Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 02, 2014

Η Χρυσή Αυγή για την Ελληνική Νεολαία

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στα τελευταία 40 περίπου χρόνια, βλέπουμε τα προδοτικά κόμματα των εκάστοτε κυβερνήσεων, κατά τις προεκλογικές περιόδους να τάζουν στους Έλληνες "λαγούς με πετραχήλια" όπως λέει και ο λαός. Ρουσφέτια, θέσεις στο δημόσιο, ένα καλύτερο αύριο για την νεολαία μας και τις λοιπές, γνωστές πλέον κοροϊδίες και ψεύδη. Πλέον, θεωρώ αυτονόητο πως όποιος μας ακολουθεί - υποστηρίζει, ξέρει πάρα πολύ καλά πως το κίνημα μας δεν έχει να του τάξει απολύτως τίποτα μιλώντας περί "ύλης". Ιδιαίτερα απευθύνομαι στον νεότερο άνθρωπο, μιας και ένα από τα....
απειροελάχιστα θετικά στοιχεία της εποχής μας είναι πως η μόρφωση δεν καθορίζετε αποκλειστικά από την σάπια δημόσια εκπαίδευση, αλλά είναι επιλογή του καθενός να εκμεταλλευτεί τον καταιγισμό πληροφοριών και γνώσεων που δέχεται ώστε να διαμορφώσει όπως αυτός θέλει την προσωπικότητα του, λαμβάνοντας υπόψιν πως είναι όντως σκεπτόμενος άνθρωπος και επομένως μπορεί να ξεχωρίσει την αλήθεια απ' το απροκάλυπτο ψέμα. . Τι μπορεί να προσφέρει λοιπών το Εθνικιστικό Κίνημα με τις πολιτικές του θέσεις στην ελληνική νεολαία που κανένα από τα προδοτικά κόμματα δε μπορεί;
  Η Χρυσή αυγή θα σηκώσει τον νεαρό Έλληνα από τους καναπέδες των καφετεριών και τις οθόνες των υπολογιστών. Θα του δείξει τον δρόμο προς την ανδρεία, την ανιδιοτέλεια και την αυτοθυσία. Θα τον διδάξει πως πρέπει και αυτός να αρχίσει να "ματώνει" αν οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο για τον εαυτό του και πως δεν είναι σωστό να τα περιμένει όλα από τους άλλους.
  Θα του μάθει την ιστορία της Ελλάδος και του υπόλοιπου κόσμου όπως πραγματικά έχει. Είναι πραγματικά θλυβερό όταν ένα παιδί 20 ετών ερωτάτε «τι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου» και απαντά την απελευθέρωση μας απ'τους Τούρκους... Ένας άνθρωπος που δεν ξέρει ιστορία και παράλληλα έχει την τιμή να είναι πραγματικός Έλλην, προσβάλλει την γη στην οποία πατάει.
  Θα τον στρέψει προς τον κλασικό αθλητισμό και θα τον οδηγήσει προς μια κατεύθυνση ώστε να φροντίσει και να αγαπήσει το σώμα του. Η πλάστιγγα που ζυγίζει το σώμα και το πνεύμα θα εξισορροπηθεί όσο είναι ανθρωπίνως δυνατόν.

Θα βοηθήσει τον αδύναμο νέο που τον παρέσυρε η λέλεπα των ναρκωτικών αρκεί να θέλει ο ίδιος να βοηθήσει τον εαυτό του. Θα δώσει ένα τέλος στην εκμετάλλευση του. Ο καθένας σε μια κοινωνία υπό την κυριαρχία της Χρυσής Αυγής θα αμείβεται για ότι πραγματικά αξίζει. Και στον δημόσιο, μα και στον ιδιωτικό τομέα. Ο νέος, θα λαμβάνει την πρέπουσα αναγνώριση των πτυχίων του αν φυσικά και ο χαρακτήρας του επαληθεύει την δύναμη των "χαρτιών" του. Δεν θα είναι αναγκασμένος να προσφέρει δώδεκα ώρες βαρέας ανθυγιεινής εργασίας για 20 ευρώ με τον φόβο πως αν δεν συμβιβαστεί με αυτό ο εργοδότης του θα προτιμήσει κάποιον ξένο, γιατί πολύ απλά δεν θα υπάρχουν ξένοι να μαστίζουν την χώρα μας. Θα δουλεύει για να ζει, δεν θα ζει για να δουλεύει.
  Αυτά ήταν ορισμένα από τα πιο σημαντικά αγαθά που θεωρώ πως το Εθνικιστικό Κίνημα έχει να προσφέρει στον νέο Έλληνα για αρχή, σε πλήρη αντίθεση με τα αποκόμματα της προδοσίας. Δεν ξέρω αν τα θεωρείτε εξίσου πολύτιμα με έμενα, αν πάντως τώρα καθώς έχετε φτάσει στον επίλογο σκέφτεστε «καλά όλα αυτά με τους αθλητισμούς και τις ιστορίες, μα που είναι το κομμάτι που πέφτει το χρήμα και καπαρώνομε στο δημόσιο;» Σας εύχομαι ολόψυχα, περαστικά.

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών