Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 08, 2014

"Θα βάλουν τα ΜΑΤ στη Βουλή για τον φόβο της Χρυσής Αυγής"



Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος αποκαλύπτει με ρεπορτάζ του στην ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" τον τρόμο της μνημονιακής συγκυβέρνησης που σκοπεύει να βάλει τα ΜΑΤ στην Βουλή, για να μην κάνουν επεισόδια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής!
"Απίστευτο! Φοβούνται μήπως ο Κασιδιάρης, ο Παναγιώταρος και τα άλλα παιδιά λίγο πριν προφυλακιστούν αρχίσουν τις γροθιές και χάσει η μάνα το παιδί...
Οι συνεδριάσεις της Βουλής με ΜΑΤ - Θα κάθονται στα θεωρεία και θα περιμένουν! Όσο και αν αυτό σας φαίνεται ανέκδοτο ή υπερβολή δικιά μας, σας πληροφορούμε πως δεν υπερβάλλουμε καθόλου!
Τους αστυνομικούς "στέλνει" στην Ολομέλεια και τις αίθουσες των συνεδριάσεων Επιτροπών της Βουλής ο υπουργός προστασίας του πολίτη Ν.Δένδιας! Προφανής "στόχος" της συγκεκριμένης επιλογής είναι η.....
διαχείριση ενδεχόμενων περιστατικών βίαιης συμπεριφοράς βουλευτών!
Τι φοβούνται άραγε; Ειδικότερα, με διάταξη νομοσχεδίου - αντικείμενο του οποίου είναι η αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και άλλων σωμάτων ασφαλείας- που συζητείται από χθες το πρωί στο κοινοβούλιο, προβλέπεται "Η Υπηρεσία της Βουλής των Ελλήνων έχει την ευθύνη της ασφάλειας του κτιρίου της Βουλής και των Υπηρεσιών της, καθώς και τη διασφάλιση της τάξης κατά τις συνεδριάσεις της, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής και τις εντολές του Προέδρου της!".
Κι αν δεν μπορέσουν να επιβάλλουν την τάξη οι αστυνομικοί τι γίνεται; Υπάρχει άραγε. Plan B; Δηλαδή περικύκλωση της Βουλής με.. τεθωρακισμένα και εφόρμηση στην Ολομέλεια και τις Επιτροπές με... εφ' όπλου λόγχη; Γίνεται προφανές ότι έχει χαθεί κάθε αίσθηση του μέτρου και νομοθετούνται διατάξεις που οδηγούν σε μια απίστευτη λεηλασία κάθε έννοιας δημοκρατικής νομιμοποίησης. Πώς είναι δυνατόν ο πρόεδρος της Βουλής να κρίνει πότε ένας βουλευτής σε ώρα συνεδρίασης πρέπει να συλληφθεί;
Η υπάρχουσα νομοθεσία προβλέπει άλλωστε συγκεκριμένες κυρώσεις για κάθε περίπτωση. Το να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους οι εμπνευστές είναι τουλάχιστον υποκρισία. Η πραγματική ουσία αυτής της αντιτρομοκρατικής και αντισυνταγματικής νομοθετικής πρωτοβουλίας είναι μόνο μία.
Οι ανελέητες και πρωτοφανείς διώξεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, κάποιοι ανεγκέφαλοι νομίζουν (είναι οι ίδιοι που οργάνωσαν και τις διώξεις) ότι θα οδηγήσουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε ακραία συμπεριφορά. Εν όψιν της μεθοδευμένης και βέβαιης προφυλακίσεως εντός των επόμενων 3 εβδομάδων, τουλάχιστον των βουλευτών Κασιδιάρη, Παναγιώταρου και Ζαρούλια, η αντίδραση που αναμένουν οι ανεγκέφαλοι εμπνευστές των πολιτικών διώξεων, έχει τρομοκρατήσει τους πάντες! Φοβούνται μήπως αρχίσει ο Παναγιώταρος να "πυροβολεί" και μήπως ο Κασιδιάρης θυμηθεί το αγαπημένο του σπορ.
Σημασία έχει πως ο ανώτατος δημοκρατικός θεσμός της χώρας, το Κοινοβούλιο, ευτελίζεται με πρωτοφανή τρόπο και δημιουργεί δεδομένα που θα μπορούν να επεκταθούν σε δημοτικά συμβούλια και σε συνδικαλιστικούς οργανισμούς".

1 σχόλιο:

  1. Το έχω γράψει επανειλημένα ότι εκτός όλων των άλλων που η παρουσία της Χρυσής Αυγής προσφέρει στον τόπο πρσέφερε και το ξεδιάντροπο ξεβράκωμα του δήθεν δημοκρατικού καθεστώτος.
    Έδειξε σε όλους τι κουμάσια τον κυβερνάγανε τόσο καιρό και πόσο λίγο πραγματικά τους νοιάζει η έννοια δημοκρατία έστω και κοινοβουλευτική.
    Γιατί δημοκρατία δεν υπήρξε άλλη απο την Αθηναϊκή η οποία και σαφώς στηριζόταν και στον θεσμό των δούλων που είχαν αναλάβει το μεγαλύτερο όγκο εργασιών ενός πολίτη ώστε αυτός να μπορεί να συμμετέχει στις συζητήσεις στην Αγορά και στα όργανα της πολιτείας.
    Ψιλά γράμματα βέβαια αυτά για τα σκύμβαλα που μας κυβερνούσαν 40 χρόνια.
    Έσσεται Ήμαρ.
    Όλοι στις επάλξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών