Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 15, 2014

Και ο Γεωργιάδης απειλεί τον Ελληνικό Λαό: Ψηφίστε μας, αλλιώς θα πέσει η Χούντα των Σαμαροβενιζέλων


Και ο Γεωργιάδης απειλεί τον Ελληνικό Λαό: Ψηφίστε μας, αλλιώς θα πέσει η Χούντα των Σαμαροβενιζέλων

Στο παίγνιο των προπαγανδιστικών απειλών περί «σταθερότητας» μπήκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Με το γνωστό θράσος και αλαζονεία του, ο Άδωνις απαίτησε οι Έλληνες να ψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συνεχιστεί η καταστροφική πολιτική του μνημονίου.
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Γεωργιάδης είπε: «Όποιος πιστεύει ότι αυτά τα δύο χρόνια η Ελλάδα έκανε μια πρόοδο, εάν είναι κεντροδεξιός, ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, εάν είναι κεντροαριστερός, ψηφίζει Ελιά. Αν δεν ψηφίσει Νέα Δημοκρατία και Ελιά, θα υπάρχει πρόβλημα. Η κυβερνητική πλειοψηφία έχει δύο κόμματα και αν δεν ψηφίσει κανείς αυτά τα κόμματα, μην κοροϊδευόμαστε, δεν θα υπάρχει πολιτική σταθερότητα»
Θυμίζουμε ότι....
η «σταθερότητα» με την οποία επιδιώκει να τρομοκρατήσει τον Ελληνικό Λαό, ο Γεωργιάδης, είναι οι χιλιάδες των αυτοκτονιών, τα κλειστά μαγαζιά, η πείνα και η ανέχεια. Αυτά θα υπερασπιστεί ο ψηφοφόρος που θα επιλέξει να ψηφίσει ΝΔ και «Ελιά».
Ιδιαιτέρως στην περίπτωση του Γεωργιάδη, ο ψηφοφόρος στηρίζοντας τον δικομματισμό, στηρίζει εμπράκτως την διάλυση της δημόσιας υγείας, την παράδοση των ασθενών στα χέρια των πολυεθνικών εταιρειών και το γεγονός ότι εκατομμύρια ανασφάλιστων είναι κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού.
Αυτή είναι η «κυβερνητική σταθερότητα», την οποία θέλουν να στηρίξουν οι ταγοί του κλεπτοκρατικού τόξου. Αυτή είναι η «κυβερνητική σταθερότητα» για την οποία μιλούν οι εφημερίδες και τα κανάλια του δοσιλογισμού.
Αυτή την «κυβερνητική σταθερότητα» καλούνται να διαλύσουν οι Έλληνες, προκειμένου επιτέλους να έχει ελπίδα αυτός ο τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών