Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 15, 2014

Η μεγάλη νίκη της Ελληνικής Αυγής πλησιάζει - Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση στον Ερυθρό

Η μεγάλη νίκη της Ελληνικής Αυγής πλησιάζει - Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση στον Ερυθρό
Ακόμη μια ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι κάτοικοι του Ερυθρού υποδέχθηκαν με θέρμη τους υποψήφιους της Ελληνικής Αυγής αποδεικνύοντας ότι τα ψηφοδέλτιά μας απαρτίζονται από ανθρώπους του λαού που αγωνίζονται για τον λαό. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Λάμπρος Φουντούλης, ο πατέρας του Αθάνατου Συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη, ο.....
Μιχάλης Τσακίρης από την Μακεδονία μας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Ηλίας Κασιδιάρης.
Πρώτος τον λόγο έλαβε ο Μενέλαος Σωτηρόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα, ο οποίος αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του Ηλία Κασιδιάρη όπως τον γνώρισε μέσα από τις κοινωνικές δράσεις του κινήματος και για το έργο που θα υλοποιήσει ως ο επόμενος Δήμαρχος της Αθήνας.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα είπε ότι όλοι οι υποψήφιοι της Ελληνικής Αυγής θα αγωνιστούν για μια καλύτερη Αθήνα.

Ο καθηγητής Χρήστος Γούδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα, ανέγνωσε ένα ποίημα που έγραψε για τους δύο Αθάνατους συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Ο Λάμπρος Φουντούλης, ο πατέρας του Αθάνατου Συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής κάλεσε όλους να αγωνιστούν μαζί για να ξεφύγει η Ελλάδα από τον κλοιό που μας έχουν περιβάλει οι ξένοι δανειστές με την βοήθεια των εγχώριων υποτακτικών τους.

Ο Γιάννης Σχοινάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα, είπε ότι ο σκοπός μας πρέπει να είναι ένας και μοναδικός να απελευθερώσουμε σε πρώτη φάση αυτό τον ιερό τόπο που ήξερε και εξακολουθεί να γεννά Ήρωες.

Ο Χριστόφορος Τσάγκας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα είπε ότι δεν χρειάζονται μόνο προγράμματα αλλά θέληση και βούληση και οι συνδυασμοί της Ελληνικής Αυγής μέσα από τις διώξεις έχουν αποδείξει πως θα υλοποιήσουν όλα όσα υπόσχονται.

Ο Τάσος Δημητρακόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα είπε πως στις 18 και 25 Μαΐου θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές γιατί θα πάρουμε πίσω την πατρίδα μας και τις γειτονιές μας.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα είπε ότι στις 18 και 25 Μαΐου η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής θα καταπέσει γιατί θα έχουμε μαζί μας τον Ελληνικό Λαό.

Ο Χρήστος Ζέρβας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα έστειλε μήνυμα στον λαθροδήμαρχο Καμίνη πως σε λίγες μέρες τελειώνει η περίοδος που βασίλευε η ανικανότητα, η αναξιοκρατία και η διαφθορά.

Ο Μιχάλης Τσακίρης, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε πως θα αγωνιστούμε ώστε να μας σέβονται οι «εταίροι» μας στην ευρωπαϊκή ένωση και αυτό μπορεί να το κάνει μόνο η Χρυσή Αυγή με ηγέτη τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής και παράλληλα σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα καταγγέλλοντας την συγκυβέρνηση ότι βρίσκεται σε άλλο κόσμο και θα υποστεί πανωλεθρία στις ερχόμενες εκλογές.   

Τελευταίος ομιλητής ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας ο οποίος με τον πύρινο λόγο του ξεσήκωσε τους συγκεντρωμένους. Είπε πως στις 18 και 25 Μαΐου θα φανερωθεί το υπεροπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής που δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι του Ελληνικού λαού που θα σκάσουν σαν βόμβα στα σαθρά θεμέλια της συγκυβέρνησης και θα την γκρεμίσουν.

Κατήγγειλε την υποκρισία των αντίπαλων του στον δήμο για την ανέγερση του τζαμιού που ενώ το ψήφισαν τώρα κόπτονται για να μην ανεγερθεί. Ανέλυσε το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την εγκληματικότητα, την ασφάλεια, την κοινωνική αλληλεγγύη και άλλους τομείς. Δεσμεύτηκε προσωπικά πως ο ίδιος όπως και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Αυγής θα αγωνιστούν ώστε να ξαναγίνει η Αθήνα πρωτεύουσα των Ελλήνων.
Η πολύ όμορφη εκδήλωση έληξε με όλους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών