Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 08, 2014

Σύγκρυο έχει πιάσει το καθεστώς από την πιθανότητα να ελευθερωθεί για λίγο από τις φυλακές ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Τρέμουν και μόνο στην ιδέα ότι θα αντικρίσουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής στη Βουλή τα παπαγαλάκια του μνημονίου.
Οι προπαγανδιστές του καθεστώτος εκφράζοντας - γραπτώς - το μεγαλύτερο τρόμο του συστήματος - Ο Ηγέτης του Εθνικιστικού Κινήματος από τα βουλευτικά έδρανα να δώσει το έναυσμα για συνεχή Αγώνα - ζητούν εμμέσως πλην σαφώς να παρθούν όλες οι αποφάσεις ώστε να μείνει....εντός φυλακής και εκτός Βουλής, έστω και αν είναι αντισυνταγματικό.

Διαβάστε το άρθρο της iefimerida.gr για το θέμα:

“Την επόμενη Πέμπτη έχουν κληθεί να παρουσιαστούν στην επιτροπή δεοντολογίας όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τους οποίους έχει ζητηθεί η άρση ασυλίας από τον εισαγγελέα, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για όσα κατηγορούνται, όπως προβλέπει η διαδικασία. Ομως, επειδή έχει.... ζητηθεί άρση ασυλίας και για τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και για άλλα αδικήματα, στη συνεδρίαση της επόμενης Πέμπτης θα αποφασιστεί εάν ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι προφυλακισμένοι Χρυσαυγίτες θα έρθουν στη Βουλή, για να δώσουν εξηγήσεις ή αν η επιτροπή θα πάρει στον Κορυδαλλό προκειμένου να τους ακούσει. Η διαδικασία αυτή είναι αναγκαία προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος για ένσταση ακύρωσης της απόφασης που θα λάβει η επιτροπή για τις άρσεις ασυλίας. Άρα μετά από πολύ καιρό υπάρχει πιθανότητα ο Νίκος Μιχαλολιάκος ο Χρήστος Παππάς και οι άλλοι προφυλακισμένοι βουλευτές να ανέβουν ξανά τα σκαλιά της Bουλής…
iefimerida.gr
 
Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν να πάει στην Βουλή ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ωστόσο ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα βγει νικητής την νύχτα της 18ης Μαϊου… ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ!
 
ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ!

Μέχρι την Τελική Νίκη

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών