρόπους πονηρούς έκλεβαν τις ψήφους των Εθνικιστών και των πατριωτών. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το μόνιμο προεκλογικό τους επιχείρημα ότι πρέπει οι Έλληνες πατριώτες να τους ψηφίσουν για να μη έρθει το ΠΑΣΟΚ;
Σήμερα κυβερνούν μαζί με το ΠΑΣΟΚ και χρησιμοποιούν το ίδιο επιχείρημα για τον ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίον πιθανώς θα κυβερνούν αύριο.
Ψεύτες, πολιτικάντηδες και μοιραίοι για την Πατρίδα δεν διστάζουν να ξεπουλήσουν τα πάντα για την "καρέκλα" της εξουσίας, δεν διστάζουν να βάζουν αθώους πολιτικούς της αντιπάλους στην φυλακή για να τους κλέψουν τις ψήφους. Όλα δείχνουν όμως ότι ο καιρός τους τελειώνει και ότι οι Ευρωεκλογές που έρχονται θα είναι η ταφόπλακα για το κόμμα της ψευτοδεξιάς, το κόμμα-διώκτη των Εθνικιστών.
Το πλέον κωμικό σε αυτήν την τελευταία πράξη του δράματος είναι που το ισάξιο σε διαφθορά με το ΠΑΣΟΚ κόμμα της Ν.Δ. προσπαθεί να μας πει ότι θα κάνει... κάθαρση! Ποια κάθαρση όταν οι "νταβατζήδες" και η διαπλοκή κυριαρχούν παντού; Μόνο στα εξοπλιστικά του 2000 υπήρχαν οι μίζες;
Και οι υπόλοιποι υπουργοί και υφυπουργοί Εθνικής Αμύνης μέχρι το 2011 γιατί δεν κατήγγειλαν το όργιο των εξοπλιστικών; Και τα δημόσια έργα του 2004 με τα "χρυσά" χιλιόμετρα του Μπόμπολα και των λοιπών εργολάβων τι έγιναν; Γιατί γι' αυτά δεν υπάρχουν εισαγγελείς; Μαϊμού, λοιπόν, και απόλυτα στοχευμένη η δήθεν κάθαρση του Σαμαρά και η μοναδική ελπίδα είναι μήπως τους ξεφύγει ο έλεγχος και τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος, τότε θα καταρρεύσει ολόκληρο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Οι Ευρωεκλογές έρχονται, ο Λαός πυκνώνει τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, τα ψέματα τελειώνουν, η Ν.Δ. τελειώνει. Ο Ιούδας της Εθνικής παρατάξεως των Ελλήνων με αργά και σταθερά βήματα πορεύεται προς το καταραμένο δένδρο την συκιά, για το μοιραίο τέλος του.
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
23 Ιανουαρίου 2014



1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών