Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 24, 2014

Έθνος (Μπόμπολας): Να γίνει συγκυβέρνηση "ιστορικού συμβιβασμού" ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Στην Ιταλία των περασμένων δεκαετιών, έγινε σε κάποια φάση ο λεγόμενος «ιστορικός συμβιβασμός» και οι κομμουνιστές συγκυβέρνησαν με τις αστικές πολιτικές δυνάμεις (και ακολούθως εξαφανίστηκαν από τον πολιτικό χάρτη, καίτοι είχαν φτάσει μέχρι και 33%).

Έναν ανάλογο «ιστορικό συμβιβασμό» α λα ελληνικά, «συνιστά» από τη φυλλάδα του ο Big Boss Μπόμπολας, στις δύο βασικές συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, στην ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού:
«…Οι συμμαχίες μοιάζουν αποκρυσταλλωμένες. Από τη μια, οι κυβερνητικές δυνάμεις και από την άλλη...
ο «στρατός» του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογικές προοπτικές επίσης φαίνονται προβλέψιμες. Και ο ένας και ο άλλος πόλος διεκδικούν από το 1/3 του εκλογικού σώματος.

Ερώτηση: μπορεί μια κυβέρνηση, από το ένα ή το άλλο «χαράκωμα», στηριγμένη στο 1/3 του εκλογικού σώματος, με μια αναιμική πλειοψηφία στη Βουλή, με τις εσωτερικές αποκλίσεις που διακρίνουν και τα δύο «χαρακώματα» και με όλους τους άλλους απέναντι, να οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη μέρα; Όποιος θέλει ας απαντήσει θετικά. Άλλωστε, και οι διαγωνισμοί βλακείας έχουν το κοινό τους.
Μήπως έφτασε η ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το «ανέφικτο»; Την κυβέρνηση των «δύο τρίτων». Είναι προφανές ότι και τα δύο «χαρακώματα» εξορίζουν αυτήν την προοπτική. Προς το παρόν. Γιατί πολύ σύντομα αυτό που σήμερα φαντάζει ως ουτοπία μπορεί αύριο να γίνει ο απόλυτος ρεαλισμός. Ο ρεαλισμός του «ιστορικού συμβιβασμού». Προφήτες βέβαια δεν υπάρχουν, αλλά για καλό και για κακό δεν αφήνουμε στην μπάντα τους λιθοβολισμούς;».

(ΥΓ): Αμφιβάλλει κανείς ότι η επιθυμία του Big Boss θα γίνει πράξη την επαύριο των επόμενων εκλογών; Εμείς, καθόλου!

2 σχόλια:

  1. Έθνος (Μπόμπολας): Να γίνει συγκυβέρνηση "ιστορικού συμβιβασμού" ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

    Διαβατήρια για σομαλία να βγάλετε και να φύγετε μαζί με την περιτομή και την αφρική, θλιβερές δίποδες διεθνιστικές σερβιέτες!
    Χάσατε και τελειώσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε ;
    Μπροστά στον κίνδυνο που λέγεται Χρυσή Αυγή , οι δύο εκφραστές του Σιωνιστικού διεθνισμού - ο ψευτοδεξιός και ο ψευτοαριστερός - θα ενωθούν και τυπικώς.
    Και τότε, κάποια βόδια που κοιμούνται ακόμα μπορεί να ξυπνήσουν και να δουν την αλήθεια :
    Ότι ο μόνος πραγματικός εχθρός του συστήματος είναι ο Εθνικισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών