Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 08, 2014

Αυτούς τους "εκδημοκρατιστές" στηρίζουν τα κτήνη της Δύσης , μαζί και η Ελλάδα, στη Συρία... Τελεσίγραφο των ισλαμιστών στους Χριστιανούς: "Ή θα προσηλυτιστείτε ή θα σας σκοτώσουμε"

Ο θρησκευτικός διωγμός στη Συρία έχει γίνει ακόμη εντονότερος το τελευταίο διάστημα. Γραπτό τελεσίγραφο που φέρεται να διανεμήθηκε από την ομάδα τζιχαντιστών ISIS  προς τους Χριστιανούς στη βόρεια πόλη /πρωτεύουσα της επαρχίας Raqqa οδηγεί στην θανάτωση όσων αρνούνται να προσηλυτιστούν στο ισλάμ. Περίπου 20 Χριστιανοί ηγέτες της συγκεκριμένης πόλης αρνήθηκαν το τελεσίγραφο, παραμένοντας Πιστοί αλλά υποβαλλόμενοι στις απαιτήσεις των ισλαμιστών να ζουν ως υποτελείς – Ζιμμήδες.

Υπό τη συγκεκριμένη «συμφωνία», σε αντάλλαγμα με τις ίδιες τους τις ζωές και τη δυνατότητα να συνεχίσουν να είναι Χριστιανοί, οι ηγέτες των Χριστιανικών Εκκλησιών θα πρέπει να υποκύψουν σε νόμους του ισλάμ που εφαρμόζονταν κατά τη διάρκεια του έβδομου αιώνα..

Σύμφωνα με....
το Τελεσίγραφο της Raqqa, οι νόμοι περιλαμβάνουν την απαγόρευση της ανακαίνισης και ανοικοδόμησης Εκκλησιών και Μοναστηριών, πολλά εκ των οποίων χρειάζονται επισκευές εξαιτίας των βομβαρδισμών και των πολεμικών συρράξεων των τελευταίων τριών ετών.

Επίσης, απαγορεύεται η δημόσια απεικόνιση Σταυρών και Χριστιανικών Συμβόλων και το χτύπημα των καμπάνων. Οι πιστοί απαγορεύεται να μελετούν την Αγία Γραφή εντός των σπιτιών τους – ώστε να μην ακούγεται εκτός προς τους μουσουλμάνους που περιδιαβαίνουν – και δεν επιτρέπεται η δημόσια εκδήλωση της Χριστιανικής Πίστης, εξαιρουμένων των εναπομείναντων Εκκλησιών. Έτσι Λειτουργίες όπως οι κηδείες και γάμοι δεν επιτρέπονται.

Για τους Χριστιανούς απαγορεύεται να πουν οτιδήποτε προσβλητικό απέναντι στους μουσουλμάνους ή το ισλάμ. Οι γυναίκες θα πρέπει να καλύπτονται με μπούρκα, και το αλκοόλ απαγορεύεται.

Οι Χριστιανοί της Raqqa, που υπολογίζονταν στους 3.000 προτού οι συρράξεις μειώσουν τον αριθμό τους μέσω της μετανάστευσης και των θανάτων, θα πρέπει από εδώ και στο εξής να πληρώνουν κεφαλικό φόρο (jizya), μία νέα μορφή πληρωμής χρημάτων για «ισλαμική προστασία».

Το τελεσίγραφο εξισώνει τον φόρο jizya στα τέσσερα χρυσά δηνάρια για τους πλούσιους, στα δύο χρυσά δηνάρια για όσους βρίσκονται στη μεσαία κλίμακα εισοδήματος, στο ένα δηνάρι για τους φτωχούς, και για δύο φορές κάθε χρόνο για κάθε ενήλικα Χριστιανό.

Οι τζιχαντιστές φέρεται να έχουν δημοσιεύσει το τελεσίγραφο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και πλέον έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Οι υπογραφές των Χριστιανών ηγετών βρίσκονται στο κάτω μέρος του γραπτού κειμένου, ενώ οι υπογραφές έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για την ασφάλειά των Χριστιανών ηγετών:

Δείτε το Τελεσίγραφο των τζιχαντιστών της Raqqa:
telesigrafo2
telesigrafo3

Το συγκεκριμένο έγγραφο δεν έχει επαληθευθεί για τη γνησιότητά του αλλά εμφανίζει συνέπεια με τις καταθέσεις πολλών Χριστιανών που έχουν εκτοπισθεί από τη Συρία.

Τον περασμένο Ιούλιο, στη Raqqa, ο Ιταλός Ιησουίτης ιερέας Paolo Dall’Oglio απήχθη και φέρεται να εκτελέσθηκε από τζιχαντιστές.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών