Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 03, 2014

Χρήστος Παππάς: "Έρχεται η Καθαρά Δευτέρα του Έθνους"


Άρθρο του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά για την εφημερίδα "Εμπρός"

Σύμφωνα με την Ελληνορθόδοξη χριστιανική παράδοση η Δευτέρα που έρχεται, λέγεται Καθαρά Δευτέρα και μ’ αυτήν ξεκινά μία μακρά περίοδος νηστείας - ακρεοφαγίας μέχρι την ημέρα της μεγαλύτερης εορτής της Χριστιανοσύνης, αυτής της Ανάστασης του Σωτήρος Χριστού.
Η πραγματική «Καθαρά Δευτέρα» του Έθνους δεν θα είναι άλλη από την Δευτέρα 26 Μαΐου 2014. Τότε, σε τρεις μήνες από σήμερα, που ο Ελληνικός Λαός θα ρίξει στα αζήτητα της ιστορίας τη συγκυβέρνηση της προδοσίας Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ. Θα συντρίψει και θα κάψει δια της ψήφου του τους καρνάβαλους της πολιτικής Σαμαρά και Βενιζέλου.
Η 26η Μαΐου θα σημάνει την.....
απαρχή του μονόδρομου για την ανάσταση του Έθνους. Απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα συντρίψουν τις πολιτικές της προδοσίας μόνον οι Έλληνες της κυρίως Ελλάδας αλλά και οι Έλληνες του Νότου. Οι Κύπριοι αδελφοί μας της μαρτυρικής Κύπρου.
Με γρήγορες κινήσεις ετοιμάζει η συμμορία των προδοτών του Αναστασιάδη το στήσιμο διπλής κάλπης την Κυριακή της 25ης Μαΐου. Μία κάλπη για τις Ευρωεκλογές και μία κάλπη για το δημοψήφισμα. Σ’ αυτό το δημοψήφισμα για δεύτερη φορά ο περήφανος Έλληνας της Κύπρου θα επιλέξει το βροντερό ΟΧΙ.
Ένα ΟΧΙ που μόνο οι Έλληνες γνωρίζουν να λένε. Ένα ΟΧΙ που χαρακτηρίζει την φυλή μας από τα βάθη της ιστορίας. Ίδιο ΟΧΙ με το ΟΧΙ των Θερμοπυλομάχων, ίδιο ΟΧΙ με το ΟΧΙ του Παλαιολόγου και των υπερασπιστών της Βασιλεύουσας, ίδιο ΟΧΙ με το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά και των μαχητών του Βορειοηπειρωτικού μετώπου.
Αγαπητοί φίλοι και συμμαχητές Έλληνες του υπό κατοχήν προτεκτοράτου Έλληνες της ομογένειας και των αλύτρωτων Πατρίδων.
Καλή Καθαρά Δευτέρα τον Μάιο που έρχεται και Καλή Ανάσταση στο Έθνος μας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών