Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 15, 2014

Ο Δικός μας Αγώνας!


Ο Δικός μας Αγώνας!

Ο δικός μας αγώνας δεν γίνεται με σκοπό την εκλογή μας. Ο δικός μας αγώνας δεν γίνεται για να δηλώνουμε υποψήφιοι. Ο δικός μας αγώνας δεν γίνεται για να μοιράζουμε σταυρωμένα ψηφοδέλτια και καρτελάκια. Ούτε φυσικά για να κάτσουμε σε μια καρέκλα όπως ονειρεύονται οι αστοί.
Ο δικός μας αγώνας γίνεται όχι με στόχο τα ποσοστά και τις ψήφους αλλά για να κατακτήσουμε την Νίκη! Και όταν λέμε ''Νίκη'' εννοούμε ότι θέλουμε τα πάντα! Θέλουμε να.....
λυτρώσουμε την Ελλάδα μας, θέλουμε να απελευθερώσουμε την Ευρώπη από το ζυγό των αλλόφυλων τοκογλύφων, θέλουμε ξανά η Φυλή να αναλάβει την μεγάλη ιστορική αποστολή της. Να γίνει ξανά εκείνος ο λαμπρός φάρος για την ανθρωπότητα που για χιλιετίες ως ηγέτιδα δύναμη φρόντιζε να εκπολιτίζει και να οδηγεί την οικουμένη. 
Ο δικός μας αγώνας, αγώνας Ιδεολογικός και Εθνικός πρωτίστως, πλέον γίνεται και για την δικαίωση. Την δικαίωση του φυλακισμένου Αρχηγού μας, την δικαίωση των φυλακισμένων Συντρόφων, την δικαίωση των Νεκρών Ηρώων μας, του Γιώργου και του Μάνου. Γι' αυτούς έχουμε βγει στους δρόμους τώρα και πόρτα-πόρτα, από χωριό σε χωριό και από πόλη σε πόλη φέρνουμε το μήνυμα της Ελπίδας και της Νίκης! Προς χάρη και τιμή Αυτών είναι και οι υποψηφιότητες και τα φυλλάδιά μας. Γι' αυτούς δίνεται η μάχη, γι' αυτούς συνεχίζεται ο Αγώνας! Γιατί αυτοί κέρδισαν το δικαίωμα να λέγονται Χρυσαυγίτες. Όλοι οι υπόλοιποι οφείλουμε να το διεκδικούμε και να το αποδεικνύουμε κάθε μέρα.
Χρυσή Αυγή κάποιος μπορεί να επιλέξει να ψηφίσει για πολλούς λόγους. Από αγανάκτηση, για να τιμωρήσει το σύστημα, για το πρόγραμμά της, γιατί μόνο αυτή δεν έκλεψε ποτέ τον λαό, γιατί θέλει να είναι με τους ισχυρούς. Για εμένα όλοι οι παραπάνω λόγοι μπορεί να είναι δικαιολογημένοι, αλλά είναι λάθος. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η φωνή που ακούγεται από τα βάθη της φυλετικής σου ψυχής. Είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ αυτών που πέρασαν και αυτών που θα έλθουν. Αυτή η φωνή είναι ο κινητήριος μοχλός του δικού μας αγώνα, ενός αγώνα Ιδεολογικού, Εθνικού, ενός αγώνα πραγματικά Φυλετικού. Ενός αγώνα που δίνεται ή πρέπει να δίνεται για να μπορέσουμε να κερδίσουμε ξανά το δικαίωμα να υπάρχουμε ως Λαός.
Μένουν Συναγωνιστές μοναχά λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες την Κυριακή και λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο και οφείλουμε όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε ότι οι ''Εκλογές'' δεν είναι αυτοσκοπός αλλά ένα μέσο, ένα ακόμη όπλο στα χέρια μας που θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε τον μεγάλο μας πόθο. Την Τελική Νίκη! Κανείς λαός ποτέ δεν σκλαβώθηκε αλλά ούτε και ελευθερώθηκε με χαρτιά. Ούτε ψηφοδέλτια, ούτε καρτελάκια ούτε και προεκλογικά φυλλάδια κενά ιδεολογικού περιεχομένου τυχάρπαστων επίδοξων πολιτικάντηδων κράτησαν την ελπίδα ζωντανή για τους λαούς. Ο συνεχής και αδιάκοπος αγώνας είναι αυτός που λυτρώνει. Ένας αγώνας που για εμάς θα συνεχιστεί πιο έντονος από ποτέ, είτε μείνουμε στο 7% είτε γυρίσουμε στο 0,29%, είτε πάμε στο 70%!
Γιατί εμείς δεν θέλουμε και δεν απαιτούμε τίποτα λιγότερο από τα πάντα! Θέλουμε την Τελική Νίκη, θέλουμε την δικαίωση για τον Αρχηγό και τους Συντρόφους μας, θέλουμε να πραγματώσουμε την Νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! Ενός Ελληνισμού που ξεκινάει από την Χιμάρα και συνεχίζει μέχρι την Σαμψούντα και από εκεί κάτω μέχρι τις ακτές της Κερύνειας μας! Γιατί η δική μας Χρυσή Αυγή, ο δικός μας Ελληνισμός δεν έχει να κάνει τίποτα με την όποια διαχείριση του σημερινού θλιβερού προτεκτοράτου. 
Ως Χρυσαυγίτες μπορεί να είμαστε ρεαλιστές, αλλά πρώτα απ' όλα είμαστε άνθρωποι ρομαντικοί. Γι' αυτό και πιστέψαμε στην Ιδέα και ταχθήκαμε πρόθυμα κάτω από τα τιμημένα και αιώνια μαυρο-κόκκινα λάβαρά της. Και αυτό τον ρομαντισμό δεν σκοπεύουμε να τον θυσιάσουμε ούτε για τις ψήφους, ούτε για τις εκλογές τους, ούτε για καμιά διαχείριση ενός προτεκτοράτου. Αυτόν τον ρομαντισμό οφείλουμε να τον κρατήσουμε και θα το πράξουμε μέχρι να πραγματώσουμε τον πόθο μας... Μέχρι να κατακτήσουμε την Τελική Νίκη, μέχρι να ξημερώσει η Νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!   
ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!  
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 
''Γιατί Ιδεολογία χωρίς Πολιτική είναι ανεύθυνος φετιχισμός και αντίστοιχα Πολιτική χωρίς Ιδεολογία είναι ανέξοδος καιροσκοπισμός''. 
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος 
Νίκος Παπαδόπουλος
Τ.Ο. Κομοτηνής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών