Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 31, 2014

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και στο Περιστέρι έδωσε το σύνθημα της Νίκης για την Περιφέρεια Αττικής - Φωτορεπορτάζ

Λαοπλημμύρα στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” στο Περιστέρι - Φωτορεπορτάζ
Εκατοντάδες κάτοικοι των Δυτικών Προαστίων έδωσαν βροντερό παρόν στην πολιτική εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής, η οποία παρεμπιπτόντως δεν διαφημίστηκε καθόλου. Διαδόθηκε στόμα στόμα και τελικά στην αίθουσα εκδηλώσεων δεν έπεφτε καρφίτσα. Αυτή η ανταπόκριση του κόσμου είναι που δίνει την δύναμη στους....
υποψηφίους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος να συνεχίσουν τον έντιμο αγώνα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της Ελληνικής Αυγής για την Αττική στην αντιπεριφέρεια του Δυτικού Τομέα με αντιπεριφερειάρχη τον Ευάγγελο Μπαρμπούρη πρόεδρο του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. Παρόν στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Μίχος Νικόλαος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Νίκος Κούζηλος, Ηλίας Κασιδιάρης καθώς και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες της Αττικής.

Η Συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου παρουσίασε του υποψηφίους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της αντιπεριφέρειας Δυτικού Τομέα με πρώτο να λαμβάνει τον λόγο ο υποψήφιος περιφεριακός σύμβουλος Θανάσης Κουράκος ο οποίος ευχαρίστησε τους όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση δίνοντας για ακόμη μια φορά σε όλους τους σαλτιμπάγκους της παραπληροφόρησης που διαδίδουν ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βρίσκεται υπό διάλυση!

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κοτσάκη Φωτεινή, επαγγελματίας οδηγός με την καθημερινή της συναναστροφή με τον Ελληνικό Λαό συμπεραίνει ότι στόχος των μνημονιακών πολιτικών είναι ο αφανισμός του Έλληνα. Η ψήφος στην Ελληνική Αυγή είναι ένα αγωνιστικό μήνυμα προς όλους αυτούς που επιδιώκουν την διάλυση της πατρίδας μας.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κοτρόνης Χρήστος  επισήμανε τις κοινωνικές αδικίες που πληρώνει σήμερα ο ελληνικός λαός από την χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά.

Ο υποψήφιος αντιπεριφεριάρχης Δυτικής Αττικής Ιωάννης Κωνσταντινίδης ζήτησε να μην κάνει κανένας πίσω την στιγμή που ο Αρχηγός μας βρίσκεται παράνομα φυλακισμένος στα κελιά της Τιμής δεν έχει δικαίωμα κανένας Έλληνας να δειλιάσει. Να είστε σίγουροι ότι με τέτοιους λεβέντες βουλευτές που έχουμε η Πατρίδα μας θα πάει μόνο μπροστά.

Ο υποψήφιος αντιπεριφεριάρχης Νήσων Παπαδημητρίου Μιχάλης αναφέρθηκε στο τρίπτυχο το οποίο θα βασιστεί η Ελληνική Αυγή για την Αττική: "Κάθαρση - Ασφάλεια - Κοινωνική Αλληλεγγύη", τονίζοντας ότι αυτές οι εκλογές είναι πολιτικές.

Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Ευγενία Χρήστου ζήτησε να μην λησμονηθεί ο αγώνας των συναγωνιστών που διώκονται και τον ερχόμενο Μάιο έχουμε την δύναμη να αποδείξουμε σε όλους αυτούς ποιοι είναι οι προδότες και ποιοι οι αγωνιστές.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Παύλος Κτιστάκης είπε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα για τον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται τόσο σκληρά.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Ευάγγελος Μπαρμπούρης είπε ότι η ψήφος στην Ελληνική Αυγή για τις αυτοδιοικητικές και στην Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές είναι πρωτίστως ψήφος πολιτική, είναι ευθεία βολή στην μεγαλύτερη διαχρονικότερη εγκληματική συμμορία του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» και στην Ευρώπη των δανειστών και των τοκογλύφων.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης ζήτησε από όλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις ερχόμενες εκλογές οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για την πορεία της Πατρίδας μας.

Ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος είπε ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι έτοιμοι και για την φυλακή ακόμα, εάν χρειαστεί για να σωθεί η Πατρίδα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου Ηλίας Κασιδιάρης σχολίασε τα ποσοστά που παρουσιάζουν οι στημένες δημοσκοπήσεις και την τρομοκρατία του συστήματος ενάντια σε αυτούς που δείξουν την πραγματικότητα.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος κατακεραύνωσε το σύστημα που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή πολιτικά και έστησε αυτή την άθλια σκευωρία. Αναφέρθηκε στην νέα μετανάστευση των Ελλήνων και κυρίως των νέων επιστημόνων οι οποίοι θα έπρεπε να βρίσκονται εδώ και να ηγούνται στην εθνική παραγωγή της χώρας. Τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που κάνει ανοιχτές συγκεντρώσεις παντού γεμίζοντας τις πλατείες και τα πεζοδρόμιο και αυτό θα φανεί στις ερχόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών