Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 03, 2014

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΟΥ “ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ” Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ 2014! ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

erotisiarxigou1)__article (1)

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

Πρώτη γεώτρηση στο Κατάκολο της Ηλείας από τον Ιωάννη Μεταξά το… 1938!
Η ιστορία των Ελληνικών πετρελαίων, που άλλοτε υπάρχουν και άλλοτε δεν υπάρχουν, είναι αυτή η ίδια η ιστορία της ξενοκρατίας στην Πατρίδα μας. Με ένα ακόμη προεκλογικό πυροτέχνημα ο απερχόμενος και καταρρέων πρωθυπουργός Σαμαράς, επισκεπτόμενος το υπουργείο Περιβάλλοντος εδήλωσε ότι από το πετρέλαιο θα υπάρχουν έσοδα 150 δισ. ευρώ μέσα στα επόμενα τριάντα χρόνια.
Μετά την δήλωση αυτή έσπευσαν οι.....
διάφοροι προπαγανδιστές της χούντας του Μνημονίου να αρχίσουν τα υμνολόγια, περιφρονώντας την αλήθεια και βασιζόμενοι στο γεγονός ότι ο λαός δεν γνωρίζει την αλήθεια για τον απλούστατο λόγο ότι οι αργυρώνητοι των ΜΜΕ την έχουν με επιμέλεια αποκρύψει για πολλά, πολλά χρόνια.
Το ότι έχει η Πατρίδα μας κοιτάσματα πετρελαίου ήταν γνωστόν εδώ και τουλάχιστον ογδόντα χρόνια! Η πρώτη γεώτρηση για πετρέλαιο έγινε από τον ίδιο τον Ιωάννη Μεταξά το 1938, όταν στην χώρα δεν υπήρχε κοινοβουλευτισμός, αλλά το καθεστώς της 4ης Αυγούστου.

Η προσπάθεια για εκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου σταμάτησε το 1939, λόγω της εκρήξεως του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Στην συνέχεια ξεχάστηκε εντελώς και όχι τυχαία… Την θυμήθηκαν μόνο όταν επί καθεστώτος 21ης Απριλίου ανακινήθηκε το θέμα και για την ιστορία αναφέρουμε ότι το πρώτο βαρέλι ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ αντλήθηκε τον Ιανουάριο του 1974 επί στρατιωτικού καθεστώτος.
Ύστερα ήλθε η «δημοκρατία» με την μεταπολίτευση και τα πετρέλαια ξεχάστηκαν πάλι και όχι μόνο… Το 1977 η «δημοκρατική» κυβέρνηση συμφώνησε με την Τουρκία να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ οι έρευνες για πετρέλαιο. Τώρα ο Σαμαράς μας μιλάει γι’ αυτά.
Τώρα… τώρα που έχουν καταχρεώσει την χώρα και τα όποια έσοδα υπάρξουν από αυτά θα πάνε κατευθείαν στους ξένους τοκογλύφους.
Έχουμε γράψει και άλλες φορές και θα το επαναλάβουμε: Η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα σε αγαθά, αλλά εξαιρετικά πτωχή σε εθνική ηγεσία. Αυτή είναι η αλήθεια σχετικά με τα πετρέλαια που «ανακάλυψε» ο Σαμαράς.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών