Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 02, 2014

Antinews: "Επέρχεται πλήρης κατάρρευση του συστήματος το βράδυ των εκλογών. ΠΑΣΟΚ - Ελιά, ΔΗΜΑΡ διαλύονται και η ΝΔ έχει ταβάνι το 20%"

Θλιβερό και οικτρό φαντάζει το τέλος της Μεταπολίτευσης, μετά το πέρας των εκλογικών αναμετρήσεων της 18ης και 25ης Μαΐου, όπως αρχίζει και σκιαγραφείται και από τους πλέον καθεστωτικούς σαλτιμπάγκους της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου.

Έτσι λοιπόν οι σαμαροφρουροί του Antinews αρχίζουν δειλά, δειλά και περιγράφουν τα μελλούμενα ως εξής:

Για το ΠΑΣΟΚ:
Το κακό σενάριο είναι να δουν την Ελιά να την τρώει ο δάκος και να μη βγάζουν ούτε ευρωβουλευτή. Τότε ο Βενιζέλος δεν αποκλείεται να πάει σπίτι του με συνοπτικές διαδικασίες και το ΠΑΣΟΚ να ψάχνει να βρει αρχηγό. Τι θα γίνει με....
την κυβέρνηση είναι άγνωστο. Η νέα κατάσταση στη Χ. Τρικούπη θα αποσύρει τη στήριξή της και θα πάμε σε εκλογές; Ή θα απαιτήσει και αυτή αλλαγή πρωθυπουργού και κυβέρνησης χωρίς κάλπες; Όπως και να έχει μια κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ θα επιταχύνει τις εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο.

Για τη ΔΗΜΑΡ:
Ο κυρ Φώτης μάλλον θα πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του καλά καθώς φαίνεται ότι δεν βγαίνει υπέρ του κανένα σενάριο. Οι μετρήσεις τον ρίχνουν στα Τάρταρα και θα υπάρξουν εξελίξεις στην Αγίου Κωνσταντίνου.  

και τέλος για τη ΝΔ
Το κακό σενάριο είναι να χάσουν το κατώφλι του 20%.... 

και συνεχίζουν ακόμη πιο αποκαλυπτικά:
Υπάρχει τέλος και το σενάριο του πλήρους κατακερματισμού του πολιτικού συστήματος, οπότε τα κόμματα που υπάρχουν, και ιδιαίτερα η ΝΔ, θα πρέπει να ξανασκεφτούν το μέλλον που τους περιμένει. 

Για να αφήσουν το καλύτερο για το τέλος:
Οι νύχτες των εκλογών θα είναι «γκαστρωμένες» που έλεγε και ο Χαρίλαος. Τι θα γεννηθεί την επόμενη ημέρα είναι το θέμα. Ένα παιδί – θαύμα ή ένα έκτρωμα;

Να υποθέσουμε ότι το... έκτρωμα είναι η δημιουργία και η γιγάντωση του "φασιστικού μορφώματος";! αφού και οι ίδιοι οι σαμαροφρουροί γράφουν για τη Χρυσή Αυγή:

Μπορεί να υπάρχει ακόμη η εκδικητική ψήφος στα συστημικά κόμματα, αλλά δεν έχει δημιουργήσει (σημ. η Χρυσή Αυγή) κανένα κύμα ανατροπής που θα αλλάξει τα πάντα στη χώρα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών