Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 07, 2014

Ο ΑΛΕΞΗΣ Α ΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ

5

Τελικά αυτό το αγόρι που ακούει στο όνομα Αλέξης, έχει αποφασίσει να μας τρελάνει όλους και πρώτα απ’ όλα τους συντρόφους του.
Και ειλικρινά ίσως είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται επί των κοινοβουλευτικών επάλξεων πρόσωπο, που διεκδικεί μάλιστα και την πρωθυπουργία της Χώρας, που διαθέτει σε ανυπέρβλητο και αμίμητο βαθμό έναν μοναδικό λαϊκίστικο και χυδαίο πολιτικό χαμαιλεοντισμό.
Από το Παρίσι λοιπόν στην.....
πρώτη του ομιλία στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εκστρατείας για την προεδρία της Ευρωπαϊκής αριστεράς, ο ανεπανάληπτος και απερίγραπτος κύριος Τσίπρας, ενδεδυμένος με τον επαναστατικό του χιτώνα, δήλωσε, προφανώς επηρεαζόμενος από τον τόπο και το περιβάλλον, ότι η σημερινή Ευρώπη είναι η Βαστίλη του παγκόσμιου νεοφιλελευθερισμού. Επίσης ανέφερε, ότι οι ευρωπαίοι πολίτες, καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στις πολιτικές ηγεσίες της κρίσης, τους διεκπεραιωτές της νεοφιλελεύθερης συναίνεσης, της πολιτικής του φόβου, της ύφεσης και της υποχώρησης της Δημοκρατίας, καθώς και στην Ευρώπη των λαών της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης, την Ευρώπη της Αριστεράς.
Πριν λίγο καιρό όμως και συγκεκριμένα στις 5 Νοεμβρίου του 2013 το ίδιο πρόσωπο, αυτή την φορά ενδεδυμένο με τον χιτώνα του αριστερού νεοφιλελευθερισμού, στην ομιλία του στο LBJ School of Public Affairs του Πανεπιστημίου στο Ώστιν του Τέξας δήλωνε ότι η Ευρωζώνη πρέπει να σωθεί και μια έξοδος από αυτή δεν θα συνέφερε κανένα.
Ειλικρινά πως μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αυτόν τον σαλτιμπάγκο της πολιτικής σκηνής που συνεχώς φάσκει και αντιφάσκει, που αναιρεί την μεσημβρία, τις πρωινές του δηλώσεις, που από την μία εμφανίζεται ως υπέρμαχος των εργαζομένων καταγγέλλοντας τα μνημόνια και απειλώντας ότι θα σκίσει τις δανειακές συμβάσεις και από την άλλη εμφανίζεται ομοτράπεζος με μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες καθώς και με ανώτερα στελέχη του ΔΝΤ και της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
Φανταστείτε πια ότι μέχρι και ο «ευφυής» σύντροφος Κουτσούμπας, ο άνθρωπος που όταν προβαίνει σε δηλώσεις, θεωρείς ότι ακούς ένα χιλιοπαιγμένο δίσκο βινυλίου, από αυτούς που κολλάει η βελόνα, τον χαρακτήρισε αναθεωρητή και τυχοδιώκτη, αφού διεκδικεί τα επαναστατικά σκήπτρα για την πρωτοπορία της εργατικής τάξης που δικαιωματικά πρέπει να κρατά αυτός, ως «κομμουνιστής» με την βούλα.
Κούνια που τον κούναγε… και αυτόν.
Φυσικά ο αγαπητός Αλέξης δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά στην άνοδο της Χρυσής Αυγής υποστηρίζοντας  ότι οι φασίστες, οι ρατσιστές που διεκδικούν τη ψήφο των χτυπημένων από τη λιτότητα λαϊκών στρωμάτων, λειτουργούν ως στρατηγική εφεδρεία του νεοφιλελευθερισμού, ένα ρόλο που στην Ελλάδα τον έχει αποδείξει η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, που στη πραγματικότητα αποτελεί το μακρύ χέρι του ίδιου του συστήματος.
Εντάξει το γνωρίζουμε όλοι καλά ότι το κακομαθημένο βουτυρόπαιδο των βορείων προαστίων που παριστάνει τον σύγχρονο Τσέ Γκεβάρα, διαθέτει περίσσεια θράσους και διαλεκτικής αλητείας.
Αντί να τον απασχολεί το γεγονός ότι τώρα πλέον, ακόμη και μέσα στο ίδιο το τσίρκο των συνιστωσών του, σ’ αυτό το άθλιο ιδεολογικό μωσαϊκό που υποστηρίζει τρομοκράτες και αλλοδαπούς δολοφόνους, αδυνατούν να βρούνε μια κοινή πορεία πλεύσης, λόγω των συνεχών αναιρέσεων και ανακολουθιών των δηλώσεων του, αντί να κάνει όπως λέμε λαϊκιστί «τουμπεκί», γιατί έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα και προς όλες τις κατευθύνσεις, αντί να προβληματιστεί που οι πάντες πλέον τον θεωρούν ως τον νέο μπάτλερ των ευρωπαίων τοκογλύφων και τραπεζιτών, ως τον καθαρά συστημικό αντικαταστάτη του σημερινού καθεστώτος της αστικής δημοκρατίας, αυτός χαρακτηρίζει το Εθνικιστικό Κίνημα ως το μακρύ χέρι του συστήματος.
Μόνο αγαπητέ και αφελή κύριε Τσίπρα, που όποιος σας ακούει και διαθέτει ένα γραμμάριο μυαλού ξεκαρδίζεται, το μακρύ χέρι του συστήματος, όπως μας αποκαλείτε, βρίσκεται παράνομα και αντισυνταγματικά φυλακισμένο, γιατί με την διαλεκτική του αποτελεί ουσιαστικό κίνδυνο για το σύστημα, ενώ εσείς και οι σύντροφοι σας «επαναστάτες» του καναπέ και του Τσερόκυ κυκλοφορείτε ελεύθεροι και σε περίπτωση που ακόμη σας συλλαμβάνουν για αποδεδειγμένες εγκληματικές πράξεις, όπως δολοφονίες, ένοπλες ληστείες και τρομοκρατία, σε λίγους μήνες σαν παραχωρούν άδεια εξόδου από τις φυλακές και εξαφανίζεστε.
Αλλά να μου πείτε σε ποιο ακροατήριο τολμήσατε να εκφράσετε τις κραυγαλέες μπαρούφες σας, εντελώς άφοβα ότι δεν θα σας άρχιζαν στις ντοματιές;  Στους Γάλλους κομμουνιστές, σε αυτούς που όταν είχε ξεσπάσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος, έλεγαν το περίφημο «pourquoi» αρνούμενοι να πολεμήσουν τους Γερμανούς, λόγω των εντολών που είχαν λάβει από τον πατερούλη Στάλιν, εξαιτίας του συμφώνου Ρίμπεντροφ – Μολότωφ.
Τελειώνοντας θα επιθυμούσαμε να σας επισημάνουμε, λόγω του ότι εκτός όλων των άλλων, είστε και απόλυτα ανιστόρητος, ότι η αναφορά σας στην Βαστίλη ήταν εντελώς ατυχής.
Μάθετε λοιπόν, ότι με την έκρηξη της δήθεν περίφημης Γαλλικής Επανάστασης και την πτώση της Βαστίλης, ουσιαστικά δεν άλλαξε τίποτα για τον Λαό, αφού οι σχέσεις παραγωγής παρέμειναν απολύτως οι αυτές. Απλά και μόνο η άρχουσα αριστοκρατία πέρασε στο περιθώριο και τα ηνία της κοινωνίας ανέλαβε η αστική τάξη. Ο κοσμάκης συνέχισε να πεινά και να ζει σε συνθήκες  οικονομικής, κοινωνικής και πολιτισμικής εξαθλίωσης.
Κάτι που σίγουρα θα συνεχίσει να υφίσταται και στην Ελλάδα, σε περίπτωση που εσείς αναλάβετε (Θεός φυλάξοι!!!) την διακυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών