Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 07, 2014

Οι "καμμένοι" της ΝΔ στήνουν νέο πατριωτικό ανάχωμα..... Θα αποτύχουν και αυτοί οι κλέφτες!


Τα «αποπαίδια» της ΝΔ εις άγραν πατριωτικών ψήφων

Παρουσιάστηκε το Ε.Γ.Τ.Π.Κ.Τ.Λ., ένα νέο ματαιόδοξο ανάχωμα της Χρυσής Αυγής

Συνεχίζεται με κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο, η επιχείρηση της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά να περιορίσει την δυναμική της Χρυσής Αυγής. Μετά λοιπόν τις παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, οι οποίες ως γνωστόν απέτυχαν οικτρά επιφέροντας τα αντίθετα των προσδοκώμενων αποτελέσματα, η πάντοτε πατριδοκάπηλη και ψοφοδεής ελαφροδεξιά παρουσιάζεται μια νέα.....
εναλλακτική υποτίθεται πρόταση, αυτή του κόμματος των Πολύδωρα και Ζώη.
Το αναμάσημα της ανούσιας φιλελεύθερης παραφιλολογίας, το οποίο αναλώνεται στην εξαπάτηση των πατριωτών προκειμένου να συνεχίζεται απρόσκοπτα η πολιτική του προτεκτοράτου, σύμφωνα πάντοτε με τις επιταγές των ξένων και για να εξακολουθεί να πλουτίζει εις βάρος του Λαού μας η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου, αποτελεί την πεμπτουσία του κόμματος Πολύδωρα και Ζώη.
Η «ένωση για την πατρίδα και το λαό» ή επί το ορθότερον «ένωση για να σωθεί η Χούντα Σαμαρά και η Τρόικα», δεν είναι παρά μια ακόμη βεβιασμένη κίνηση εκπορευόμενη από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, όπου παρασκηνιακά τα ψοφίμια της δεξιάς θέτουν σε εφαρμογή τα βρώμικα σχέδιά τους με ένα και μοναδικό στόχο: την ανάσχεση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Ευρισκόμενος μάλλον σε παράλληλο συμπάν, ο όψιμος «αντιμνημονιακός πατριώτης» Β. Πολύδωρας, δήλωσε με στόμφο: «θέλουμε να ανταποκριθούμε σε κάτι νέο και ελπιδοφόρο και μαχητικό, να υποδεχθούμε τους δυσαρεστημένους από τη ΝΔ κυρίως αλλά και από άλλα κόμματα. Υπάρχει ένας κόσμος που δεν έχει που να πάει, την απελπισία του την μετατρέπει σε οργή». Πολύ απλά δηλαδή, ο ίδιος ο επικεφαλής του νέου κόμματος αποκαλύπτει και τον χαρακτήρα αυτού: την υποδοχή αφελών δυσαρεστημένων, ούτως ώστε να διατηρηθούν αυτοί στα παραμάγαζα της ψοφοδεξιάς. Αντικειμενικός σκοπός να περιοριστεί κατά το δυνατόν, η μαζική ροή δυσαρεστημένων νεοδημοκρατών προς τη Χρυσή Αυγή. Άλλωστε ο ίδιος ο Πολύδωρας δήλωσε στρατιώτης της πατριδοκάπηλης παράταξης. «Άλλοι έφευγαν από το κόμμα ή έριχναν το κόμμα από την κυβέρνηση, άλλοι ίδρυαν πανηγυρικά κόμματα για σκοπιμότητες μυστήριες. Εγώ ήμουν στρατιώτης».
Εις ότι αφορά την υπερψήφιση μέχρι πρόσφατα των επαίσχυντων και εθνοκτόνων μέτρων που έφερνε στη Βουλή η Χούντα Σαμαρά, ο Πολύδωρας δήλωσε: «για τα χρόνια της τραγωδίας τώρα, με σφιγμένα τα δόντια ψήφισα ότι ψήφισα ελπίζοντας ύψωση του εθνικού φρονήματος και όχι σε μόνο ρόλο για την κυβέρνηση να μεταφέρει τα τοκάκια στους τοκογλύφους»! Ο δυστυχής Βύρωνας, έκανε ό,τι έκανε για να «εξυψώσει» το εθνικό φρόνημα! Δια ποίου τρόπου; Μέσω της εξαθλίωσης των Ελλήνων και του ξεπουλήματος της Ελληνικής Πατρίδας στους διεθνείς τοκογλύφους! Τσακίζει κόκαλα η τετράγωνη λογική της ψοφοδεξιάς.
Εκεί όμως που δεν αφήνεται κανένα περιθώριο αμφιβολιών για το τι ακριβώς επιδιώκει το κόμμα του, είναι η παρακάτω επική δήλωση: «είχα έναν φόβο όταν καταψήφιζα μήπως δεν με διαγράψουν. Άλλον έναν φόβο μήπως παρασύρω κι άλλους και έριχνα την κυβέρνηση γιατί δεν είμαστε έτοιμοι»!
Αυτή είναι επί της ουσίας, η πραγματικότητα των πολιτικών τακτικών σε όλο τους το βάθος, όπως σχεδιάζεται από εκείνους που εξαθλιώνουν τον Ελληνικό Λαό, εξουσιάζοντάς τον κατά τρόπο τυραννικό. Τούτο άλλωστε απεδείχθη και στο πρόσφατο παρελθόν, με κόμματα τα οποία δεν υπήρξαν παρά ο δούρειος ίππος της ελαφροδεξιάς στον εθνικιστικό χώρο.
Πλέον όμως, είναι αργά για να αντιστραφεί η πορεία των πολιτικών εξελίξεων. Η λαϊκή οργή θα εκφρασθεί κατά τρόπο εντυπωσιακό και τούτο θα γίνει μέσω της πολιτικής δύναμης που εκφράζει καθάρια και αυθεντικά την Εθνική Αντίσταση: της Χρυσής Αυγής!
Ούτε μια ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Τέλος ανοχής στους ψευδοσωτήρες της πατριδοκάπηλης και προδοτικής ελαφροδεξιάς: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

3 σχόλια:

  1. Παιδιά θα σας μαλώσω, δεν γράψατε καλά τα αρχικά του νέου φιλοδοξου κόμματος!
    Είναι τα εξής: Ε.Γ.Τ.Π.Κ. που μεταφράζονται στο Είμαστε Για Τον Πούτσο Καβάλα.
    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βύρωνα, εάν δεν σε εκβιάζουν, παράτα τα και φύγε από τον βόθρο με αξιοπρέπεια,
    είσαι γάτος, εσύ μην πάς στον πάτο μαζί με τους υπόλοιπους...
    Γύρνα το στην μελισσοκομεία και αποσύρσου ήσυχα...
    Κούφανες τους όλους .. Προφασίσου παροδική καλλιτεχνική τρέλα!
    Ρίξτο στην ποίηση, στο φανταστικό .. ξέρεις εσύ ...
    "..είμαστε αδέλφια..." (προς αλλογενείς) και άλλες γεωμετρικές τρέλες...
    Να ξέρετε πάντως ... πολυχρωμία, περιτομή, διεθνισμός, κομμένη!
    Αντιλαβού μαγκίτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι καλέ, δεν καταλάβαμε ότι έφυγες επίτηδες από την ΝΔ, όχι δεν είσαι ένα νέο ανάχωμα για τους ψηφοφόρους της ΝΔ που φεύγουν κατά δεκάδες προς την ΧΑ, όχι ρε Βύρωνα δεν καταλάβαμε ότι είσαι βαλτός. Ποιους νομίζεις ότι κοροϊδεύεις ρε γελοίε; Τόσο καιρό ψήφιζες τα αίσχη και τα όργια των Βρυξελών και του Βερολίνου, και δεν διαμαρτυρήθηκες ποτέ. Άς υπέβαλες παραίτηση αν διαφωνούσες πραγματικά. Αυτό κάνουν αυτοί που φοράνε παντελόνια. Τώρα μας πλασάρεσε για ''αντάρτης''; πολύ αργά ρε Πολύδωρα. Δεν ντρέπεσαι και μόνο που το ξεστομίζεις; '' Με σφιγμένα δόντια ψήφιζα''; Ψήφιζες την φτώχια μας, ψήφιζες να πάρουν δισεκατομμύρια οι τράπεζες μην και κλείσουν, ψήφιζες την υπαγωγή του χρέους στο Αγγλικό δίκαιο, ψήφιζες να κοπεί η σύνταξη του φτωχού, ψήφιζες την κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων δεκαετιών, ψήφιζες την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων των μεροκαματιάρηδων, και μετά έσφιγγες τα δόντια σου; Τι λές ρε αθεόφοβε; αντιλαμβάνεσαι τι λες; Δεν τα έσπαγες καλύτερα; Ποιος περιμένεις να σε ψηφίσει ρε; Κάνας αφελής αναποφάσιστος που δεν έχει πάει ακόμα στην ΧΑ.
    Σου εύχομαι ολόψυχα να μην βρείς ούτε την ψήφο σου ΥΠΟΚΡΙΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών