Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 24, 2014

Οι Σιωνιστές προβλέπουν το μεγαλύτερο τους φόβο... "Στην Ευρώπη ξυπνά ξανά ο Εθνικισμός και γιγαντώνεται..."



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο μεγαλύτερος τρόμος του παγκόσμιου σιωνιστικού κατεστημένου έρχεται... Και είναι η Αναγέννηση της Ιδέας του Έθνους σε κάθε ψυχή λευκού ανθρώπου. Ηνίοχοι σε αυτή την προέλαση της φυλετικής ψυχής οι Έλληνες Εθνικιστές που αναζωπύρωσαν τα εθνικά ιδεώδη των λαών.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι οι εκτιμήσεις στις οποίες προβαίνει το αμερικανικό ινστιτούτο γεωπολιτικών εξελίξεων Stratfor και αφορούν τις κινήσεις στη διεθνή σκακιέρα για το 2014. Κατά το αμερικανικό ινστιτούτο, το οποίο απηχεί τις θέσεις της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, το έτος 2014 θα είναι «έτος προετοιμασίας» για τη σύγκρουση η οποία θα έρθει αργότερα.
Η ετήσια έκθεση του Stratfor εκτιμά πως όλα τα κράτη τα οποία αποτελούν τους μεγάλους περιφερειακούς παίχτες, Ισραήλ, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, βρίσκονται στο μεταίχμιο αλλαγών, δείχνοντας αδύναμα να επηρεάσουν τις δραματικές ανατροπές ισορροπίας στις γειτονιές τους. Επιπλέον, θεωρείται πιθανή μια....
θεαματική επιστροφή του Ιράν στο διεθνές προσκήνιο και μάλιστα «από την κεντρική πόρτα».
Ενισχυμένη, βρίσκει η έκθεση, την διεθνή εικόνα της Ρωσίας. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «η Ρωσία, αρπάζοντας την ευκαιρία, έχει ήδη επισημάνει ότι σε περίπτωση που το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης πάψει να αντιμετωπίζεται ως απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια, τότε θα πάψει να έχει και λόγο ύπαρξης η περιβόητη ΝΑΤΟϊκή αντι-πυραυλική ασπίδα». Κάτι τέτοιο όμως θα είναι δύσκολο να συμβεί στην πράξη, καθώς η Δύση θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αντισταθεί σε λάθη τακτικής τα οποία θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του διεθνούς ρόλου της Ρωσίας. Άλλωστε η επικράτηση της Ρωσίας στα κρίσιμα διεθνή ζητήματα του Ιράν και της Συρίας, προσέδωσε νέο κύρος και δυναμική στην ρωσική εξωτερική πολιτική.
Το Stratfor χαρακτηρίζει «μεγαλομανείς» της φιλοδοξίες της Γερμανίας, ισχυριζόμενο πως «εφαρμόζει μια σχιζοφρενική εξωτερική πολιτική παρουσιάζοντας τον εαυτό της ταυτόχρονα ως αδιαφιλονίκητο ηγέτη της Ε.Ε. αλλά και μεσολαβητή ανάμεσα στα αντικρουόμενα συμφέροντα Μόσχας - Βρυξελλών». Το γεγονός αυτό, εκτιμά το αμερικανικό ινστιτούτο, θα εντείνει την κρίση στα υπόλοιπα κράτη της Ε.Ε. οπότε σε αντίθεση με όσα αξιωματούχοι της Ε.Ε. διακηρύσσουν, το έτος 2014 δεν θα είναι έτος εξόδου από την κρίση. Τουναντίον, η κατάσταση στις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, καθώς θα συνεχιστεί η πολιτική σκληρής λιτότητας, με συνέπεια να μην υποχωρήσει η δραματικά υψηλή ανεργία αλλά και η ρευστότητα των πολιτών και των επιχειρήσεων.
Αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι να πολλαπλασιαστούν οι κοινωνικές αναταραχές, η έχθρα των ευρωπαίων πολιτών προς το κέντρο αποφάσεων των Βρυξελλών και κατά συνέπεια θα αποκτά ολοένα και προσφορότερο έδαφος η ρητορική αμφισβήτησης των οργάνων της Ε.Ε. και του τρόπου λειτουργίας της. Είναι αναπόφευκτο λοιπόν, να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο τα εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης, στα οποία οι ευρωπαϊκοί λαοί διακρίνουν την μοναδική επιλογή αντίστασης στον ισοπεδωτισμό των τοκογλύφων των Βρυξελλών.
Καθίσταται σαφές, πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή άναψε τη φλόγα που σήμερα σιγοκαίει όλη την Ευρώπη. Μια Ευρώπη, η οποία στενάζει κάτω από την δουλεία των τόκων και η οποία γυρεύει το σπάσιμο των δεσμών με τα οποία την βαστούν οι τραπεζίτες, οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα πολιτικά τους ανδρείκελα στις κυβερνήσεις των κρατών-μελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών