Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 03, 2014

Ρεπορτάζ από το μεγαλύτερο ρωσικό πρακτορείο - Russia Today - για τη Χρυσή Αυγή και τη θέση της για την Ουκρανία... (ΒΙΝΤΕΟ)

Την στιγμή που τα τσοντοκάναλα των νταβατζήδων είτε κωφεύουν για τις παρουσιάσεις των συνδυασμών του Λαϊκού Συνδέσμου είτε συκοφαντούν τον νόμιμο μας αγώνα είτε παραπληροφορούν την ελληνική κοινωνία για τις προτάσεις και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής τα ξένα ΜΜΕ δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες του Κινήματος.
Συγκεκριμένα κατά την παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος" ήρθε ολόκληρο τηλεοπτικό συνεργείο από το μεγαλύτερο ρωσικό μέσο το οποίο κάλυψε την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα οι δημοσιογράφοι πήραν δηλώσεις από τον Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο για τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ:



H Χρυσή Αυγή λέει ότι η "εξέγερση" στην Ουκρανία χειραγωγείται από τις ΗΠΑ
Ο Ηλίας Παναγιώταρος με δηλώσεις του εξέφρασε την υποστήριξή του προς την κυβέρνηση του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης για τις εκλογές στην Αττική το Σάββατο, αποκαλώντας τον ως τον μόνο νόμιμο ηγέτη της Ουκρανίας. Ο πολιτικός καταδίκασε επίσης τις ενέργειες των βίαιων διαδηλωτών στο Κίεβο, ο οποίος είπε ότι ήταν εξτρεμιστές που υποκινούνται από τις ΗΠΑ. Το εθνικιστικό κόμμα πραγματοποίησε προεκλογική εκδήλωση στην Αττική για δημαρχιακό υποψήφιου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών