Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 07, 2014

Το εβραϊκό - σιωνιστικό κατστημένο "τρώει" ακόμη έναν... υποψήφιο. Μετά τον Καρυπίδη του ΣΥΡΙΖΑ σιερά έχει ο Τζιτζικώστας της ΝΔ

Μετά τον Θ.Καρυπίδη υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ γισ την Κεντρική Μακδονία, φαίνεται ότι ο εκτελεστικός πρόεδρος της Αμερικανοεβραϊκής Ένωσης (AJC) Ντέϊβιντ Χάρρις,"τρώει" και τον υποψήφιο της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία και νυν περιφερειάρχη, Α.Τζιτζικώστα για τον οποίο έχει γίνει "υπόγεια παρέμβαση" από τις εβραϊκές οργανώσεις. 
Αιτία του "κοψίματός" του ως υποψηφίου της ΝΔ στις περιφερειακές εκλογές της Κεντρικής Μακεδονίας, είναι η πρόσκληση που απηύθυνε ο Α.Τζιτζικώστας, στους....
βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή να παρακολουθήσουν την παρέλαση από την εξέδρα των επισήμων στην στρατιωτική παρέλαση της 28η Οκτωβρίου!

Μια πρόσκληση που προβλέπεται φυσικά από το πρωτόκολλο για όλα τα κόμματα, αλλά συνέπεσε με την προσπάθεια απονομιμοποίησης του κόμματος μετά τις συλλήψεις και τις προφυλακίσεις του Σεπτεμβρίου και επικρίθηκε σφοδρά από το "δημοκρατικό τόξο" ενώ φαίνεται ότι "σημειώθηκε" από τις εβραϊκές οργανώσεις και κυρίως από τον Ν.Χάρρις που δεν συγχωρεί τέτοια ατοπήματα.

Ήδη ενημερώθηκε ο Α.Τζιτζικώστας ότι δεν θα είναι υποψήφιος του κόμματος. 
Ο νεαρός περιφερειάρχης, που εξελέγη από το περιφερειακό συμβούλιο, μετά την απομάκρυνση του κ. Π. Ψωμιάδη λόγω καταδικαστικής απόφασης, εμφανίζεται έτοιμος να κινηθεί μόνος του με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει μια «αντάρτικη» υποψηφιότητα.

Βέβαια, αν μπει στον β' γύρο θα πάρει όλους τους ψήφους των χρυσαυγιτών σε μία Περιφέρεια που το εθνικιστικό κόμμα εμφανίζεται πολύ ισχυρό και είναι βέβαιη η εκλογή του, αφού οι νεοδημοκράτες τον εκτιμούν ιδιαίτερα.

Παράλληλα η εξέλιξη αυτή ενισχύει και την υποψηφιότητα του Γ.Μπουτάρη εντός της ΝΔ.
Οπως πρώτο το defencenet.gr έχει γράψει από τον περασμένο Νοέμβριο, ο Γ.Μπουτάρης είναι η επιλογή της Συγγρού για τον δήμο της Θεσσαλονίκης, κάτι που βροντοφώναξε και η Φ.Πιπιλή πριν από μία εβδομάδα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών