Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 08, 2014

Θ. Τζάκρη: "Το μόνο ποτάμι που μπορεί να μας παρασύρει είναι αυτό της Χρυσής Αυγής"

Η προσφάτως διαγραμμένη από το ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Θ. Τζάκρη σε αρθρογραφία της στην "Εφημερίδα των Συντακτών" έκρινε σκόπιμο να σχολιάσει τις νέες πολιτικές κινήσεις του συστήματος (58 - Ελιά - Ποτάμι κτλ).

Όντας πια ανεξάρτητη βουλευτής και όχι κομματικά προσηλωμένη έχει τη δυνατότητα να μπορεί να διακρίνει καλύτερα και ποιοτικότερα τις προθέσεις του κόσμου όσο αναφορά την εκλογική του συμπεριφορά, καθώς και πώς τα νέα πολιτικά εγχειρήματα αποτυπώνονται στη συνείδηση του λαού.

Ξεπερνώντας λοιπόν τα... πάθη της διαβλέπει αυτό που με τόση προσπάθεια το καθεστώς επιχειρεί να κρύψει.
Τα "νέα" που δημιουργούνται έχουν τους λεκέδες των κλεφτών - προδοτών και απατεώνων της μεταπολίτευσης και το μόνο πραγματικά νέο που εμπνέει το λαό είναι η Χρυσή Αυγή.

Αλλά ας αφήσουμε την ίδια να τα γράψει:

  «Η Ελλάδα αυτήν την περίοδο και η Ευρώπη δεν έχει ανάγκη από ένα σιγανό ποταμάκι του εκσυγχρονισμού, αλλά από έναν χείμαρρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Έχει ανάγκη από ......
την ακριβώς ανάποδη πορεία. Να αναχρονίσει, εάν το προηγούμενο ήταν εκσυγχρονισμός, τις σχέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, να προστατεύσει κοινωνικές ομάδες, να προστατεύσει την ελληνική βιομηχανία, τον αγροτικό τομέα και την κτηνοτροφία, να πάρει από τους λίγους και να δώσει στους πολλούς. Διότι, ειδάλλως, θα μας πάρει όλους το ποτάμι της Χρυσής Αυγής, καθώς όπου υπάρχει απόγνωση υπάρχουν και σωτήρες»

Υ.Γ.
Το ποτάμι της Χρυσής Αυγής είναι..... τσουνάμι που έρχεται να καθαρίσει τον κόπρο του Αυγεία (μεταπολίτευση) και να οδηγήσει την Ελλάδα σε μια νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Οι ημερομηνίες ορόσημο είναι η 18η Μαΐου και η 26η Μαΐου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών