Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 31, 2014

Οι αληθινές δημοσκοπήσεις για Αθήνα και Περιφέρεια Αττικής... Εικόνες των Κασιδιάρη - Παναγιώταρου και του Αρούλη - Σγουρού στη Βαρβάκειο Αγορά.. (ΒΙΝΤΕΟ)


Η αληθινή δημοσκόπηση για την Αθήνα: Εικόνες του Ηλία Κασιδιάρη και του... Αρούλη στην κεντρική αγορά


Ούτε ένας Αθηναίος δεν πήγε να χαιρετήσει τον Αρούλη, ο οποίος κυκλοφόρησε ως "ξένο σώμα"μες στην κεντρική αγορά των Αθηνών.

Ακρίβως το ίδιο συνέβη και με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ, με ολίγον ΝΔ, Σγουρού που πραγματοποίησε επίσκεψη στη Βαρβάκειο Αγορά.

Δεν είναι τυχαίο ότι δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία με.... χειραψία ή με πολλούς πολίτες που να σπεύδουν να συγχαρούν τους δύο υποψηφίους της κυβέρνησης της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου, που περιφέρονται άσκοπα ανάμεσα στους πολίτες και βρίσκουν υποστήριξη μόνο από μερικούς "εγκάθετους συνδικαλιστές" - καστηματάρχες..


Ο απλός λαός τους γύρισε την πλάτη - όπως στον Αρούλη στη φωτογραφία - και ο Σγουρός αναγκάζεται να.....
κλειδαμπαρώνει σε στοές κάποιους για να τους μιλήσει και να αποθανατίσει τη στιγμή που... υποτίθεται συνδιαλέγεται με το πλήθος.(περασμένα μεγαλεία τα βίντεο με τις χειραψίες και τις υποσχέσεις...)

Ας δούμε όμως τώρα και την υποδοχή που επιφύλαξαν λαός και καταστηματάρχες στους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής για Δήμο Αθηναίων και Περιφέρεια Αττικής..

Ένα χαμόγελο αβίαστο.
Μια χειραψία ειλικρινής. 
Νουβελικό σκηνικό, ρομαντικό. Είναι η ελπίδα που τρέφουν και είναι ενσαρκωμένη σε αυτούς τους αγωνιστές που ξέρουν ότι δεν θα τους προδώσουν και λένε την αλήθεια.

 συνωστίζονται να σφίξουν το χέρι του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη κάθε φορά που κυκλοφορεί ανάμεσά τους. Να του πουν τα προβλήματά τους, να του ευχηθούν καλή επιτυχία και να του δηλώσουν ότι δεν πιστεύουν σε σκευωρίες. Στο πρόσωπο του Ηλία βλέπουν έναν άνθρωπο απλό, λαϊκό, έναν από αυτούς.


Είναι ο μόνος που έχει δηλώσει ότι αν εκλεγεί δήμαρχος το ήμισυ του μισθού του θα διατίθεται για το κοινωνικό έργο του δήμου όπως το αντίστοιχο θα κάνει και ο Ηλίας Παναγιώταρος.

Έχουν κερδίσει τις καρδιές των Αθηναίων και της πολιτών της Αττικής και αυτή είναι η πλέον αληθινή δημοσκόπηση που τρέμουν οι καθεστωτικοί.


Με αποσπάσματα από το κείμενο του Μενέλαου Σωτηρόπουλου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τη "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών