Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 31, 2014

Φυλλάδα και site του Μπόμπολα αποκαλεί την Κωνσταντινούπολη "Ινσταμπούλ"...Αυτοί είναι οι διώκτες - εχθροί της Χρυσής Αυγής...

SYRIZA 
Λέμε συνεχώς, ότι αντίπαλός μας είναι μια ανθελληνική, ξενοκίνητη και ξενόδουλη χουντάρα ξεπεσμένων πολιτικάντηδων, που διαπλέκεται με ολιγάρχες (ή αν η συγκεκριμένη λέξη σας φαίνεται «ξένη», να τους αποκαλέσουμε καλύτερα «εθνικούς εργολάβους»). Και κάθε μέρα που περνάει, όλο και κάτι γίνεται και δικαιωνόμαστε απολύτως για τον ανθελληνισμό των συγκεκριμένων κύκλων.

Η «Ημερησία» του BigBossΜπόμπολα, λοιπόν, σε άρθρο της σχετικό με τις δημοτικές εκλογές που διεξάγονται σήμερα στην Τουρκία  αποκαλεί συνεχώς την Πόλη μας «Ιστανμπούλ». Ιδού:

«ΕΚΛΟΓΕΣ-ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Ιστανμπούλ και Aγκυρα κρίνουν το μέλλον του Ερντογάν
Πριν από 20 χρόνια, στην Πόλη των......
15 εκατομμυρίων κατοίκων, η οποία ενώνει τις δύο ακτές του Βοσπόρου και αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα στην Ευρώπη και την Ασία, άρχιζε η εντυπωσιακή πορεία του Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν προς την εξουσία.
Η θητεία του ως δημάρχου της Ιστανμπούλ, από το 1994 ως το 1998, του έδωσε την αναγκαία ώθηση για να φτάσει στη θέση του πρωθυπουργού, την οποία κατέχει αδιαλείπτως από τις 14 Μαρτίου του 2003 μέχρι σήμερα…
Δεν είναι λίγοι -και κυρίως οι ορκισμένοι αντίπαλοί του- εκείνοι που πιστεύουν ότι η αρχή του τέλους θα σημάνει στο ίδιο σημείο που δόθηκε το σύνθημα της ανόδου: στην Ιστανμπούλ
Οι πάντες συμφωνούν, πάντως, ότι το αποτέλεσμα στην Ιστανμπούλ και την Άγκυρα (η Σμύρνη θεωρείται μάλλον χαμένη από χέρι) και όχι το πανεθνικό ποσοστό του ΑΚΡ θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας για τις μετέπειτα εξελίξεις».

Αυτοί είναι οι εχθροί της Χρυσής Αυγής και της Πατρίδας! Αυτοί στηρίζουν μανιωδώς τη χουντάρα των Σαμαροβενιζέλων! Όποιος, λοιπόν, ψηφίζει τους Σαμαροβενιζέλους στις ευρωεκλογές ή τους εκλεκτούς τους σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, είναι σα να ψηφίζει τον Μπόμπολα της «Ιστανμπούλ»! Αυτό να το θυμάστε όλοι όταν θα φτάσετε μπροστά στις κάλπες!
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών