Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 02, 2014

ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ!

Έχουν… σαλτάρει τελείως από τον πανικό και τη λύσσα τους τα παπαγαλάκια του φον Αντωνάκη και της μασονικής ψοφοδεξιάς ΠΟΛΑ (Πολιτικής Άνοιξης, γιατί όλοι αυτοί από κει προέρχονται…), για τη συντριβή που έρχεται, και εκτίθενται καθημερινά όλο και περισσότερο ενώπιον του ελληνικού λαού. Έτσι, λίγες ώρες μετά το μήνυμα του στρατηγού Συναδινού, η διαδικτυακή φωνή του φον Αντωνάκη ξέρασε ένα δημοσίευμα γεμάτο μίσος και χολή εναντίον του! Και μεγάλης ζήλειας βεβαίως, γιατί άλλο είναι να πορεύεσαι με τη Σπυράκη και τον Ζαγοράκη, κι άλλο με στρατηγούς εφτά αστέρων και άλλες μεγάλες προσωπικότητες της δημόσιας ζωής. Σας παραθέτουμε παρακάτω αυτόν το σαμαρικό παραλήρημα μίσους και ζήλειας κακιάς, για να δείτε μέχρι που μπορεί να φτάσει τον άνθρωπο η εσχάτη απελπισία:...


«Θα έπρεπε να ντρέπεστε Στρατηγέ που υπηρετήσατε και την πατρίδα!

Βεβαίως και δεν φοβόμαστε μήπως μας «κατσικωθούν» τίποτα στρατηγοί ξαφνικά και χτυπήσει το πρωί η πόρτα μας αλλά δεν θα είναι ο γαλατάς, ωστόσο, είναι μεγάλη ξεφτίλα να ασχολούμαστε εν έτει 2014 με κάτι τύπους που μέχρι πρότινος είχαν το εθνόσημο στο στήθος και τώρα έβαλαν την σβάστικα των ναζί.

Ο λόγος φυσικά για τον αντιστράτηγο εν αποστρατεία και υποψήφιο με τη Χρυσή Αυγή, Ελευθέριο Συναδινό ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση για να μας εξηγήσει το λόγο που έγινε χρυσαυγίτης και να μας πει γιατί τα δικά του τα στερνά θα τιμήσουν τα πρώτα. Δεν ξέρουμε αν έχει κάνει καλή δουλειά ως στρατιωτικός, αν εκπαίδευσε σωστούς Έλληνες και αν τίμησε την ελληνική σημαία στην οποία ορκίστηκε. Μπορεί και να το έκανε. Άλλωστε, πολλοί είναι εκείνοι που ενώ ορκίστηκαν στην πατρίδα την πρόδωσαν, πολιτικοί και στρατιωτικοί.

Όμως θα έπρεπε να ντρέπεται ο κ. Συναδινός που υποτίθεται ότι ορκίστηκε πίστη στα ιδανικά της δημοκρατίας να περνά στις τάξεις ενός φασιστικού κόμματος που είναι εχθρός της δημοκρατίας. Ένα κόμμα καθαρά ανθελληνικό, αντιχριστιανικό, ρατσιστικό και εγκληματικό με αυτό τον κύριο αντιστράτηγο να του δίνει το άλλοθι που θέλει ο Κασιδιάρης και η παρέα του.

Μας ενημερώνει λοιπόν ο κ. Συναδινός ότι η Χρυσή Αυγή είναι «το μοναδικό κόμμα με έντονα τα αισθήματα του Πατριωτισμού, του Ελληνικού Πνεύματος, του αρχέγονου Ελληνικού Πολιτισμού και της Ορθοδοξίας. Είναι το μοναδικό κόμμα που δεν αντιστέκεται απλώς, αλλά μάχεται και πολεμά. Δεν αποκρύπτει το πραγματικό του πρόσωπο για να ξεγελάσει τον Ελληνικό λαό και να γίνει αρεστό. Δεν έχει αλλοιωθεί από την διεφθαρμένη πολιτική συντεχνία. Έχει ξεκάθαρες και ουσιαστικές θέσεις».
Σε ένα πράγμα έχει δίκιο ο εν λόγω κύριος. Ότι έχει ξεκάθαρες θέσεις, αυτές του φασισμού, του νόμου της νύχτας και των τραμπούκων. Αλλά από πού κι ως που πατριωτικό κόμμα η Χρυσή Αυγή; Από πού κι ως που προάγει το ελληνικό πνεύμα, τον αρχέγονο ελληνικό πολιτισμό και την ορθοδοξία;
Και καλά αυτά δεν τα είδε ο κ. Συναδινός. Δεν έχει δει και δεν έχει ακούσει για τους ύμνους στον Χίτλερ, τον μεγάλο ηγέτη; Δεν έχει δει να χαιρετούν ναζιστικά; Τους αγκυλωτούς σταυρούς δεν τους έχει δει ποτέ;

Ντροπή σας κύριε αντιστράτηγε που μιλάτε για τα σαθρά πολιτικά κόμματα και την ίδια ώρα φωτογραφίζεστε με τον Χαστουκιάρη. Ντροπή σας που υπηρετήσατε με την ελληνική σημαία στο στήθος και τώρα ανέχεστε τους ναζιστές. Αν δεν είναι άγνοια τότε είναι ανοησία …».

(ΥΓ): Παπαγαλάκια, παπαγαλίστε ελεύθερα όσο έχετε ακόμα καιρό! 23 και σήμερα μείνανε, για να σας βάλει ο λαός με την ψήφο του… λουκέτο στο στόμα!

1 σχόλιο:

  1. ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ NEWSIT , ΚΥΡΙΟΙ.
    ΠΡΩΤΗ Η ΝΔ ΜΕ 40% , ΠΟΤΑΜΙ 39,99%,
    ΕΛΙΑ 25%,ΠΑΣΟΚ 25% ΔΗΜΑΡ 20% ,
    ΚΚΕ 19,99% , ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ 19,98%
    ΚΑΙ ΧΑ 0,00000000000000000000000000000000000000001%

    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥ (ΠΡΩΗΝ;) ΚΝΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ...... ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών