Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 07, 2014

Το φερέφωνο των αμερικανοσιωνιστών, Ιγνατίου, προαναγγέλλει: Εκτός νόμου Χρυσή Αυγή και Εθνική Αυγή!


Το φερέφωνο των αμερικανοσιωνιστών, Ιγνατίου, προαναγγέλλει: Εκτός νόμου Χρυσή Αυγή και Εθνική Αυγή!

Βυθισμένος στην απόγνωση και την απελπισία, όπως ακριβώς και το διεφθαρμένο και αντεθνικό Καθεστώς το οποίο υπηρετεί, ο δημοσιογράφος Μ. Ιγνατίου επιχειρεί κατά τρόπο δόλιο και ύπουλο να αναμίξει το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή με τον φερόμενο ως ζάμπλουτο επιχειρηματία Αρτέμιο Σώρρα, σε μια προφανή απόπειρα να απαξιώσει με ψεύδη και άθλιες συκοφαντίες την φερεγγυότητα και αξιοπιστία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Επιπλέον όμως, αφήνει να εννοηθεί δίχως περιστροφές, πως οι αμερικανοσιωνιστές έχουν απαιτήσει την απαγόρευση τόσο της "Χρυσής Αυγής" όσο και της "Εθνικής Αυγής", προαναγγέλλοντας έμμεσα νέες πολιτικές διώξεις.
Από το περιοδικό «Επίκαιρα», ο ντελάλης των .....
αμερικανικών συμφερόντων Ιγνατίου, εξαπολύει μύδρους κατά του Α. Σώρρα, τον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ εμφανίζει ως «συνεργάτη» της Χρυσής Αυγής. Γράφει ο φαιδρός δημοσιογραφίσκος, τυφλωμένος από απύθμενο μίσος για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, κατηγορώντας τον επιχειρηματία: «...δεύτερον: διότι προσφέρθηκε να γίνει όχημα ώστε να βγει από το μεγάλο αδιέξοδό της η ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή».
Βεβαίως ο κοινός συκοφάντης του αισχίστου είδους Ιγνατίου δεν μπαίνει καν στον κόπο να τεκμηριώσει κατά ποιο τρόπο συνδέεται το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με τον εν λόγω επιχειρηματία. Πολύ περισσότερο όμως, θα ήταν πρέπον να εξηγήσει ο «αντικειμενικός» δημοσιογράφος ποιό ακριβώς είναι το «μεγάλο αδιέξοδο» της Χρυσής Αυγής, στο οποίο αναφέρεται. Μάλλον δεν του έχουν μεταφερθεί καλά τα μαντάτα από Ελλάδα: το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προελαύνει τόσο δημοσκοπικά, όσο κυρίως σε όλα τα κοινωνικά στρώματα του Λαού μας, μοιράζοντας εγκεφαλικά στο τυραννικό Καθεστώς, τα διεφθαρμένα και ανθελληνικά κόμματα και φυσικά τους στρατευμένους δημοσιογράφους της διαπλοκής.
Η αθλιότητα του Ιγνατίου συνεχίζεται με νέα αναφορά στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, ψευδέστατη και αυτή τη φορά: «ο εν λόγω κύριος (αναφέρεται στον επιχειρηματία) έλαβε με έγκριση του υπουργού Πολιτισμού το Μέλαθρον Θεσσαλονίκης για να παρουσιάσει δήθεν χορευτικά συγκροτήματα της Μακεδονίας, του Πόντου και της Ηπείρου, ενώ στην πραγματικότητα θα μαζέψει κόσμο για να ανακοινώσει το κόμμα που πριν τις ευρωεκλογές θα αποτελέσει το όχημα για τη ναζιστική οργάνωση, όταν απαγορευθεί και το νέο της όνομα. Είναι τόσο απλά, αλλά και τόσο σοβαρά, τα πράγματα. Ο εν λόγω κύριος, που βρίσκεται πίσω από την τεράστια απάτη των 600 δισ. δολαρίων, έπρεπε να βρίσκεται στον Κορυδαλλό μαζί με τον Μιχαλολιάκο, και όχι η ίδια η κυβέρνηση να του παραχωρεί ένα χώρο που ανήκει στο λαό για να δημοσιοποιήσει τις παρανομίες του».
Για το «κόμμα-όχημα» του κυρίου Σώρρα, κάθε σχόλιο είναι περιττό. Η σοβαρότητα της «είδησης» είναι παρόμοιου επιπέδου με τη «σοβαρότητα» της πηγής της. Παρά ταύτα, εγείρει σοβαρά ερωτήματα το γεγονός πως ο Ιγνατίου έχει ήδη «απαγορεύσει» την Χρυσή Αυγή, ενώ πλέον προδικάζει απαγόρευση και της "Εθνικής Αυγής". Διαθέτει ο κύριος Ιγνατίου μαντικές ικανότητες ή μήπως τα αφεντικά του στην Ουάσιγκτον τον έχουν ενημερώσει πως έχει απαιτηθεί από την ψοφοδεή Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και το νεοσυσταθέν κόμμα της Εθνικής Αυγής;
Εκεί βεβαίως που υπερβαίνει κάθε όριο θράσους είναι το σημείο όπου ισχυρίζεται πως ο επιχειρηματίας «θα έπρεπε να βρίσκεται στον Κορυδαλλό μαζί με τον Μιχαλολιάκο». Μα κύριε Ιγνατίου, παριστάνετε τον αφελή ή μήπως δεν ενημερωθήκατε από τα σιωνιστικά σας αφεντικά πως ο Αρχηγός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος βρίσκεται παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένος, πολιτικά διωκόμενος επειδή είναι Έλληνας Εθνικιστής; Τους απατεώνες που υπονοείτε, τους γνωρίζετε επί δεκαετίες και σιωπούσατε -για λόγους που αντιλαμβάνονται άπαντες- όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων σας, εξαπατώντας κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση τον Ελληνικό Λαό.
Καθώς αποδεικνύεται από το μέγεθος της φαιδρότητας και της χυδαίας χαιρεκακίας, η εργολαβία της συκοφάντησης και της λάσπης κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αποτελεί μια εξόχως επικερδή επιχείρηση τόσο για πολιτικά ανδρείκελα, όσο και για τους τσαρλατάνους της δημοσιογραφίας. Εντούτοις, η είδηση από το παραλήρημα Ιγνατίου, είναι η δημοσιοποίηση, δίκην  ειλημμένης απόφασης, της απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής αλλά και της νεοσυσταθείσης Εθνικής Αυγής.
Χρειάζεται κανείς περαιτέρω στοιχεία για να κατανοήσει πως η πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι απαίτηση του ξένου παράγοντα, την οποία πρόθυμα και υπάκουα εκτελεί η αντεθνική κυβέρνηση και τα πλήρως ελεγχόμενα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου;

1 σχόλιο:

  1. "Ιγνατίου, προαναγγέλλει: Εκτός νόμου Χρυσή Αυγή και Εθνική Αυγή!"

    Δράκων, Προαναγγέλλω οστρακισμούς και αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων, σε όλους όσους ζημίωσαν το Ελληνικό Έθνος.

    Bon Voyage!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών