Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 02, 2014

Και κυριολεκτικά γιουσουφάκια του Τουρκικού Προξενείου ο ΣΥΡΙΖΑ..... Εμετική φωτογραφία με βουλευτή του στα... γόντατα να προσκυνά τον ψευδομουφτή και τον Τούρκο Πρόξενο


"Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους"

Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
 
Bουλευτής γονατιστός στα πόδια του πρόξενου
 
Άλλη μια εικόνα χιλίων λέξεων, αυτή τη φορά από τον Εχίνο και την τελετή λήξης των μαθημάτων Κορανίου που διοργανώνει το φασιστοειδές που παριστάνει τον ¨μουφτή Ξάνθης¨. Την προσφέρουμε σε όλο το αναγνωστικό μας κοινό και μπαίνουμε στον πειρασμό να την σχολιάσουμε ακροθιγώς.
Μέσα στο τέμενος του χωριού βλέπουμε τα παιδάκια που ¨μορφώθηκαν¨ από τον προξενικό μηχανισμό, πίσω είναι η τεράστια επιγραφή "Τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης-Μουφτεία Ξάνθης-Μαθήματα Κορανίου Εχίνου¨ και στο κέντρο τέσσερις ενήλικες. Όρθιοι ο Τούρκος πρόξενος Ιλχάν Σενέρ με τον τουρκομουφτή Αχμέτ Μέτε και… στα γόνατα περιχαρείς οι.....
πολιτικοί τσάτσοι του πρώτου: αριστερά ο δήμαρχος Εχίνου Μουσταφά Τσουκάλ και δεξιά ο βουλευτής Ξάνθης (με τον ΣΥΡΙΖΑ) Χουσείν Ζεϊμπέκ !
Έχουμε δηλαδή μια θαυμάσια αποτύπωση της γνωστής σχέσης του πολιτικού προσωπικού της μουσουλμανικής μειονότητας από τη μια και του διπλωμάτη μιας ξένης χώρας από την άλλη (άντε και του ενδιάμεσου, του ¨θρησκευτικού¨ ηγέτη που διόρισε η ίδια υπηρεσία). Ποιος άραγε χρειάζεται περισσότερα στοιχεία για να αντιληφθεί τι παίζεται στην περιοχή με τα άτομα αυτά ; Μόνο κάποιος με πολιτική επάρκεια αμοιβάδας ή με πηλιογούσικη αξιοπρέπεια.

Εφ. Αντιφωνητής 1/5/2014
http://tourkikanea.gr/2014/05/kons-112/#more-44352

1 σχόλιο:

  1. παντα κτηνοτουρκοι με φεσι η κοστουμι ,παντα ο ονειδος της ανθρωποτητας , και μονο που υπαρχουν υποτιμουν το ανθρωπινο γενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών