Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 15, 2014

ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΜΕ 69%!

Γράφει ο Αντίοχος

Να και μια πρωτιά που μας κάνει υπερήφανους! Σύμφωνα, λοιπόν, με παγκόσμια έρευνα «για την αντισημιτική συμπεριφορά» («αντισημιτισμό» χαρακτηρίζουν οι σιωνιστές τον «αντισιωνισμό»…), την οποία διενήργησε κάποιος οργανισμός «κατά της δυσφήμησης των Εβραίων» (οργάνωση του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ), η Ελλάδα συγκεντρώνει τα υψηλότερα ποσοστά αντισιωνισμού σ’ ολόκληρη την Ευρώπη!

Επιπλέον, είναι από τις πιο αντισιωνιστικές χώρες του κόσμου, έχοντας μπροστά της σε παγκόσμιο επίπεδο μόνο...
τα κράτη της Μέσης Ανατολής!

Πιο συγκεκριμένα, τα ποσοστά αντισιωνισμού στην Ελλάδα είναι 69%, την ίδια ώρα που ο μέσος όρος στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης είναι 24%!

Σε παγκόσμιο επίπεδο, τα ποσοστά του αντισιωνισμού κυμαίνονται γύρω στο 25%, με πρώτη την Δυτική Όχθη και την Γάζα, με 93% και τελευταίο το Λάος.
 
Επιπλέον, η έρευνα αποκάλυψε ακόμη ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων (46%) δεν έχει καν ακούσει για το ολοκαύτωμα, ή δεν αποδέχεται ότι συνέβη.  
 
Και σας ερωτώ: βλέποντας τέτοια ποσοστά αντισιωνισμού, είναι μετά να μη… λυσσάνε οι σιωνιστές με την Χρυσή Αυγή;

Όμως, υπάρχει και κάτι άλλο, ακόμα πιο σπουδαίο: φανταστείτε πως με τέτοια προπαγάνδα που κάνουν σε παγκόσμια κλίμακα, και με τέτοια τρομοκρατία που έχουν επιβάλλει, εξακολουθεί να υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αντισιωνισμού, σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτή κι αν είναι ήττα!

4 σχόλια:

  1. Αυτές οι κομπλάρες ποιό είναι το πρόβλημα τους; Με το ζόρι να τους γουστάρει κάποιος;
    Δηλαδή έλεος, πέρα απο τον τρόπο που φέρονται σε όσους έχουν γείτονες, είναι και καράκομπλεξάρες, μετράνε με την ούγια αν τους γουστάρει ή όχι ο κόσμος.
    Δηλαδή οι άλλοι λαοί που δεν έχουν τέτοια κόμπλεξ και εμμονές είναι "χειρότεροι" απο δαύτους;
    Ρε με το ζόρι να τους γουστάρουμε... τι είναι αυτοί ρε.
    Μεγάλη ιδέα έχουν για τον εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν ακόμη και εβραίοι αντισιωνιστές. Ο ιστορικός Νόρμαν Φινκελστάιν είναι ένας από αυτούς. Επίσης οι επικυρίαρχοι, οι επτά οικογένειες που κυριαρχούν παγκοσμίως είναι εβραίοι, αν ό κόσμος γνωρίσει θα γίνει αντισιωνιστής , όχι αντισημίτες. Δεν πρέπει να στραφούμε εναντίον του λαού των εβραίων. Οι λαοί δεν πρέπει να είναι σε σύγκρουση. Οι σιωνιστές όμως μας θεωρούν "γκοίμ", δηλαδή κατώτερα όντα και αυτό δεν πρέπει να το δεχτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας από τους κυριότερους λόγους που οι Έλληνες είμαστε αντισιωνιστές είναι ότι ενώ οι Εβραίοι απαιτούν την αναγνώριση της δικής τους γενοκτονίας από τους Γερμανούς οι ίδιοι δεν αναγνωρίζουν την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας-Πόντου και της Ανατολικής Θράκης από τους Τούρκους.

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ»

    Όσοι είναι «ψαγμένοι» γνωρίζουν ποια μυστική υπηρεσία έχει σαν σύνθημά της τον τίτλου του άρθρου.

    Οι αναγνώστες της ιστοσελίδας, γνωρίζουν οτι σε όλες τις χώρες της Γής υπάρχει ένα διογκούμενο κίνημα ενάντια στους Εβραίους. Ελάχιστοι πλέον άνθρωποι, πιστεύουν τα παραμύθια των μεγαλοδημοσιογράφων....

    Όλοι έχουμε δει βίντεο με τους Εβραίους στη Νέα Υόρκη και σε διάφορα άλλα σημεία της Γής που διαμαρτύρονται ενάντια στα εγκλήματα των Σιωνιστών. Έτσι λοιπόν οι φίλοι μας οι μεγαλοδημοσιογράφοι με...περισπούδαστο ύφος μας «πληροφορούν» για το ποιοί είναι οι καλοί Εβραίοι και ποιοι οι κακοί Εβραίοι. Ξεχνούν οι φίλοι μας οι μεγαλοδημοσιογράφοι οτι με το αντικείμενο αυτό έχουν ασχοληθεί ελάχιστο χρονικό διάστημα.

    Φίλοι δημοσιογράφοι των κατεστημένων ΜΜΕ: κοιμάστε όρθιοι!

    Θα σας αποδείξουμε οτι όλα αυτά τα πράγματα είναι προσχεδιασμένα και προμελετημένα απο ειδικές οργανώσεις των Εβραίων. Ξέρουν οτι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξυπνήσει η ανθρωπότητα, να ενωθεί και να ξεσηκωθεί εναντίον τους.
    Ενας λοιπόν απο τους διανοούμενούς τους(των Εβραίων), ο Ζάκ Αταλί, μαζί με πληθώρα άλλων Εβραίων όπως ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, επεξεργάζονται σενάρια για το πως θα αντιδράσει η ανθρωπότητα στις μεθοδεύσεις τους. Είναι μελλοντολόγοι. Είναι γνώστες της συνωμοσίας.


    Ο Ζάκ Αταλί είναι μέλος ενός απόλυτα μυστικού και «κλειστού» εβραϊκου tank think- «δεξαμενή σκέψης»- το JPPPI(Jewish People Policy Planning Institute), στο οποίο συμμετέχουν είκοσι διακεκριμένοι Εβραίοι. Συνεδριάζουν σε μυστική τοποθεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Λέγεται μάλιστα οτι το μέρος που συνεδριάζουν, είναι πιο απόρρητο απο τα μέρη συνεδριάσεων και της CIA και της NSA. Το αντικείμενο των συζητήσεων είναι μόνο ένα: Ποιές είναι οι πιο σημαντικές απειλές για τον εβραϊκό λαό για το 21ο αιώνα και τι μέτρα πρέπει να παρθούν προκαταβολικά. Είναι προνοητικοί,όχι σαν τους Έλληνες πολιτικούς.



    Ο Ζάκ Αταλί έχει γράψει περίπου 40 βιβλία. Μεσα στα βιβλία του, περιγράφει το πως οι κατέχοντες το χρήμα κατάφεραν να εξουσιάσουν, την «δύναμη», την πολιτική. Θεωρεί οτι οι κατέχοντες το χρήμα είναι η μέγιστη δύναμη της ανθρωπότητας.

    Οι κατέχοντες το χρήμα βρίσκονται στο παρασκήνιο και καθοδηγούν τις εξελίξεις. Σε κάθε εποχή φροντίζουν να χρησιμοποιούν έναν λαό προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους. Οταν η δύναμη αυτού του λαού εξαντληθεί και αφου εκπληρώσει τα προδιαγεγραμμένα σχέδιά τους, ο λαός αυτός πρέπει να «θυσιασθεί» σαν αποδιοπομπαίος τράγος..............
    Πιστεύει λοιπόν ο Ζάκ Αταλί οτι οι ΗΠΑ έχουν εκπληρώσει το στόχο που έθεσαν οι Αργυραμοιβοί. Τα επόμενα 20 χρόνια θα χάσουν την πρωτοκαθεδρεία στην ανθρωπότητα. Και για να εξευμενιστούν οι «αόρατες» οντότητες που ελέγχουν την μοίρα της ανθρωπότητας, πρέπει οι «εκτελεστές» του σχεδίου να θυσιασθούν με τελετουργικό τρόπο.

    «Σύμφωνα με τον Αταλί αν δεν θυσιασθούν, αυτοί που εφάρμοσαν τα σχέδια, τότε ένα απίστευτο κύμα παγκόσμιας δυσαρέσκειας θα συμπαρασύρει και τους εμπνευστές του σχεδίου, οι οποίοι κρύβονται στο παρασκήνιο.»

    Αυτή η τελευταία παράγραφος τα λέει όλα.

    Ενα κεφαλαιώδες ζήτημα που ασχολούνται τα μέλη της JPPPI, είναι το πως θα εξασφαλίσουν οτι δεν θα στοχοποιηθεί ολόκληρος ο λαός τους. Ετσι λοιπόν φροντίζουν απο τώρα να έχουν έτοιμους αποδιοπομπαίους τράγους, φροντίζουν να γίνονται οι κατάλληλες διαδηλώσεις και οι κατάλληλες ανακοινώσεις, κάποιων που «δηθεν» διαφωνούν.


    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2009/03/blog-post_24.html
    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2011/03/blog-post.html





    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών